Gootti.net

Noisuf-X ja Miseria Ultima toukokuun Club Interfacessa

Club Interfacen käytössä olevissa uusissa tiloissa esiintyy ensimmäistä kertaa Noisuf-X, Miseria Ultima, Space Witch Pop, DJ emanon sekä DJ Ikari. Paikkana on Helsingissä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo ja päivämääränä 19. toukokuuta. Tapahtuma starttaa iltayhdeksältä. Pääsylipun hinta on 20 euroa Tiketistä tilattuna, tai jos niitä on vielä H-hetken aikaan jäljellä, ovelta ostetun lipun hinta on 22€. Sisäänpääsyn lisäksi peritään kolme euroa eteispalvelumaksuna.

Tiketissä kerrotaan illan pääesiintyjästä seuraavasti: Noisuf-X on X-Fusionin menestyksekäs sivuprojekti, joka on genrensä johtavia tähtiä. Viime vuonna yhdeksännen levynsä julkaissut duo ei varmasti jätä kylmäksi. Noisuf-X on tuttu näky suurilla festarilavoilla, kuten M’era Lunassa sekä Amphissa.

Lisätietoja tapahtumasta kerrotaan sen Facebook-tapahtumasivulla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä helmikuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.