Gootti.net

Noisuf-X: "Warning"

 • Julkaistu maanantaina 21.01.2013
 • Avainsanat:

Noisuf-X:n "Warning"-albumin etukannessa vihreällä värillä jonkinlainen hyönteinen ja sen alla samaan tyyliin yhtyeen logo. Kuvan tausta on harmaasävyinen.Julkaistaan 1.2.2013

Saksan Noisuf-X (www.noisuf-x.com) uutisoi, tai varoittaa, "Warning"-nimisen albuminsa olevan ennakkotilattavissa yhtyeen omasta nettikaupasta. Kiekko ilmestyy helmikuun ensimmäisenä päivänä. Yhtyeen sosiaalisen median profiilisivuista Facebookissa, ReverbNationissa, MySpacessa ja SoundCloud-sivuilla on kuunneltavissa ääninäytteitä. Bändin nettikaupasta ennakkoon tilattuihin versioihin liitetään nimikirjoituksin varustettu postikortti. Ennakkotilaajille ryhdytään toimittamaan levyjä kahta päivää ennen virallista julkaisupäivämäärää. Luomus sisältää 13 electro–industrial-hittiä.

"Warning" ilmestyy 1.2.2013 Pro Noize -levymerkin kautta. Noisuf-X on tiskijukkana, tuottajana ja muusikkona tunnetun Jan Lehmkämperin sivuprojekti. Mies on tehnyt musiikkia vuodesta 1988 X-Fusionin parissa.

"Warning"-albumin kappaleet:

 1. Scary Looking Thing
 2. Du Musst Tanzen (Oh Süsses Lied)
 3. WTF? (What the Funk)
 4. Aftermath
 5. Tinnitus 2k13
 6. Warning
 7. Klick Klick
 8. Whatever It Is
 9. Joking ;-)
 10. The Machine
 11. Humourless Men
 12. Stomp’n‘Roll
 13. Endgegner

Noisuf-X on:

 • Jan Lehmkämper

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä tammikuuta 2013 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.