Gootti.net

"Schwarze Nacht Vol. 2" -kokoelma

'Schwarze Nacht vol. 2' -kokoelman punasävyinen kansikuva, jossa näkyy oikeassa laidassa mustavalkoinen kuva naishahmosta, jolla vahva meikki kasvoilla, mustat vaatteet yllään ja suu auki. Vasemmassa laidassa pientä valkoista pränttiä."Schwarze Nacht Vol. 2"

Nuoren "Schwarze Nacht" –kokoelmasarjan järjestyksessä toinen rykäys on jälleen uusi erinomainen annos electro- ja industrial-musiikkia eräiltä tunnetuimmilta ja tuntemattomammilta bändeiltä gootti-, industrial- ja electro-tyylilajien edustajilta. Tämä on eräänlainen tupla-CD, joka sisältää yhden täysimittaisen kiekon lisäksi MCD:n, jossa neljä bonuskappaletta. Tarjolla musiikkia mm. sellaisilta artisteilta kuin Noisuf-X, Diary Of Dreams, Grendel, Xotox, Heimataerde, Re:\Legion ja Grosstadtgefluster. "Schwarze Nacht Vol. 2" -kokoelmapaketti ilmestyy 4. joulukuuta saksalaisen UpScenen julkaisemana. Levy-yhtiön nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.upscene.de.

Ensimmäinen tämän kokoelmasarjan edustaja ilmestyi viime vuoden marraskuussa. Tuolloinkin oli kyseessä tupla-CD, joka tarjosi musiikkia mm. Agonoizelta, Tactical Sektilta, Unheiligilta, Diary Of Dreamsilta ja Zombie Girl -bändiltä. Kokoelmasta julkaistiin rajoitettu 1500 kappaleen erikoispainos.

"Schwarze Nacht Vol. 2" -CD:n kappaleet:

 1. Agonoize: Koprolalie
 2. X-RX: Die Sexualkiste Der Holle
 3. Noisuf-X: Orgasm
 4. Steinkind: Trink Mich
 5. Grosstadtgefluster: Ich Muss Gar Nix
 6. The Rorschach Garden: Isolation
 7. Vive La Fete: Machine Sublime
 8. Diary Of Dreams: Traumtänzer (Live)
 9. Rotersand: Lost
 10. Straftanz: Burn Down Heaven
 11. Reaper: Totengräber (Club Edit)
 12. Wynardtage: The Sin
 13. ESC: The Robots
 14. Heimataerde: Konig Von Thule
 15. Grendel: Void Malign
 16. Xotox: Ewig
 17. Sam: Trapperfieber

"Schwarze Nacht Vol. 2" -MCD:n kappaleet:

 1. Den C.T. Bug: Straftater
 2. Re:\Legion: Electro:Schock
 3. Mechanical Moth: Gateway (V2)
 4. Electrocop Feat. Nik Page: Sincity

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.