Gootti.net

"Septic IX" -kokoelma

"Septic IX" -kokoelman etukannessa musta pohjaväri ja sen päällä kiekkomaisia kuvioita, joiden kyljissä punaisella tekstiä. Kuvan keskellä koristeellinen kokoelman logolla ja nimellä varustettu plakaatti.Julkaistaan 24.9.2010

Syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla ilmestyvä "Septic IX" julkaistaan Dependent Recordsin kautta täydentämään tunnettua verenmyrkytyssarjaa. Sen yhdeksännen painoksen biisilistan koosti Stefan Herwig. Miehen ansiosta platan soittolistalla kuullaan Front Line Assemblyn, Rotersandin, Portion Controlin ja yli kymmenen muun elektronisen musiikin toimijan tuotantoa. Teoksella kuullaan useita vaihtoehtoisia versioita vanhoista viisuista. Dependent Recordsin väki uutisoi "Septic IX" -levyn luomistyön alkaneen kesäkuun lopussa. Levy-yhtiö on julkaissut epäsäännöllisin väliajoin levysarjaa viimeisen vuosikymmenen ajan. Kokoelma on erityisesti levymerkin perustaneen Stefan Herwigin heiniä.

"Septic"-levysarjaa Dependent hehkuttaa sellaiseksi, jonka ansiosta moni nykypäivänä hyvin tunnettu yhtye on saanut nimeään tehdyksi. Tällaisia nimiä, jotka ovat kokoelmasta hyötyneet, ovat esimerkiksi VNV Nation, The Retrosic, [:sitd:], Seabound ja Pride And Fall. Dependent Records pyysi kesäkuussa elektronisen musiikin tekijöitä lähettämään musiikkiaan kokoelmalle.

"Septic IX" -kokoelman kappaleet:

 1. Mindless Self Indulgence: "Never Wanted To Dance" (Electro Hurtz Mix by Combichrist)
 2. Dismantled: "The Whore Inside Me" (The Remix! by Clicks!)
 3. Edge Of Dawn: "Stage Fright" (Steril Mix)
 4. Imperative Reaction: "Without"
 5. Comaduster feat. Cecil Frena: "Foam Abattoir"
 6. Front Line Assembly: "Attack The Masses"
 7. Rotersand: "First Time" (club re-work)
 8. Decoded Feedback: "Silent Killer" (Remix 2)
 9. [Cell 7]: "Losing My Religion"
 10. Pail: "Silence" (Septic Edit)
 11. Cryo: "Hit Me Once" (Afraid Of The Mix)
 12. Fix8:Sed8: "Monolith" (Almost Infinite FPR Mix)
 13. Portion Control: "Amnesia" (Beta)
 14. NNN: "Cold Hearted Snake" (Unprocessed)
 15. Fractured: "Dig"
 16. Sonseed: "Friend Of Jesus" (Front Line Assembly Mix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä elokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.