Gootti.net

"Septic X" -kokoelma

"Septic X" -kokoelman etukannessa koristeellista taustaa vasten kokoelman nimi. Taustalla riveittäin putkia tai tynnyreitä.Julkaistaan 27.1.2012

Dependent Records tuo jälleen uuden "Septic"-kokoelmasarjan osan kuunneltavaksi. Sarjaa on julkaistu 12 vuoden ajan ja sillä on tavattu esitellä elektronisen musiikin rintamalla tunnettujen sekä vähemmän tunnettujen bändien tuotantoa. Levy-yhtiön Stefan Herwigin koostama "Septic X", joka nimensä mukaisesti on 10. levysarjan osa, ilmestyy tammikuun lopussa yhteensä 16 raidan kokoisena CD:nä, sekä digitaalisesti. Mukana on biisejä KMFDM:n, Imperative Reactionin ja System Synin lisäksi näitäkin tunnetuimmilta yhtyeiltä. "Septic"-sarjan aikaisemmissa osissa on kuultu biisejä mun muassa VNV Nationilta, Pride And Fallilta ja Seaboundilta.

Saksalainen Dependent Records tulee julkaisemaan "Septic X" -kokoelman perjantaina 27. tammikuuta. Tämän teoksen lisäksi Dependent on vastuussa uusimmasta Skoldin singlestä, "Tonight"-digihitistä, joka julkaistiin Euroopan markkinoilla bändin viimeisimmältä albumilta. Singlen soittolistalla kuullaan useita eri versioita sen nimikkobiisistä. Remixejä ovat tehneet esimerkiksi Aesthetic Perfection, iVardensphere ja The Birthday Massacre.

"Septic X" -kokoelman kappaleet:

 1. Skold: Suck (Down On Your Knees Front Line Assembly Remix)
 2. Patenbrigade: Wolff: Maurerradio (Extended Version)
 3. Radical G: Lucifer (Long Version)
 4. KMFDM: Go To Hell (Cervello Elettronico Remix)
 5. Edge Of Dawn: Red Bank
 6. Dismantled: Disease (VF Remix)
 7. Acretongue: Oblivion (Abeyance)
 8. Imperative Reaction: Side Effect (Club Version)
 9. Volt 9000: How To Start A War (Original Version)
 10. Legacy Of Music: Tragedy (featuring Mesh)
 11. Angels On Acid: Epitaph (V2)
 12. Ghost & Writer: Gambit (Septic Version)
 13. Diskonnekted: Yesteryears (Septic Edit)
 14. System Syn: Absence
 15. Mindless Faith: Next To Last (Septic Mix)
 16. Crash Course In Science: No More Hollow Doors

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä tammikuuta 2012 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.