Gootti.net

Suruajan tulevat keikat

  • Julkaistu maanantaina 20.02.2006

Seuraavat Suruaika -nimisen goottirock-yhtyeen keikat. Bändi keikkailee näillä näkymin ainakin Tampereella, Helsingissä, Heinolassa ja Mikkelissa.

  • 24.02.2006: Vastavirtaklubi, Tampere
  • 02.03.2006: Semifinal, Helsinki
  • 03.03.2006: ???, Mikkeli
  • 04.04.2006: Tukkijätkä, Heinola

(Lähde)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5580 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä huhtikuuta 2006 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Suruajan tulevat keikat. on saanut yhteensä 10 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Tricofell 11. päivä heinäkuuta 2010

On erittäin pimeä ja kuuma kesä yö.
Heräsin outoon pamahdukseen säikähdin aivan hemmetisti.
Nousin sängystäni ylös menin parvekkeelle oletin että ääni tuli ulkoa.
Ei, ei se ulkoa tullut tarkistin asuntoni, jos vaikka kaapista oli tipahtanut jotain,
kun ne tuppaa olee aina niin täynnä kaikkea yllimääräistä.
Yht äkkiä BUM BUM BUM BAM, HERÄÄTYS!
Ääni tuli rapusta.
En uskaltanut mennä rappuun, vaikka olisinkin niin en viitsinyt ku rapussamme asuu
kaiken näköisiä sekopäitä ja juoppoja.
TRING TRING BUM BUM BUM!
Tällä kertaa joku hakkasi ulkooveeni ja lingitti ovikelloa,
katsoin ovisilmästä ulos en nähnyt ketään, otin komerostani basketball mailani ja avasin oven. Rapussa oli valot päällä en nähyt ketään, tutkin koko kerrostalon rapun kunnes valot sammuivat. Laitoin silmäni kiinni siinä samassa tuntui kuin jokin olisi huohottanut niskaani , menin paniikkiin. Mutta onneksi tunsin rapun läpikotaisin pystyin liikkua se vaikka silmät kiinni.
Ryntäsin äkkiä portaat ylös kotiini 2 kerrokseen asuin 6 kerroksisessa kerrostalossa. Kun pääsi kotiovelle tongin avaimet nopeasti taskustani ja avasin kodin oven ja ryntäsin hädissään sisälle kotiin. Muistan kuin sanoin nämä sanat; ‘‘Huh onneksi olen turvassa’‘. Korvaani kuiskasi ääni et ole enää ja puraisi minua kaulasta, juotti sen jälkeen vertansa ja sanoi; ‘‘Näet kohta maailman uuden puolen’‘. Ja taittoi sen jälkeen niskani.
Heräsin jonkin ajan kuluttua ja edessäni seisoi mies joka esitteli itsensä. Hei olen Knut Brahe olen luojasi näytän sinulle maailmaa, nyt kuulut meihin olet vampyyri.
Minä Knut olen noin 340 vuotta vanha minun luojani tapettiin 20 vuotta sitten. Olin niin yksinäin hänen kuolemansa jälkeen kaikki nämä vuodet ja nyt minun oli pakko luoda sinut itselleni oppipojaksi.
Olin vihaan kurkkuani myöten täynnä, vanhaan ja kokenutta vampyyria kohtaan mutta koitin rauhoittua.
Mietin hetken mielessä no onhan tässä hyvät puolet ei kuole koskaan ja nykyaikana kun vampyyritkin pystyvät liikkumaan auringonvalossa. Kai tästä täytyy mennä aterioimaan ensimmäinen ihminen! VARO ETTET JOUDU VAMPYYRIN RAATELEMAKSI SINÄ JOKA LUIT TÄMÄN TEKSTIN!

janskiiiii 10. päivä lokakuuta 2010

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

nannika 31. päivä lokakuuta 2010

TYTTÖ JA PUNAINEN BASKERI

olipa kerran hattukauppias, joka kiersi pienessä kylässä talosta taloon kauppaamassa hattuja. Eräänä päivänä mies sitten kulki suureen maalaistaloon
ja soitti ovikelloa. Oven avasi pieni soma tyttö. Tyttö sanoi kauppiaalle: “Vanhempani eivät nyt ole kotona. Mutta ompa teillä kaunis punainen baskeri.
Olen aina halunnut tuollaisen.” Mies hymyili ja vastasi: “No sehän on mukavaa sitten sinä saat pitää sen.”
Illalla tytön vanhemmat tulivat kotiin viljapelloilta. He näkivät heidän Susikoiransa tärisemässä koirankopissaan. Tytön isä meni koiran luokse ja puhutteli koiraa
rauhoittavasti. Koira vinkui hädissään ja katsoi latoon päin. Isä käveli ladolle ja avasi sen vanhan narisevan oven. Hänen sydämensä hyppäsi kurkkuun ja hän jähmettyi paikalleen. Olkien keskellä oli pystyssä heinäseiväs ja heinäseipään päähän oli työnnetty vertavaluva tytön pää. Tytön päässä lepäsi punainen baskeri ja hänen otsaansa oli lävistetty hakaneulalla lappu, jossa luki:” Tämä baskeri on lahja teidän tytöllenne.

P.S Antakaa koiralle vettä, sen hengitys löyhkää…..pikkutytöltänne.

Diiuu 04. päivä huhtikuuta 2011

MIES JA MURHA-IMURIT
Olipa kerran mies joka oli noin 30 vuotias. Hän asui kaukana maalla, Pohjoisessa. Eräänä päivänä mies keksi, että hän voisi alkaa myydä imureita. Niinpä hän lähti kauppaan, ja osti sieltä 4 imuria. Kun mies meni kassalle, myyjä sanoi : Imurit ovat kirottuja, älä käynnistä niitä!”
Sen jälkeen hän meni kotiinsa, ja ihmetteli miksi myyjä sanoi niin. Eihän imureissa ollut mitään outoa. Sitten hän kumminkin päätti, että myisi yhden imurin vanhalle rouvalle, joka asuu 3 km päässä hänestä. Mies lähti pyörällään Kadulle Kaarle III Polku. Hän koputti oveen, ja vanhempi nainen tuli ovelle, Ja kysyi mieheltä mitä asiaa hänellä oli.
Mies kysyi, että haluaako rouva ostaa 30 euroa maksavan imurin, jota ei ole käytetty.
Rouva sanoi ettei hän tarvitse, mutta mies antoi sen hänelle ilmaiseksi.

2 päivän kuluttua lehdessä luki: 78 vuotias Nainen kuoli , Kun käynnisti imurin.

4 päivän kuluttua lehdessä luki: 3 Poliisia kuolivat, kun tutkivat ensin kuolleen rouvan kuolemaa.

6 päivän kuluttua lehdessä luki: Noin 30 vuotias mies kuoli, kun käynnisti 3 imuria, jotka hän oli ostanut kaupasta.

8 päivän kuluttua: Kerrostalo räjähti Pohjanmaalla – Talossa olleet 12 ihmistä kuolivat, 9 niistä joutui sairaalaan.

10 päivän kuluttua sinullekkin voi tapahtua näin, varo imureita!!!

elmeri 08. päivä huhtikuuta 2011

loooool en ymmärrä yhtää näitä teijän imuri/spiritismi juttui et kirjottakaa parempii

vertti 14. päivä lokakuuta 2011

MUSTA KISSA

oli kerran 56 vuotias mies hän osti kissan ja myyjä sanoi : älkää antako sille maitoa vain vettä. mutta kun mies tuli kotiin han antoi kissalle maitoa ja kun kissa alkoi juoda hän meni nukkumaan. mutta aamulla naapuri tuli käymään ja hän huomasi mustan kissan joka joi verta. sitten musta kissa raapaisi miehen naapuria että häneltä lähti maksa sydän munuaiset ja aivot.

ruusu 21. päivä heinäkuuta 2012

tässäo tarinA: Olipakerran nuori pari joka ei ollut naimisissa. He menivät katsomaan elokuvaa. Elokuvassa tuli kohtaus jossa sataoi lunta. Lumen seasta tulivat kohta esiin kasvot, Kasvot käskivät soittaa äidille. Kumpikaan nuorista ei soittanut. Seuraavana päivänä tytölle tuli puhelu että hänen äitinsä oli kuollut. Nuoren tytön äidin hautajaiset pidettiin. Nuoret pyysivät että näkisivät elokuvan uudelleen. Lumisade kohtauksessa ei enään ollutkaan kasvoja jotka käskivät soittaa äidille.

fjfjfj 02. päivä maaliskuuta 2013

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja: “Toma sota balcu”Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneeseesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

mamma 23. päivä maaliskuuta 2013

vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistamalla sanoja: ‘‘Toma sota balcu’‘ Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä hän ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukhtui itse. Jos kirjoitat tämän eteen päin, hän jätää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

melise 03. päivä elokuuta 2013

Vuonna 1993 pieni tyttö joutui murhan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu” Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä hän ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin tukehtui itse. Jos kirjoitat tämän eteenpäin, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.