Gootti.net

The Mission: "Different Colours

 • Julkaistu maanantaina 26.05.2014
 • Avainsanat:

The Missionin "Different Colours -levyn kannessa kolme rinkulaa. Tausta on alaosasta musta.Julkaistaan 30.5.2014

The Mission julkaisee 30.5. Saksanmaalla ja kesäkuun toisena muualla Euroopassa tämän EP-levynsä. Se sai nimekseen "Different Colours". Kiekolla kuullaan neljä uutta, aikaisemmin julkaisematonta biisiä, jotka seuraavat viimeisimmän "The Brightest Light" -albumin musiikillista tyyliä. EP ilmestyy kappalemäärältään rajoitettuna seitsentuumaisena tuplavinyylinä. Mukana tulee bändijuliste ja lehtinen, jossa kappaleiden sanoitukset.

Vinyyliversion lisäksi kiekko ilmestyy digitaalisesti. Digiversion mukana kulkee The Missionin hiljattain nauhoittama tulkinta Dylanin raidasta "All Along the Watchtower". Kaikki tämän julkaisun sisältämät biisit tehtiin kokeellisesti niin, että kukin yhtyeen jäsen sävelsi ja lauloi yhden biiseistä. "Atomic Heart" on Wayne Husseyn säveltämä ja laulama, "Carnival" on puolestaan Craig Adamsin käsialaa, "Judgement Day" Simon Hinklerin sekä rumpali Mike Kellyn tuotantoa on "Never Leave Well Enough Alone".

"Different Colours" -EP:n kappaleet:

 1. Atomic Heart
 2. Carnival (full length)
 3. Judgement Day (full length)
 4. Never Leave Well Enough Alone (full length)
 5. All Along The Watchtower

The Mission on:

 • Wayne Hussey
 • Craig Adams
 • Simon Hinkler
 • Mike Kelly

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä toukokuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.