Gootti.net

VNV Nation: "Judgement"-albumin kansitaide

  • Julkaistu sunnuntaina 04.02.2007
  • Avainsanat:

VNV Nation -bändin jäsenet, eli kaksi miestä, seisovat potkurilentokoneen edessä pukeutuneena pitkiin mustiin nahkatakkeihin. Taivas on pilvinen ja syvän sininen.Lontoossa perustettu, mutta myöhemmin Hampuriin muuttanut VNV Nation (www.vnvnation.com) on paljastanut uuden "Judgement"-albuminsa kansikuvan netissä. Levy on tarkoitus julkaista huhtikuussa. Bändi lupaa uuden albumin olevan bändin vahvin julkaisu tähän mennessä. "Judgement"-albumin voi ennakkotilata INDIEtective-verkkokaupasta hintaan 14,99 €. "Judgement" on bändin kuudes albumi.

VNV Nation: JudgementBändi aikoo lähteä kiertämään maailmaa alkaen maaliskuusta — ensimmäinen kiertueen keikka tehdään Saksan Frankfurtissa. Kiertue on jaettu kahteen osaan: Eurooppaan ja Amerikkaan. Maailmankiertueen ensimmäinen osa on jo vahvistettu. Kiertueella matkustaa bändin mukana Imperative Reaction ja Module, jotka molemmat esiintyvät kiertueen molemmissa osissa.

VNV Nation on:

  • Ronan Harris (laulu, sanoitukset)
  • Mark Jackson (rummut, live-esiintymisissä myös kosketinsoittimet)

Bändin ensimmäinen albumi tuli ulos vuonna 1995. Debyytin nimi on "Advance and Follow". Kiekko on sekoitus tansittavia syntikkamelodioita ja väkeviä elektronisia biittejä. Esikoisalbumin julkaisua seurasi vuonna 1998 "Praise the Fallen" -nimeä kantava kiekko, joka toi VNV Nationille tunnettuutta genressään. Tähän aikaan bändin toinen jäsenistä, Ronan Harris, teki vielä töitä Side-Line Magazine -lehdelle.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.