Gootti.net

VNV Nation: "Transnational"

  • Julkaistu sunnuntaina 08.09.2013
  • Avainsanat:

VNV Nationin logo kuvan keskellä ympyrässä, jonka taustalle kierretty levyn nimi "Transnational".Julkaistaan 4.10.2013

Englantilais–irlantilainen VNV Nation (www.vnvnation.com) tiedottaa lokakuun alussa ilmestyvän uutta musiikkia "Automatic"-albumin seuraajaksi: luvassa on täysin uusi studioalbumi "Transnational". Bändin edellinen levy sai ansaitsemaansa arvostusta Saksan levylistalla, jossa se vuonna 2011 kiipesi korkeimmillaan kahdeksannelle sijalle. Levyä seurasi VNV Nationin loppuunmyyty kiertue Saksassa ja muualla Euroopassa, sekä Pohjois-Amerikassa. Samansuuntaisia kiertueaikeita VNV Nationilla on myös uuden "Transnational"-albumin osalle. Maailmankiertue starttaa Saksasta.

Anachron Soundsin kautta julkaistava "Transnational" on bändin nettisivuilla varmistettu ilmestyväksi 27.9. Eräissä nettikaupoissa julkaisupäivämääräksi on asetettu 4.10.2013. Lokakuun alussa käynnistyy albumin nimeä kantava kiertue — se ulottuu ensi vuoden loppupuoliskolle asti. Kiertue painottuu Saksaan ja Iso-Britanniaan, joskin bändi nähdään helmikuussa 2014 ainakin kahteen otteeseen Ruotsissa; ensin Göteborgissa, sitten Tukholmassa.

VNV Nation on:

  • Ronan Harris
  • Mark Jackson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä syyskuuta 2013 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.