Gootti.net

VNV Nationilta uusi albumi

 • Julkaistu perjantaina 23.01.2009
 • Avainsanat:

Hampurilaistunut VNV Nation (www.vnvnation.com) tulee julkaisemaan seuraavan uuden albuminsa, jonka nimeksi yhtye kastoi "Of Faith, Power and Glory", kuluvan vuoden puolella. Yhtye työstää albumia tälläkin hetkellä, mutta kaavailee järjestävänsä levyn ilmestymistä ennen tai sen jälkeen kiertueen Euroopassa ja Pohjois-Amerikan alueellakin. VNV Nation järjestää myös erikoisia yllätysjulkaisuja faneilleen, mutta niistä bändi aikoo uutisoida tarkemmin lähikuukausien aikana. Vuoden sisällä esiin tuotava "Of Faith, Power and Glory" tulee olemaan seuraaja VNV Nationin huhtikuussa 2007 julkaisemalle futurepoppia edustavalle "Judgement"-levylle.

VNV Nationin laulaja, eli Ronan Harris, loi äskettäin remix-version Combichristin kappaleeseen "All pain is gone". Combichrist aikoo julkaista kyseisen tulkinnan vinyylilevynä, sekä digitaalisesti ladattavassa muodossa.

Englannissa perustettu, mutta sittemmin Saksaan muuttanut, VNV Nation aikoo johtaa uudessa emomaassaan järjestettävää goottifestivaalia. Yhtye esiintyy Saksan Leipzigissä järjestettävän Wave-Gotik-Treffenin päälavalla pääesiintyjänä. Bändi on värvätty esiintyjäksi myös Gelsenkirchenissä järjestettävän Blackfield Festivalin lavalle.

"Judgement" on kaksihenkisen VNV Nationin uran kuudes albumi. Yhtye luonnehtii sitä voimakkaimmaksi luomuksekseen sitten "Empires"-opuksen. Bändin mukaan uusin albumi on ylittänyt musiikillisesti ne rajat, jotka "Judgement"-levyä edeltänyt "Matter and Form" oli asettanut. Uuden levyn äänimaailma on suurempi ja se sisältää rutkasti uudenlaisia ideoita, mutta säilyttää yhtyeen puheiden mukaan perinteisen VNV Nationin musiikkityylin.

"Judgement"-albumin kappaleet:

 1. Prelude
 2. The Farthest Star
 3. Testament
 4. Descent
 5. Momentum
 6. Nemesis
 7. Secluded Spaces
 8. Illusion
 9. Carry You
 10. As It Fades

VNV Nation on:

 • Ronan Harris (laulu)
 • Mark Jackson (rummut ja kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä tammikuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu VNV Nationilta uusi albumi. on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

dasd 23. päivä tammikuuta 2009

Minä kun luulin että kyseessä on kaksi levyä ‘’ Power and glory’‘ ja ‘’ Of Faith’‘

Petri 23. päivä tammikuuta 2009

Juu, yksi ainoa albumi on tulossa. Bändi kai tuota levyään tekee suhteellisen verkkaiseen tahtiin, sillä VNV Nation on kirjannut jonkin verran live-esiintymisiä alkuvuodeksi…

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.