Gootti.net

Wayne Hussey yhteistyössä Julianne Reganin kanssa

Englantilainen edesmenneen The Missionin keulahahmo, Wayne Hussey, ilmoitti edellisen kuukauden puolella ryhtyneensä yhteistyöhön Julianne Reganin kanssa. Regan on tuttu muusikko All About Eve -nimisestä goottimusiikkiprojektistaan. Hussey ilmoitti yhteistyön tekemisestä Reganin kanssa sekä The Missionin nettisivuilla, että BBC Radio 6:n radiohaastattelussa, jossa mies mainitsi nauhoittavansa uutta musiikkia tämän naisen kanssa. Nauhoitettaviksi kappaleiksi kaksikko on Husseyn mukaan poiminut yksinomaan sellaisia biisejä, joiden taltioiminen tuntuu hauskalta. He tekevät ensisijaisesti omia tulkintojaan muiden bändien viisuista, tosin yhteiselle äänitteelle on paljastettu päätyvän todennäköisesti duon omaakin tuotantoa.

Wayne Hussey ja Julianne Regan uskovat laittavansa yhteiselle albumilleen covereiden lisäksi muutamia omia kappaleitaan, sekä yhden tai kaksi vanhaa The Missionin ja All About Even kipaletta. Osa nyt nauhoitettavista lauluista hoilataan duettona ja vastaavasti lopuissa kuullaan laulamassa joko Husseyta tai Regania. Kaksikolla ei ole viimeistä eräpäivää mielessä tämän projektin päättämistä varten. He haluavat tehdä kiireettä koknaisuuden valmiiksi. He eivät aio missään nimessä, ainakaan Wayne Husseyn mukaan, lähteä soittamaan näitä biisejä livenä yhdessä.

Yhteistyön aloittamisesta molemmat ilmoittivat yleisölle ensimmäistä kertaa 22.5. Tuolloin Hussey kävi juttelemassa Andrew Collinsin kanssa BBC Radio 6:ssa.

Julianne Regan osallistui The Eden Housen uuden albumin kappaleiden kirjoittamiseen, sekä kolmessa biisissä laulamiseenkin. Nainen julkaisi edellisen oman albuminsa vuonna 2003. Sitä on seurannut useita kokoelma-albumeja, joista tuorein on maaliskuussa 2006 julkaistu tuplalevy "Keepsakes: A Collection".

The Missionin hajoamisen jälkeen Wayne Hussey siirtyi uuden vaimonsa kanssa Brasiliaan asumaan. Hän on ryhtynyt soittamaan pianoa kitaran lisäksi ja onkin vihjannut saattavansa hyvinkin julkaista sooloalbumin, jossa piano näyttelee pääosaa. Husseyn ensimmäinen oma sooloalbumi, nimeltään "Bare", julakistiin huhtikuussa 2008.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä kesäkuuta 2009 kello 16:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.