Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä tekee gootista gootin?

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.10.2006 10:54
Eikös korsettitarpeita saa myös Helsingissä sijaitsevasta nappikaupasta Iso-Roobertinkadulta?
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.10.2006 15:16
Lainaus: Ziggy Stardust Mariel: ei sirkkojen laitto ole helppoa tälläiselle luisevalle ja heikkolihaksiselle. En ole vielä onnistunut saamaan yhtään purjerengasta pohjaan asti, aina pitää pyytää joku avuksi takomaan.Niin juuh... Mä hakkaan aina sirkat ite ilman apua, mutta sehän tosiaan riippuukin vaan lihasvoimasta, saako niitä itse laitettua vai ei. Mä oon ihan ite oman nahkavyönikin purjerenkaat lyöny
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.10.2006 19:46
Itse sanoisin että se mikä tekee jostakin jonkun, on se kiinnostusten kohteet. Jos nyt annatte yleistää, niin eiköhän jokainen meistä ole omalla tavallaan tarkka ulkonäöstään ja pitää kauneudesta yleisestikin.
Ja tottakai, kaikki meistä pitävät jostain muusta musiikista kuin valtavirtasonnasta.
Ja mitä näitä muita on...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.10.2006 20:12
Kyl se goottius mun mielestä on aika lailla se kokonaisuus. Musat, ajatukset, mielenkiinnon kohteet ja se tuodaan sit esiin pukeutumisella (joka myös on erittäin tärkee osa goottiutta). Joku kyseli tuolla ekalla sivulla, et miten suhtaudutaan esim duunis goottivaatteisiin, niin käyhän kattoon joskus tossa keväällä kirjotettu aihe " Gootti 24/7 vai kaksoiselämää?" Alotin kyseisen aiheen ja se sai tosi paljon vastauksia.
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.10.2006 20:15
Lainaus: Ninni Kyl se goottius mun mielestä on aika lailla se kokonaisuus.

Tyhjentävä vastaus. Ehdottoman samaa mieltä
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.10.2006 22:45
Olkoon muille mitä vaan mutta itselleni se on se lohduttava kauneus kivussa ja pimeässä, ja se hiljaa kirkuva lupa siitä että saa olla outo ja yksin eikä se ole tuomittavaa. Ja koko kaunis kulttuuri kirjoineen , musiikkeineen ja elokuvineen joka näytti ettei kaikki maailmassa ole väärin ja rumaa vaan johonkin jopa itse voi samaistua ja löytää niistä jotain oman ja tärkeän oloista, lohduttavaa.. *horisee omiaan *
Kirjoittanut: UnWelcome (Jäsen)
 • #27
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.10.2006 00:55
"It's not what's outside, it's what's inside of your mind"
Pukeutuminen kertoo tietysti sen kadun tallaajille, ja se mitä hyräilet hissässä sen pudotessa paljastaa totuuden kanssa matkustajille...
Mutta pintaa raapimalla saadaan totuus esille. Toisaalta en välttämättä ole paras sanomaan sillä itse en kuulu oikeestaan kai mihinkään ryhmään, naamioita ja persoonoita on niin monta että en edes tiedä mikä niistä oikeastaan olen, jokainen vain hautaa pelokkaan romantikon nauravan petturin taakse kun taas toinen nostaa esiin hymyilevän friikin joka vääntää kättä omantunnon kanssa
... pelottavaa
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.10.2006 14:47
Lainaus: Siikakala Kyl se goottius mun mielestä on aika lailla se kokonaisuus.

Tyhjentävä vastaus. Ehdottoman samaa mieltäSamaa mieltä.
Kirjoittanut: Cyberventilatio (Jäsen)
 • #29
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 26.10.2006 22:37
Se ns."Gootti-henki" ja tietenkin yhteenkuuluvuus
Kirjoittanut: Moondancer (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.10.2006 09:56
Lainaus: Mariel Kyl se goottius mun mielestä on aika lailla se kokonaisuus.

Samaa mieltä myös minä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit