Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä tekee gootista gootin?

Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #71
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 10.05.2007 18:26

Lainaus: mlrd

Lainaus: kreela

suurin osa pullojen etikettejä repivistä ihmisistä oli seksuaalisesti jollain tasolla häiriintyneitäai tana. kiinni jäin...

Niin minäkin taisin jäädä kiinni. -_- Pari kaveriani jaksaa huomautella minulle tästä.


Off-topic, sorry.
Kirjoittanut: Lovekiva (Aktiivi)
 • #72
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Lovekiva
 • Lähetetty: 13.05.2007 18:37
Tämä on sellainen aihe, josta saa helposti kiistaa aikaiseksi. Se johtuu varmaankin siitä, että ei-gootin ja gootin välillä on rajana veteen piirretty viiva. Jokaisella on oma tapansa toteuttaa ja ilmaista goottiuttaan, eikä kaikki voi tunkeutua mihinkään "gootti -muottiin". Sama pätee kyllä muissakin tyylisuuntauksissa tms.

Toisilla goottius voi ilmetä enemmän musiikkimakuna, toisilla taas pukeutumisena.
Joku voi ihan hyvin kuunnella metallia, mutta pitää goottityylisestä pukeutumisesta ja pukeutua niin. Ei silloin tarvitse luopua kummastakaan.
"Vähänkö tuo on wanna-be-gootti kun ei tiedä millaista musiikkia gootin pitäisi kuunnella!111" Juuri niin. Ja joku taas voi pitää goottimusiikista ja muusta sellaisesta, vaikka ei päällepäin (pukeutumisesta yms.) näyttäisikään gootilta. Ja sellainenkin on ihan yhtä gootti kuin edellämainittu. Itse en ole päällepäin kovinkaan gootti, eikä musiikkimakunikaan kuin sivua hieman goottimusiikkia, mutta olen hyvin kiinnostunut goottiuteen liittyvistä jutuista.

On vaikeaa sanoa, kuka on gootti ja kuka ei. Kuten jo alussa sanoin, mielestäni siinä ei mene mitään selkeää rajaa. On vain goottityylisiä asioita. Sanotaan, että gootismi on ajattelutapa eikä mitään pinnallista. Mutta mikä se ajattelutapa sitten on? Eikös se oli juuri sitä, että pitää goottimusiikista, goottivaatteista ja kauhutaiteesta?

Muistakaa, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni. (ja ensimmäinen viestini gootti.netissä)
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #73
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 13.05.2007 19:16

Lainaus: Lovekiva

(ja ensimmäinen viestini gootti.netissä)

No, tervetuloa porukkaan

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit