Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Aqualia (Jäsen)
 • #31
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.01.2009 21:19

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Tuo Australia on kait semmonen draama/nyyhky-leffa jossa pääosia näyttelee Nicole Kidman ja Hugh Jackman

Juu juuri näin! En tajunnu edellises viestis laittaa muuta...
No, mut oli siin muutaki nyyhkyilyä.. Tarkemmin varmaan draama/seikkailu.
Mut siin leffas oli kyl upeet Australian maisemat
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #32
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 08.01.2009 11:30
Underworld Evolution
Elokuva vuodelta 2006. Ei siis enään niin uusi mutta aina väliin pitää katsoa uudestaan. Tosin taisi olla vasta minun toinen katselu kertani.
Elokuva sisältää toimintaa, verta, vampyyreita, ihmissusia ja näiden hybridejä. Ja leffassa käydään historiassa ja nykypäivässä niiden välisiä taisteluita Varjojen Valtakunnan vallasta.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #33
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 13.01.2009 21:29
Paprika
Random kirjastosta lainattu animeflikki, joka oli kuin psykedeelinen Appleseed. Yhdessä vaiheessa elokuvaa oli aivan sekaisin, mutta pääsin takaisin kärryille. Hienosti piirretty ja animaatio oli tooosi nättiä Juonessa riitti purtavaa, mutta loppu oli jotenkin tökerö. Kuitenkin ihan hyvä, tasokas kokopitkä animaatio.

the Godfather
Klassikko... Mitäköhän tästä kertoilisi? Näyttelijät ovat loistavat, eikä Vito Corleonen rooliin sopisi kukaan paremmin kuin Marlon Brando Raaka, realistinen mutta kuitenkin inhimillinen kertomus.

Ameican History X
Olen viimeksi itkenyt katsoessani elokuvaa, kun näin Billy Elliotin ensimmäistä kertaa 11-vuotiaana.
American History X teki sen taas, kyyneleet vierivät alas poskia elokuvan loppuminuutteja katsoessa. Miten voimakas elokuva! Ehdottomasti yksi parhaita, joita olen pitkiin aikoihin nähnyt. Näyttelijät olivat 110% täydelliset [Edward Norton nyt yleensäkin on] ja vetivät roolit täysin nappiin.
Mustavalkoisuuden ja värin vuorottelu leffassa oli nerokas idea, ja kaikki kohtaukset olivat niin voimakkaita, älykkäitä ja hyvin toteutettuja että melkein itki jo sitä neroutta katsoessa. Yhtä raaka ja realistinen kuin the Godfather, mutta vielä vaikuttavampi ja riipaisevampi.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.01.2009 21:43
Viikonloppuna vilkaisin telkkarista tulleen Walk the Linen. Leffahan on siis kantrilegenda Johnny Cashista kertova elämäkertaelokuva, pääosissa Joaquin Phoenix ja Reese Witherspoon. Elokuva oli varsin mielenkiintoinen, Cashin vaiherikas elämä oli ujutettu onnistuneesti leffamittaiseen nippuun ja näyttelijät olivat kyllä parhaimmillaan. Joaquin Phoenix esitti uskottavasti pähtyneenä keikkuvaa Cashia, ja lähinnä bimborooleistaan tunnettu Reese Witherspoon oli todella herkullinen koska June Carterin roolissa oli sekä hepsankeikkaa lavaesiintymistä että myös jotain aivan päinvastaista. Pidin, pidin oikein kovasti vaikka herra Käteinen ei ole minulle artistina kovinkaan tuttu.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Faith Black
 • Lähetetty: 13.01.2009 22:17
Minäkin kävin juuri tänään katsomassa tuon Australian. Ja rakastuin siihen. Vaikka elokuva oli pitkä, ajattelin lähinnä vain kokoajan että ei kai tämä vielä lopu?!
Nicole Kidmanista en oikein pidä (hän muistuttaa ala-asteen opettajaani -.-), mutta tässä elokuvassa hän oli jopa enemmän kuin siedettävä. Ja tietysti Hugh Jackman renttupartoineen vei koko huomion, että Kidmania ei edes ehtinyt huomata.
Olen aina pitänyt elokuvista joissa on ratsastelua karjanajon merkeissä sekä toinen, aivan erityinen heikkouteni on Toinen Maailmansota (hävittäjälentokoneet).
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #36
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 14.01.2009 11:40
Harley Davidson and the Marlboro Man
Kaikkea sitä suostuukin katsomaan.
No oli se parempi, kuin mitä nimestä osasi olettaa. Pojat ajelevat harrikoilla ja ottavat välillä
lakia omiin käsiinsä. Tarkoituksena pelastaa vanhan tuttavan baari. Tästä seuraa pankkiauton ryöstö, jossa ei ollutkaan sitten rahaa vaan kadulla silloinen liikkuva kova huume. No lastin kun on jo ottanut matkaan niin mitä tehdä. Myydä se takaisin tavaran omistajalle. Siitä alkaakin sitten perinteinen kosto / henkiinjäämistarina. En nyt itse uudestaan lähtisi katsomaan, vaikka ei se nyt niin tylsä ollutkaan. Paikoitellen hiukan huvittavakin.
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.01.2009 14:18
Viikonlopun leffasaldoa:

Salainen agentti 86

Steve Carellin "tähdittämä" agenttikomedia, joka kirvoittaa muutamat naurut, mutta en tiedä oliko sen arvoista. Täytyy myöntää että nukahdin kesken kaiken...
Kaksi tähteä

Apartment 1303

Japanilaista kauhua asunnosta, jossa kummittelee äitiä ja lasta. Kuulostaako tutulta? Puhkikulutettua kauraa The Grudgen hengessä hieman kotikutoisemmalta tuntuvan toteutuksen kera. En tiedä kuka tästä enää jaksaa innostua. Omat pelotushetkensä tässäkin tietysti on...
Kaksi tähteä

Surveillance

Jennifer "Davidin tytär" Lynchin mehukas leffa, joka marssittaa valkokankaalle mainiot roolit tekevät Julia Ormondin sekä Bill Pullmanin, joita en vähään aikaan muista nähneenikään. Sarjamurhaajia jahdataan Ameriikan peräkylällä, joka vilisee narkkareita ja korruptoituneita poliiseja. Takautumiin luottava kerronta tuo hetkittäin mieleen pappa-Lynchin tuotokset, mutta tytär on isäänsä johdonmukaisempi ja selkeämpi kertoja. Leffa on henkistä sukua Funny Gamesille ja American Crimelle, joten katsojalle varoitus: elokuva on sata kertaa ahdistavampi ja kauheampi kuin mikään Saw...
Neljä tähteä

Irina Palm

Mummo turvautuu seksibisnekseen, kun pojanpoika tarvitsee hintavaa hoitoa vaivoihinsa, mutta mitä miettii suku ja ystävät uudesta uravalinnasta? Tähän väliin suurkiitos suomalaisesta julkisesta terveydenhuollosta!
Mick Jaggerinkin kanssa muinoin heilastellut, paremmin laulajana tunnettu Marianne Faithfull tekee loistavan roolityön maagiset kädet omaavana runkkaajana. Brittilaatua!
Neljä tähteä
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SeKukaVaaniiSängynAlla
 • Lähetetty: 14.01.2009 15:08
The Curious case of Benjamin Button

Pääosassa Brad Pitt, tyylinä..ööö...elämänkerta/seikkailu/draama. Elokuva kertoo Benjamin Buttonista joka syntyy vanhana ja nuorenee kohti kuolemaansa. Pittiä en tunnistanu kun vasta myöhemmin kun elokuva oli edennyt jo hyvän aikaa, en edes äänestä. Tarina oli mun mielestä todella koskettava ja onnistunut vaikka kuulostaakin hiukka omituiselta ja epäuskottavalta. Elokuva on piiiiitkä, mutta sen jaksaa silti kattoa loppuun asti koska loppuratkasu kiinnosti ainaki mua siinä määrin ettei kesken olisi voinut jättää. En paljastele elokuvasta sen enempiä, se kannattaa todella katsastaa itse!
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #39
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 14.01.2009 21:52
One Week, the Blacksmith, the Balloonatic & Cops
Neljä Buster Keaton lyhkäriä jotka löytyivät samalta DVD:ltä kätevästi Elokuvat ovat aikaväliltä 1920-1923, mutta silti erittäin hyvin tehtyjä. Vaikka lyhytpätkissä pyörivät samat näyttelijät ja juonet ovat yksinkertaisia, naurattavat ne silti paremmin kuin nykykomediat.
Erityisesti jaksan aina ihastella tämän aikakauden leffoissa "stunttien" taidokkuutta - koska silloinhan ei vielä ollut stuntmiehiä tai varsinaista trikkikuvausta, joten kaikki filmillä näkyvä on oikeasti näytelty, ja näyttelijät ovat tehneet kaikki hurjapäisimmätkin stuntit itse.

Ja kaiken lisäksi, Buster Keaton on aivan yli-ihana.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #40
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.01.2009 12:52
Final Fantasy - The Spirits Within
Koskaan en ole näitä pelejä pelannut, mutta leffat näistä ovat aina viihdyttäneet ja kiehtoneet. Tarina sijoittuu jonnekin tulevaisuuteen, jossa ainoat elävät ihmiset asuvat aluksissaan. Voisipa jopa sanoa, että vankeina. Maa on tuhoutunut / raunioitunut ja siellä vaeltaakin sitten tappavia aaveita. Jos soutuu kosketuksiin tällaisen aaveen kanssa se ottaa ja imaisee sielun itselleen. Osa väestä haluaakin tuhota aaveet ja maan sen mukana tai siitä välittämättä kovin ottein. Kun taas pari henkilöä haluaa koittaa saada asiat korjaantuman rauhanomaisesti sieluja / elämää etsien. Samalla maata säästäen ja kunnioittaen. Vaan miten käykään tämän kuoleman, hävityksen ja kaaoksen keskellä?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit