Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mustikkamaa-BBQ (yritys 3)

Kirjoittanut: Pointblank (Jäsen)
  • #91
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 14.10.2009 21:07

Lainaus: Ninni

Noniin, haloo! kuuleeko kaikki!! Kuka on sitä mieltä että tämä miitti perutaan? Ideana oli mennä helteessä rantsulle... Pidetään joskus myöhemmin


No mutta siis mikäs sen parempi, kuin hakea motti halkoja huoltoasemalta ja mennä syysmyrskyssä sytyttämään siihen kohtaan mihin yleensä se tuli laitetaan, mikä sen nimi nyt onkaan, sanotaan vaikka tulipesä, värjötellä siinä tulen loimussa ja katsella vuoroin pimeään metsään ja vuoroin tuleen.
Siinähän on kattokin, niin pieni tihkukaan ei tapa, kunhan saa tulen syttymään ja se taas hoituu sopivalla määrällä palavia nesteitä apuna käyttäen
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
  • Lähetetty: 05.11.2009 20:44

Lainaus: Ninni

Laittelen kuvia täs iltasella, sit kun Huippumalli loppuu

No joo...Tehän itsekin näytätte "huippumalleilta", niin miksi niitä pitäisi tsekata muka Tv:stä!?! jee............

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit