Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mustikkamaa-BBQ (yritys 3)

Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.08.2009 20:42
Hertsikassa siis. Täällä jo valmiina ollaan.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 20:49
TaruinenAave, ihmettelin et mikä ihme on Hertsikas (oletin et puhut huomisen tapaamismestasta) kunnes hiffasin et vastasit tänne ketjuun siitä mitä laitoin äsken yxärillä Ei sillä väliä missä näistä sovitaan, mut joo, Hertsikassa siis
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.08.2009 20:51
Mutta kun et sä laittanut yksäriä, vaan viestin tähän ketjuun
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 20:55

Lainaus: TaruinenAave

Mutta kun et sä laittanut yksäriä, vaan viestin tähän ketjuun

No voi herrajjestas!!! Kävin poistaan sen, hyvä et sanoit, kiireessä sekoilin. No onneks en mitään suuria salaisuuksia alkanu selittään siinä tai juoruileen!!!!
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.08.2009 20:57
No äläs muuta Mutta kai tästä pitäis alkaa liikkumaan sinne Hertsikaan, että päästään joskus poiskin
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 21:06
TA (Mikkonen ) Nähdään puol 10 Hertsikas (tää nyt meni julkisex tää mein keskustelu)
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 22:50
TaruinenAave, tulitko kasikympillä? Ravasin just tosta dösäpysäkin ohi kun se meni siitä, taisin ehtiä sua ennen vaikka juuripolulla piti käyttää luuria fikkarina et näin eteeni
Eli joo, asiaan. Käytiin iltalenkillä katsastaan se Mustikkamaan grillausmesta. TA saa jatkaa (jos ehtii) ku saan vaatteet pois päältä
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.08.2009 23:01
Kasikympillähän mä tosiaan tulin. Kyllä juuripolut on sitten nopeita.

Juu, siis halkoja oli aika vähän ja joku spurgu siellä niitä poltti ihan innoissaan valtavana roihuna, että pitäis miettiä, että ostetaanko grillihiiliä. Kävelymatka Kulosaaren metrikseltä oli noin vartin ja ihan vähän vaan juuripolkua. Jätettiin kanssa pieni lappunen sinne, että gootteja tulossa grillaamaan hetkellä x.

(Timo) TA lopettaa raportin tähän.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2009 23:18
Joo se dena selvitti kun se oli saanu turpaansa ja sitä et just sunnuntaisin sitä halkokasaa ei täydennetä. Laitettiin verenpunainen lappu jossa lukee aika ja et lauma verenhimoisia gootteja tulee grillaan ja teipattiin tolppaan. Sinne on tosi kiva kävellä kivassa säässä, saa nähdä taas huomen.. Niin, siinä oli sit se kesäteatteri kun kiipeiltiin kalliolla jossa suuri katos ja siinä niitä kuivia risuja oli, mutta eivätpä enää huomenna oo kuivia jos sataa!!! Ja siellä on mahtavat harrastusmahdollisuudet, varsinainen temppurata roikkuhärveleineen, uimista, esiintymislava, eräretkeilyelämyksiä ym vallan upeaa grillaamisen ohella!!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.08.2009 10:37
Noniin, haloo! kuuleeko kaikki!! Kuka on sitä mieltä että tämä miitti perutaan? Ideana oli mennä helteessä rantsulle... Pidetään joskus myöhemmin

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit