Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mustikkamaa-BBQ (yritys 3)

Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #61
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.08.2009 11:53

Lainaus: Ninni

Kuka on sitä mieltä että tämä miitti perutaan? Ideana oli mennä helteessä rantsulle...

No lähetäänkö sitten vaikka kahvilaan tms. tämänhän piti olla peruuttamaton miitti!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.08.2009 11:54
Sori nää tp:t, mutta tää ketju unohtuu kuitenkin kohta. Kai tää miitti nyt kuitenkin pidetään, onhan Mustikkamaalla katos siinä grillissä sitä varten jos sataa. Eli klo 17.30 Kulosaaren metroaseman ovilla nähkäämme.Jenaldo, tää tosiaan oli se "miitti jota ei peruta" joten ei sit peruta! Illaksi lupas selkeämpää säätäkin. Tän Mustikkamaa-miitin yllä pyörii joku kirous et tätä ei sais pidettyä, mut nythän se tehdään vaik ihan piruuttamme!!
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #63
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 16.08.2009 11:58
Nähkäämme siellä, eihän sitä ole pakko hampaat irvessä istua kaatosateessa yöhön asti! Voidaan vaikka lähteä sitten aikaisemmin jonnekin jatkoilemaan!
Minä yritän etsiä vaikka pari varasateenvarjoa niille, joilla ei ole omaa!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.08.2009 12:06

Lainaus: neo_shaman

Voidaan vaikka lähteä sitten aikaisemmin jonnekin jatkoilemaan!

Mun PITÄÄ olla ysiltä himas ku alkaa Kuninkaan paluu Laitettiin siihen lappuseen et grillaus kestää klo 18-20.30. Eli ottakaa nyt mitä otatte mukaan, grillauksen jälkeen voidaan hengailla siinä kesäteatterin ison katoksen alla (oli muuten hyvä akustiikka kun satuin jotain siinä kohtaa joikaisemaan, eli vaikka yhteislaulua )
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.08.2009 13:04
Joo, ei voi kyllä nyt perua, toi ukko on vaahdonnu koko aamun niistä sen pirun herkkusienistä
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.08.2009 13:08

Lainaus: TaruinenAave

ei voi kyllä nyt perua, toi ukko on vaahdonnu koko aamun niistä sen pirun herkkusienistä

Pirun sieniä grillaamaan siis.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #67
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 16.08.2009 13:27

Lainaus: Ninni

Pirun sieniä grillaamaan siis.

Ei jumankekka! Minunkin piti ostaa herkkusieniä ittelleni! No, ehkä ehdin vielä käytä Mellunmäessä K-kaupassa ostamassa vähän tatteja!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.08.2009 13:33

Lainaus: neo_shaman

ehkä ehdin vielä käytä Mellunmäessä K-kaupassa ostamassa vähän tatteja!

Tulossa sienibileet siis. Mennään samantien kaivaan silokeita siitä Mustikkamaan tenniskentältä!!!
Ukko vieläpä oli avanut makkarapaketin jonka eilen ostin ja syöny puolet!!! Eli tuon nyt mitä tuon, eiköhän kaikille riitä jotain kun kaikki tuo jotain. Mun laskujeni mukaan tänne olisi tulossa 7, oonko laskenu väärin? (mie, TaruinenAave+Perttu, tapsuli, mity, Neo ja Jenaldo)

Ja nyt otan sen TA:n joululahjan mukaan!!!! Pakko muistaa. Laitan vaikka pussiin lahjan ku en saanu sitä lahjapaperiakaan ostettua...
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.08.2009 14:01
Nyt paistaa jo hieman aurinkokin! Toivottavasti trendi on jatkuva! Me mennään Pertun kanssa käymään sen vanhemmilla ennen tota miittiä ja tehdään esivalmistelut (=pirun sienet) siellä. Tullaan sitten puoleksi sinne metrikselle.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 16.08.2009 14:04
Jei, aurinko paistaa (ainakin täällä) Onneks Roihikka on lähellä Mustikkamaata, joten sellanen ilma ku täällä=sellanen ilma ku siellä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit