Gootti.net

Mitä teille merkitsee itsenäinen Suomi?

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.01.2010 16:31

Lainaus: Natassja

Ne on ne Romanian romanialaiset, mitkä täällä ovat ongelma.


Miten on, onko tuo kerjäläisongelma häviämään päin nyt kun on ollut kunnon pakkaskelit? Täällä tuppukylässä ei moisia onneksi ole, mutta aina Helsingissä vieraillessa nuo tyhjäntoimittajat ärsyttävät.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #292
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.01.2010 16:53

Lainaus: Piiskansiima

Miten on, onko tuo kerjäläisongelma häviämään päin nyt kun on ollut kunnon pakkaskelit? Täällä tuppukylässä ei moisia onneksi ole, mutta aina Helsingissä vieraillessa nuo tyhjäntoimittajat ärsyttävät.

Helsingissä päin en vähään aikaan ole ollut, mutta kuulemma ovat sen verran sitkeitä että ovat löytäneet paikkoja leiriintyäkseen ja hyödyllisiä idiootteja majoittamaan heitä. Jotktut nukkuvat lämpivien putkistojen päällä jossain. Siinä sitten kerjäilevät yskänlääke-huuruissa pakkasessa.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #293
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.01.2010 18:25

Lainaus: Natassja

Ne on ne Romanian romanialaiset, mitkä täällä ovat ongelma.


Ainakin tässä linkissä ja hesarin sivuilla puhutaan bulgarian romaneista
http://mediaseuranta.blogspot.com/2009/09/hs-bulga rian-romanit-hakevat-suomesta.html

Mutta kyllä sieltä romaniastakin niitä tulee Eli et oo sinäkään väärässä

Lainaus: Natassja

EU kansalainen saa vapaasti oleskella Suomessa, jos pystyy itsensä ja perheensä täällä elättämään.


Siinähän se on kun eivät pysty He saavat ilmaisen ylläpidon siksi ajaksi kun turvapaikanhaku prosessi kestää... Ja toimeentulotukea, minkä lähettävät kotimaahansa. Kun siellä 300 ja risat euroina on melkoisen iso summa paikallisille. Tämä minua risoo työssäkäyvänä :S
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #294
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Natassja
 • Lähetetty: 03.01.2010 21:04

Lainaus: Piiskansiima

onko tuo kerjäläisongelma häviämään päin nyt kun on ollut kunnon pakkaskelit?

Ei tosiaan ole. Joka päivä törmään työssäni niihin. Ei siinä muuten mitään, mutta kun niillä on lapsia joita ei voi jättää ulos. Ei edes niihin asuntovaunuihin. Kovin yksinkertaista ei ole ulottaa suomalaisen virkavallan toimenpiteitä heihin, kun lähetystön pitäisi vastata oman maansa kansalaisista ja ottaa vastuuta tiukan paikan tullen. Mutta kun se linja ei toimi, niin mikään ei toimi. Mikään kiirekään ei ole maasta pois kun porukka kylvää niille rahojaan. Kovin tarkkaan ei viranomaiset voikaan näistä tapauksista kertoa, kun vaitiolovelvollisuus sitoo tosi tiukasti. Olisi kyllä mahtavaa avautua Hesarille siitä, mikä kuvio näillä romanialaisilla täällä on. Ei antaisi enää kukaan rahojaan niille sen jälkeen. Saatana. Ärsyttää muutenkin, kun joutuu jonkun toisen maan kansalaisten asioita selvittelemään ja heitä ojentamaan täällä, kun olisi koko helsinki ja helsinkiläiset tässä päivystettävänä. Prkllll!

Syllaboreal: Ok, tarkoitit turvapaikanhakijoita. Näin olen minäkin ymmärtänyt, että ne on bulgarian romaneja jotka tätä "harrastaa".
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.01.2010 04:05

Lainaus: Abigor

Tosin, tämähän oli jo toisen maailmansodan aikaan tosijuttu, että ruokaa ei juuri riittänyt, ettei ole mikään EU:n vika kun ei ollut vielä edes pilke kenenkään silmäkulmassa moinen laitos.

Olihan tuo parinkin silmäätekevän... Sekä herra H:n että S:n
Täydellinen sulku toimiikuin pohjois-korea, eli huonosti.

Onko suomi omavarainen?
Kyllä, hetken päästä. Jos on niin typerä ettei osaa puilla lämmittää eikä ruokaa viljellä, sietää miettiä mitkä ne mahdollisuudet on jos paperirahalle annetaan paperin arvo..
Kirjoittanut: Drakan (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.01.2010 15:52

Lainaus: azpzv

Minun mielestäni se on Arvokkaasti hankittu, ja sitä pitäisi enemmän kunnioittaa.
Kiitos kuuluu Sotiemme veteraaneille,ja Lotille. Kiitos heille!

Voin vain samaan yhtyä, kunnioitan heitä paljon. Olen ollut sotaveteraanejen kotiavustaja tienän miten tärkeetä työtä he tekivät. Esim erän Lotta oli kätilönä oulussa ei auttanut pelätä vaan avustaa synnytyksessä vaikka pommikoneet pommitti Oulua, ja ne sotilaat....

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit