Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä teille merkitsee itsenäinen Suomi?

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.12.2009 18:28

Lainaus: azpzv

Nyt saan sitten elämäni ensimmäisen selkäsaunani?
Oi,en tosiaankaan honannut(olin vissiin niin tunteitteni vallassa) Sori.

Lukotatko?


En toki, odotan vain että kuopassa siirtää tämän oikealle alueelle.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • #62
 • • Muokkasi: Gothica
 • Lähetetty: 08.12.2009 18:28

Lainaus: azpzv

Lukotatko?
Eikö tästä jo todettu, ettei tätä lukoteta...?

Muoks. Kas, Heetteri ehti ensin.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.12.2009 18:32

Lainaus: Gothica

Eikö tästä jo todettu, ettei tätä lukoteta...?


Kuten sanottu, ei lukoteta, mutta siirtää se olisi hyvä. Tiedotteissa ja ohjeissa tämä on aivan väärällä alueella, eikä tähän voi kajota kukaan muu kuin kuopassa. Saapa nähdä koska spämmääjät tajuavat että tämä on kaikista paras paikka tulla tekemään turhia aiheita, kun me vähäiset aktiiviset moderaattorit emme voi mitenkään reagoida mihinkään mitä täällä tapahtuu paremmin kuin rivikäyttäjätkään...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.12.2009 18:34
Tämä on nyt siirretty. Heetteriltä hyviä pointteja, joiden joukossa ehkä jotain vihjailua myös siihen suuntaan, että pitäisi valvojakunnan oikeuksia laajentaa. Will do, mutta vasta joskus myöhemmin.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.12.2009 18:39

Lainaus: kuopassa

Tämä on nyt siirretty. Heetteriltä hyviä pointteja, joiden joukossa ehkä jotain vihjailua myös siihen suuntaan, että pitäisi valvojakunnan oikeuksia laajentaa. Will do, mutta vasta joskus myöhemmin.


Äkkipikainen Heetteri kiittää ja väistyy keskustelun tieltä.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #66
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.12.2009 19:07
Tästä "Suomen lipun" polttamisesta sen verran, että ei se varmaankaan ketään sinänsä vahingoita. Reaktio riippuu varmasti tulkitsijasta ja mitä sillä polttamisella halutaan sanoa. Kai sillä joku tarkoitus ja viesti kuitenkin oli? En ole sitä keskustelua seurannut enkä tiedä onko media mitenkään uutisoinut. Valaiskaa.

Lainaus: HepZusi

(nazi)hommafoorumilaisten

Ihan hyvä että löytyy vastapainoa Vapaa liikkuvuus ry:lle.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 08.12.2009 19:17

Lainaus: Natassja

Ihan hyvä että löytyy vastapainoa Vapaa liikkuvuus ry:lle.

Kyllä mä ymmärrän, että jotkut on oikeemmalla ja oikeistoliberaaleja ja vastustaa vasemmistolaisuutta ja sosialismia. Kaikki vapaan liikkumisen estäminen maiden rajoilla on nyt kuitenkin ihan naurettavaa pelleilyä ja riistoa.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.12.2009 19:20

Lainaus: Natassja

(nazi)

En ihannoi mitään" heil hitler"tyyppisiä ihmisiä,jos joku niin epäilee?
En ole niin kiihko...
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.12.2009 19:32

Lainaus: azpzv

En ihannoi mitään" heil hitler"tyyppisiä ihmisiä,jos joku niin epäilee?En ole niin kiihko...

Kirjoittaisit edes Hitlerin isolla : (

Onkohan tässä maailmassaa enää yhtäkään itsenäistä valtiota muuta kuin tuo aina niin ihana Pohjois-Korea, joka muistuttelee olemassaolostaa aina välillä. Se, että Suomi liittyi EU:in vei viimeisetkin rippeet siitä, että täällä päätettäisiin asioista. Toki EU on tuonut myös hyvää, en vain tiedä vielä mitä.
Toki on hienoa, että on olemassa valtio nimeltä Suomi, jossa on hienoa asua ja suomalaiset ovat hienoja ihmisiä. Se vaan on totuus, että jossakin kohti myö suomalaiset kuollaan sukupuuttoon, joten kun aikaisemmin mainittiin siitä, että olisi ''hauskaa'' kuvitella meidät rintamalle niin köhköh... Siellä meidän rinnalla olisi myös muutamia maahanmuuttajia. Muutenkin olen aina miettinyt sitä, että miksi suomessa on pakollinen armeija (no joo joku sanoo tähän, ettei ole pakollinen, että voi mennä sivariin...). Minusta se on pakollinen, koska ei anneta mahdollisuutta jättäytyä kokonaan pois. Entä jos joku oikeasti tahtoo vaikka opiskella koko elämänsä, jotta keksii miten ihmiset herätetään syväjäästä tai muuta vastaavaa (meni taas vähän ohi tämä juttu, mutta kai siitä sen pointin tajuaa). Miehet, jotka eivät haluaisi, joutuvat silti tuhlaamaan osan elämäänsä asepalveluksen suorittamiseen tai sitten heistä tulee niin hienoja mielipidevankeja, että erilaiset ihmisoikeusjärjestöt kiinnostuvat heistä.

Mutta takaisin itsenäiseen Suomeen siis. En tunne mitään vihaa Suomea kohtaan. En vihaa veteraaneja. Kunnioitan sodassa kaatuneita ja muita taistelleita. En pidä sitä mitenkään vähänä, että he antoivat kaikkensa tämän maan eteen. Tottakai Maamme laulu jaa Finlandia saa minut tuntemaan itseni osaksi jotakin ja saa minut pörhistämään rintaa ja laulamaaan mukana, mutten silti välitä, vaikka joku Suomea arvostelisi tai haukkuisi. Tottakai rakastan tätä maata yms., muttaa rakastan muitakin pohjoismaita. Olemme osa pohjolaa ja osa Eurooppaa, osa maailmaa jne. En ymmärrä mikä virka tällaisella kärpäsenkakkavaltiolla on isoissa piireissä ._.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.12.2009 20:16
Hitler.

Lainaus: SirMarylee

Kunnioitan sodassa kaatuneita ja muita taistelleita. En pidä sitä mitenkään vähänä, että he antoivat kaikkensa tämän maan eteen.

Puhut vähän,mutta asiaa.
Märy kurkussa kattelin(Taas),kun(vähäiset)Veteraanit tulivat kättelemään Pressaamme.
Se tunne on aina ollut minussa,ei minun tarvi kuiteskaan ihannoida sotaa.Hyi sentään!!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit