Gootti.net

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
 • #581
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.02.2012 20:08
Eipä noista onneksi muuten ole mitään haittaa ollut mutta voisivat kyllä pitää huolta siitä millaisia rytkyjä omistavat ja jättää toisten pyykit rauhaan.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #582
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.02.2012 21:47
On se kurjaa, että ihmiset alkaa olla (ihan läheiset jopa) niin itsekkäitä, ettei apua saa.
Kaaduin tosi pahasti pieneen tilaan ja kivut oli jaloissa tosi tuskaisat. Jaloissa ollut nyt ongelmia, mutta ens kuussa pääsee sitten lihasten hermoratojen johonkin "neulontaan". Anyway, aikas kauan istuin ja yritin kivuiltani päästä edes istumaan kunnolla. pää kesti jopa patterin. Jei!
Ja jos ei, niin huomenna on sentään pään magneettikuvaus jokatapauksessa.
Mutta apua en saanut, vaikka tilassa oli eräs läheinen ihminen. Olisi edes ollut sitten reilua kysyä, sattuiko edes? vai?! Ärrrinmurrin..
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.02.2012 09:05

Lainaus: byron

Naapurit on kyllä niin ihania. Multa on viety pyykkivuoro kahdesti.
Se, mikä teki niistä kerroista selkeästi tahallisia oli se, ettei pyykkituvan vuorolistaan kyseiset/kyseinen naapuri kirjoittanut kellonaikaa ja pyykinpesun kestoaikaa, kuten täytyy, jotta taloyhtiö voi määrätä jonkin tietyn summan laskuun, ja jotta kaikki tietää, millon siellä on joku pesemässä pyykkiään ja miten pitkään. Se kirjotti sen kellonajan ym. vasta sitten kun oli lopettanut.

Noh, onneksi mulla ei ole ikinä ollut mieletöntä kiirettä pyykkien pesemisen kanssa, vaikka sillä/niillä naapureilla selvästikin on ollut. Mä en vaan tykkää tuollaisesta välinpitämättömästä asenteesta muita kohtaan. Etenkin kun joudutaan kaikki asumaan samassa paikassa.


Edellisessä kämpässä oli sen verran eksentrinen naapuri että hän ei omien sanojensa mukaan vain "viitsinyt" tsekata pyykkituvan varauslistaa (eikä sen puoleen saunavuorojakaan). Otin märät vaatteet aina surutta pois koneesta mikäli ne siellä meikäläisten vuorolla pyöri, ja kun ei vieläkään mennyt perille niin käytin ne kuraisen lattian kautta. Viesti tuskin sittenkään tavoitti kyseisen rouvan päätä, mutta mokoma sentään muutti pois omia aikojaan.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.02.2012 19:17

Lainaus: Nordis

Viesti tuskin sittenkään tavoitti kyseisen rouvan päätä, mutta mokoma sentään muutti pois omia aikojaan.

Muistaakseni luin netistä hauskan jutun, jossa joku oli kussut pesukoneen rumpuun, koska eräs henkilö oli monesti vienyt kaikkien pyykkivuorot. Iso lasku sille, jonka pyykit koneessa oli ja iloista varmaan pukea päälle sellaset vaatteet, mutta hyvä kosto pakko myöntää

Itseäni ketuttaa tänään se, että tuntuu että tekemistä riittää mutta halua minkään alottamiseen ei. Valitan tylsyyttä, vaikka ois mitä puuhaa ja touhua.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #585
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.02.2012 20:47
Liian kiireinen ja stressaava viikko, ja kuten aina, tähän reagoi voimakkaimmin vatsani.: ( Inhoan kaikkea vähänkin erikoista ja tylsästä arjesta poikkeavaa, sillä heti tulee kummallinen olo ja vatsa tuntuu pahalta. Kasista neljään -työ ja illat surkeiden tv-sarjojen äärellä, here I come. Onkohan tähän mitään apukeinoja, tyyliin hypnoosia tms. Rasittava ongelma.
Kirjoittanut: ShaDow87 (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.02.2012 20:51
Lentomatkustamisen ihanuus x( Norwegianilla vieläpä joten saa ottaa vaan käsimatkatavaraa. Turhauttavaa pullottaa shampoota ja pesuaineita pikku purnukoihin, miettiä mitä meikkejä tms. nyt oikeesti tarvii (tankoiluun tarvittavat gripit on pakko saaha mukaan, 3 eri purkkia), miettiä ylipäätään että mikä nyt lasketaan nesteeksi ja mikä ei.... ja sulloa 5 päivän vaatekerrat pikkuiseen laukkuun x( shoppailuvaraakin pitäis jättää..

Mieluummin sitä kuitenkin lentää täältä Helsinkiin kuin menee junalla. säästää 11 tuntia aikaa ja 100e rahaa..Mutta joku järki jo noihin rajoituksiin! Kotimaan lennoilla varsinkin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.02.2012 22:17
Jotenkin vtuttaa se, että minusta tulee väsyneenä ihan sekava. Tai no, siihenhän auttaa varsin hyvin kun pitää suunsa kiinni eikä horise kummallisia mutta silti.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #588
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Giffirt
 • Lähetetty: 28.02.2012 23:17
Odottelen tässä että tuurini kääntyisi. Nyt on mennyt yli puoli vuotta ihan kaikki mahdollinen päin mäntyä ja muutamaa muutakin havupuuta. Sitä uskoo itsekin olevansa oikeasti kusessa siinä vaiheessa kun lääkäri sanoo, että "soittele, vaikka ihan vaan jos haluat jutella". Ei nyt ole mitään sen verta kamalaa että tähän kuolisi, mutta parempiakin aikoja on nähty.

Ihan erityistä herkkua oli myös kadini opponointi. Seminaarin vetäjä lynkkasi työni täysin. Sitten pari päivää kyseisen teurastustuokion jälkeen samainen henkilö laittaa sähköpostia jossa pahoittelee tilannetta ja sanoo, että oikeastaan kandini oli hyvä ja hän nyt vain ilmaisi itseään epäselvästi ja minun ei tarvitse olla huolissani arvosanasta. Piti ihan erikseen tarkistaa ettei kukaan kavereistani ollut käynyt jättämässä sen kotiovelle jotain irtileikattua hevosen päätä, kun tuo mielipiteenmuutos oli sen verran hämmentävä.

Ihan kiva kun sai edes jälkikäteen jonkinlaisen todisteen siitä, ettei se kandi nyt ehkä ihan totaalista sontaa ollutkaan, mutta ehdin viettää useamman päivän tehokkaan itseinhon vallassa. Ja rehellisesti sanottuna julkinen lynkkaus muiden seminaarissa olevien edessä ei nyt ihan heti unohdu, vaikka jälkikäteen työstä saisikin tunnustusta.

Ihan vain tälleen rohkaisevana esimerkkitarinana kaikille teille muille jotka teette jonkinlaista opinnäytetyötä. Se arviointitilanne voi muuten olla ihan just niin kamala kuin pelkäättekin. Onnea matkaan.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #589
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.03.2012 20:44
Lainasin kaveriltani Supernatural the anime seriesin ekan kauden ja ihan hanuristahan se oli. Alkuperäinen sarja iskee kyllä meikäläiseen ihan täysillä. Odotin siis jotain tosi jännää, mutta katsoinkin 463 minuuttia hirveätä kuraa.
Ensinäkään en ymmärrä, miten 22 jakson sarjaan ei saada enempää kuin kolme eri biisiä luukutettavaksi. Sitäkin käsittämättömämpää kuitenkin oli tekstitys, joka ei suurimman osan ajasta ollut mitään mitä hahmot puhuivat vaikka sopikin tilanteeseen. Plöö.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #590
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.03.2012 07:51
Tiistai.. Huomenna on tiistai.. Siitä tulee varmasti yksi elämäni raskaimmista päivistä, ikinä.
"Pelottaa" jo valmiiksi, miten tulen kestämään ja kuinka jaksan jatkaa elämää

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit