Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tuska 2010: 2.-4.7.

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.03.2010 09:37
Tuska tulee tänäkin vuonna, jo kolmattatoista kertaa, ja valtaa Kaisaniemen kolmeksi päiväksi. Vaikka varsinaisesti kuutteja kiinnostavia bändejä ei kiinnitetyissä orkestereissa näy, tulijoita on tältä foorumilta ollut joka vuosi. Mitenkäs on?

http://www.tuska-festival.fi/
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.03.2010 10:18
Olisi häpeällistä jättää menemättä, koska esiintyjälista on melko vakuuttava. Ainakin death metalin ystäville, jos ei muille. Cannibal Corpse, Bloodbath, Obituary ja (taas kerran) Nile...ei siihen tarjoiluun voi enää muuta vaatiakaan kuin Devin Townsendin. Joku mörkö on ilmeisesti vastannut manauksiini! Näemmä lipunmyynti on jo alkanut, joten täytyy minun alkaa hiillostamaan lahtelaisia kavereita lippujen hankintaan. Satyricon on varmaan muuttanut Suomeen, koska heittävät täällä keikkaa jatkuvasti...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.03.2010 10:39
Kolmen päivän liput on täälläkin sekä minulle että Jonepeikolle, joten tulemme (toivottavasti aurinkoiseen) Kaisaniemeen heiluttamaan tukkaa, pogoamaan, örisemään ja nauttimaan pari alkoholijuomaa hyvässä seurassa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.03.2010 11:29
Täytyy kyllä rehellisesti sanoa että ei kiinnosta paljoa pas... kröhöm. Joo, meikäläistä ei pahemmin kutkuttele nuo hewi-metalin dinosauruspändit joita kaikki muut hehkuttavat munapystyssä ja tuolla varsin muikealla 98 euron hinnalla ei kyllä viitsi tulla edes tunnelmoimaan. Listalta löytyy ehkä yhden käden sormilla laskettava määrä bändejä joita voisi mahdollisesti käydä vilkaisemassa, ei muuta.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.03.2010 11:36

Lainaus: Piiskansiima

Listalta löytyy ehkä yhden käden sormilla laskettava määrä bändejä joita voisi mahdollisesti käydä vilkaisemassa, ei muuta.


Minullakin lähinnä fiilistelystä enemmän kyse, kun tänä vuonna ei taas Lumous oikein jaksa inspata - vaikkeivät ole päällekäin, niin rahaa ei ole molempiin, saati sitten energiaa. Devin Townsend, Finska ja Nile ainakin kutkuttavat - Satyricon, Obituary ja Cannibal Corpse pitää käydä katsastamassa ihan 4 teh lulz, ja Megadeth taas on omia yläastenostalgisia ykkösbändejäni. Ei se sisäinen metallisti lähde pesemälläkään tästä kultapandasta. :'D
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.03.2010 13:42
Lumoukseen menisin muuten, mutta kun se on Tampereella (damn!). Haluisin kuitenkin joillekin festareille kesällä, joten ehkä menen Tuskaan, vaikka siellä onkin vaan pari bändiä joista olen kiinnostunut...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.03.2010 14:51

Lainaus: Felicia

Lumoukseen menisin muuten, mutta kun se on Tampereella (damn!).


No jos se on vain kuluista kiinni, laske se määrä rahaa mitä käyttäisit Tampereenmatkaan, Omena-hotelliin ja Lumous-lippuihin ja siihen mitä menee kolmen päivän Tuska-lippuun, majoitukseen ja matkoihin Helsingin päässä (en tiedä mistä päin olet) ja vertaa keskenään.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.03.2010 05:41
Tuskaan, kyllä. Ehdottomasti. Sen verran vakuuttaa jo tämän hetkinen esiintyjäkaarti.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.03.2010 10:11
Tänäkin vuonna pidetään siis varmasti jonkinsortin miitti alueella. Itseäni kyllä harmittaa kovasti ettei Piiskis ja Blackrat tule, kun he olivat niin olennainen osa Tuska-experienceäni 2008. :')
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.03.2010 10:56
Harkitsen ehkä yhden päivän lippua jos tulevissa esiintyjäkiinnityksissä on jotain järkevää. Toisaalta jos liput myyvät loppuun ennen päiväkohtaisen kalenderin julkaisua niin lollol.

Lumoukseen olisi ollut kiva lähteä, mutta se on kaukana ja käy kukkarolle. No jaa, ehkä keskityn tänä kesänä hevosiin. Tai johonkin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit