Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Gootti.net 4-vuotias! - Sivu 5

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootti.net 4-vuotias!

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 26.09.2010 12:57
Tässä vielä pientä nippelitietoa saitin kehittymisestä:

- Tämä oli ensimmäinen ulkoasu alkuvuodesta 2006
- Tuon leiskan jälkeen avattiin tämä foorumi ja ulkoasu vaihtui. Siitä ulkoasusta ei ole kuvaa jäljellä.
- Vuoden 2006 aikana oli käytössä tällainen sinisävyinen ulkoasu.
- Ennen nykyistä layouttia oli tarkoitus ottaa käyttöön tällainen versio, mutta sitä ei jostain syystä käytettykään.
Kirjoittanut: Vaulderie (Jäsen)
  • Lähetetty: 26.09.2010 14:41
Olen itse toistaiseksi vielä aika uusi käyttäjä, mutta täytyy myöntää, että ensimmäistä kertaa vuosiin olen addiktoitunut johonkin saittiin näin. On kivaa pälätellä kaikenlaista elämästä ja lukea kokemuksia.

Myös tuo kauppojen listaus on ihan huippuhomma! Löysin paljon uutta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 27.09.2010 03:20
Hienoa jos tykkäät tästä meiningistä. Luettavaahan täältä löytyy ja miiteissä käymällä voit nähdä minkälaisia naamoja löytyy nimimerkkien takaa. Harmi kun siellä Turun alueella ei ole kovin usein noita miittejä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit