Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Perkeleen lukottajat! Kehityskeskustelua.

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 19.12.2010 19:05

Lainaus: BluhtEngl

miksei lukotettuja ketjuja poisteta? turhaan ne tääl roikkuu.


Minä poistelen yleensä lukottamani ketjut jonkin ajan kuluttua, jotta aiheen aloittaja ehtii lukemaan syyn lukotukselle. Meillä on muutakin elämää ja olemme vain ihmisiä, joten toisinaan lukotetut ketjut unohtuvat, ja niitä poistellaan sitten jonkin siivousoperaation yhteydessä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.12.2010 22:43

Lainaus: Chuuko


Eli kun Heetteri kilahtaa, meille jää Arkisto ja Testialue. Piiskansiiman kilahtaessa Tiedotteet&Ohjeet sekä Arkisto saavat olla rauhassa.
Tai mikä parempaa, Funeral Soulin nupin pimahtaessa jäljellä on vain Arkisto!


Ja kun Kuopassa kajahtaa niin jäljelle jää vain 404.

Eipä näitä kukaan voi yksinään hallita paitsi pääkatkaisijan kautta.
No, se ehkä perustajalle suotakoon.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 30.12.2010 20:00
mIrd on periaatteessa oikeassa, mutta en ole rikkomassa mitään. Tykkään asioiden korjaamisesta ja säilyttämisestä ja järjestelemisestä. Jos kaduille ripoteltaisiin ämpäreitä ja pesusieniä, minä en pääsisi niiden ohi käyttämättä niitä hyvään eli esim. seinien puhdistamiseen spreijaussotkuista.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #34
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.02.2011 14:31
Tää ei kyllä näemmä toimi yhtään tämä tapahtumien jako tuleviin ja menneisiin, sillä noita ei siivota edes viikottain oikeaan ketjuun Onko tämä osoittautunut odotettua hankalammaksi, vai yliarvioinko moderaattoriemme aktiivisuuden?

Olisi myös ehkä suotavaa, että täälläkin otettaisiin jonkinlainen muotoilupakote käyttöön noita tapahtumia ilmoitettaessa, eli niin että otsikossa näkyy päivämäärä, tapahtumapaikka ja kaupunki. Helpottaisi selaamista melkoisesti. Ongelmaksi muodostuu tietenkin noi miittienjärjestysketjut, joissa vasta sovitaan päivämäärää.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #35
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: poison
 • Lähetetty: 25.02.2011 14:38

Lainaus: emanon

Tää ei kyllä näemmä toimi yhtään tämä tapahtumien jako tuleviin ja menneisiin, sillä noita ei siivota edes viikottain oikeaan ketjuun Onko tämä osoittautunut odotettua hankalammaksi, vai yliarvioinko moderaattoriemme aktiivisuuden?

Itseasiassa itse en ole edes huomannutkaan tuollaista "hommaa". Vaikka olenkin täällä kirjautuneena paljon päivisin, ei se tarkoita, että tulisi koko ajan oltua koneen ääressä. Opiskeluni vievät paljon aikaa nykyään.

P.S. En näköjään muutenkaan pysty siirtämään tapahtumia "menneisiin", koska ei ole oikeuksia tuonne "tulevat tapahtumat" osioon.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.02.2011 14:43
Mää siivoon. Otan pois sieltä joitain vanhoja juttuja, mutta en jaksa kaikkia plärätä läpi ja katsoa onko tapahtuma mennyttä elämää.

Otsikoinnin muotoileminen olisi ihan jees jos se voitaisiin ihmisille injektoida korvien väliin sellaisessa muodossa, joka ei aiheuta entuudestaankin aika rönsyilevän sääntöviidakon johdosta ärsytystä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.02.2011 15:12

Lainaus: emanon

Onko tämä osoittautunut odotettua hankalammaksi, vai yliarvioinko moderaattoriemme aktiivisuuden?


En usko että edes osaan siirtää aiheita, siihen on niin harvoin ollut tarvetta. O_o Rehellisesti sanottuna en ole huomannut että tapahtumat ovat nykyisin jaoteltuna vanhoihin ja voimassaoleviin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.02.2011 17:07

Lainaus: emanon

yliarvioinko moderaattoriemme aktiivisuuden?


Jep. Kun tuota ei tehdä aktiivisesti viikoittain, muodostuu työmäärä melkoisen suureksi eikä sitä sitten vain jaksa. Se on vähän kuin siivous kotona, shaissea kertyy nurkkiin päivittäin (ei kirjaimellisesti, höpsöt) mutta kun joka päivä ei jaksa ahertaa niin tulee jättimegavyöry siivottavaa. Olen siivoillut aluetta silloin tällöin, vähän kuten kotonakin. :P
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #39
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.02.2011 18:24
Kun foorumin modet kuitenkin tekevät tätä hommaa hyvää hyvyyttään ja harrastuksena, niin minusta on vähän kohtuutonta odottaa heidän olevan skarppina siivoamassa koko ajan. Näen kolme vaihtoehtoa sille jota tällainen häiritsee: 1. Ryhtyy itse moderaattoriksi ja tekee homman paremmin, 2. Alkaa maksamaan modeille palkkaa että he saavat keskittyä täyspainoisesti foorumin siivoamiseen, tai 3. Ei ota tällaista foorumiasiaa niin kamalan vakavasti ja muistaa että ihmisiähän täällä kaikki ovat.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #40
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.02.2011 18:45
^Tulipa mieleen että jos vapaaehtoisia tarvitaan niin täällä on yksi. Päivittäin kumminkin täällä pyörin. Ja eeeeiiii, tämä ei ole mielipuolinen suunnitelma ryhtyä valloittamaan internettiä. *buhahahaha*

Mutta joo, saa kysyä jos on tarvetta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!