Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Cradle Of Filth -fanit

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.02.2009 19:34
Parhaitan kolahtaa Midian (joka oli ensimmäinen levyni CoFilta heti ilmestyttyään), Damnation And A Day, Nymphetamine ja tämä uusin Godspeed on the Devil's Thunder josta porukka tuntuu olevan kovinkin montaa mieltä.
Tämä uusin kiekko vaati kyllä useammankin kuuntelukerran ennen kuin biisit avautuivat, ekalla kuuntelukerralla biisit kuulosti paikoitellen sekavalta rumpujen ja kitaroitten sekamelskajytkeeltä missä ei tuntunut olevan sen kummemmin mitään tolkkua, mutta toisella kerralla biisit alkoivatkin saada ihan uusia ulottuvuuksia ja nyt tuntuu ettei tämä ole edes sama levy kuin ensimmäisellä kuuntelulla. Hyviä biisejä lähes kaikki (The Death of Love on oikeastaan ainoa joka vähän tökkii mutta ihan kuunneltava sekin), parhaiten kolahtavat The 13th Caesar, videobiisi Honey And Sulphur, Darkness Incarnate ja Ten Leagues Beneath Contempt.

Harmikseni huomasin että vuosien varrella levykokoelmastani on hukka vienyt Dusk And Her Embracen jonnekin. Nyt ei levyhyllystä löydy kuin nämä parhaimmat mutta kaipa nuo muutkin tulee hankittua kunhan saan muutenkin tämän levyostoslistani jotenkin lyhentymään (joka muuten näyttää suorastaan toivottomalta tällä hetkellä)...
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #62
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.02.2009 15:46

Lainaus: Irodorareta

Danilla on ihana ääni ja komeakin hän on. Ja lempikappale on Temptation. (Joo tiedän, cover, mutta silti.)


Nami. Danilla on kyllä ihana ääni. Itse omistan neljä COF:in levyä ja tarkoituksena olisi ostaa ne kaikki.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.02.2009 11:35
Kyllähän tuota CoF kuuntelee aika monta hyvää biisä niin uusissa kuin vanhoissa.
Kirjoittanut: Modnar (Jäsen)
 • #64
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.02.2009 07:07
Cradle of Filth on ennen kaikkea merkittävä merkkipaalu black metalin kaupallistumisessa. Eikä välttämättä ihan huonossa mielessä, vaikka yhtye on mennyt mielestäni vain huonompaan suuntaan. Toisin kuin esimerkiksi tämä toinen 'kaupallinen' yhtye Dimmu Borgir, joka taas on parantunut vanhetessaan.

Olin Cradle of Filth fani todella kauan siitä lähtien kun sitä ensimmäisen kerran kuulin vuonna 1996 Dusk and Her Embrace -levyn muodossa. Löytyi seinälippua, paitaa ja jokainen uusi levy tuli hankittua aina Damnation And A Dayhin asti, kunnes sitten iski totaalinen kyllästyminen varsinkin uudempaan tuotantoon ja muut 90-luvulla tarttuneet puhtaampaa black metalia soittavat yhtyeet nousivat (viimein) suosikeiksini. Esimerkiksi Emperor ja Satyricon tarjosivat jotain aidosti koskettavaa ja tinkimätöntä ilmaisua, mikä vaikuttaa edelleenkin vaikka kuinka uusia ja parempia(kin) tuttavuuksia on tullut.

CoF on vajonnut enemmän unholaan, mutta lämmöllä muistelen vanhaa kunnon Filthiä, Vempirea, Duskia sekä Crueltya. Mielellään kuuntelen silloin tällöin pieniä annoksia nostalgiaa. Nymphetamine ja Thornography eivät enää ehtineet kyytiin nostalgian turviin. Haluttaisi silti tutustua uusimpaankin, on kuitenkin niin paljon tullut vietettyä aikaa Cradle of Filthin soidessa taustalla.
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.03.2009 22:08
Cradle of Filthin "Cruelty and the Beast" on yksi lempilevyistäni. Kuuntelen sitä usein esim. neuloessani. Se on jotenkin inspiroivaa musiikkia ja sitten pystyy tekemään vaikka mitä. Tykkään.
Kirjoittanut: warheart (Jäsen)
 • #66
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.03.2009 22:15
Uusi levy on aivan mahtava \m/ Paras biisi on kyllä selkeesti 13th caesar
Kirjoittanut: Miriam (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.05.2009 01:51
Cradle Of Filth on loistava! Myöskin livenä. Kerran oon heidät nähny, kun olivat Sauna Open Airissa..vuosi tais olla 2006. Todella hyvä veto. Dani oli uskomaton. Paras keikka kyl, minkä ikinä oon kokenu. Tänä kesänähän ne tulee taas Suomeen heittään yhen keikan, jos en ihan väärässä oo. Voipi olla, että löydän itseni sieltä jälleen.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 07.05.2009 10:41

Lainaus: Miriam

Cradle Of Filth on loistava! Myöskin livenä. Kerran oon heidät nähny, kun olivat Sauna Open Airissa..vuosi tais olla 2006. Todella hyvä veto.

Siis tää keikkahan oli mitä törkeintä kuraa. Soundit ja miksaus kusi täysin, basso säris, ku katupora, syntikat tais kuulua yhen biisin introissa, bändillä oli vitun laiska meno ja hyvä, kun biisejä pysty tunnistamaan siitä pörinän joukosta. Ainoo hyvä homma oli Avenue Q:n The Internet is for porn intro lavalle tullessa.

Njoo, onhan siitä aikaa ei voi muistaa kovin hyvin mutta en ollu tyytyväinen ja no nykyään ei onneks bändin tekemiset pahemmin liikuta suuhntaan tai toiseen.
Kirjoittanut: Little Vampire (Jäsen)
 • #69
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.05.2009 21:09
Olen tässä menossa katsomaan sitä livenä. Cradle of filth on yksi parhaista bändeistä mitä on olemassa. Upeaa musiikkia ja bändin ulkoasukin on kohdallaan. Uusin levy ei ollu kylläkään mikään niistä parhaista ja kaipaan sitä vanhempaa soundia. Danin ääni on mahtava ja hän osaa käyttää sitä hienosti!! Grr... Kylmiä väreitä saa kun sitä kuuntelee (ja on vielä hyvännäköinenkin)
Kirjoittanut: Gothicsoul (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.05.2009 18:25
Olen nähnyt filthin pari kertaa stadin jäähallissa ja kerran saunassa. Ihan jees keikkoja, mutta soundit eivät olleet mielestäni kertaakaan täysin kohdallaan. Joku saattaa sanoa hifistelyksi, mutta sitähän se on Olisi vain kiva nähdä Filth joskus jossain pienemmässä mestassa. Tunnelma on niin erilainen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!