Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuuntelemasi radioasema?

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.06.2009 17:06
Yleensä en radiota kuuntele mutta jos on pakko syystä tai toisesta niin sitten RadioRock menee jotenkin vielä, sieltä sentään tulee välillä edes jotain hyviä biisejä.
Muut kanavat on yhtä tuskaa kuunnella.-.-
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.06.2009 17:21
En kuuntele radiota koskaan muulloin kuin vanhempien autoissa istuessani. Äitini kanssa kuunnellaan Suomipoppia ja isäni vaihtelee kanavaa suunnilleen joka biisin jälkeen. Luotankin pitkillä automatkoilla ämpeen antiin. Ärsyynnyn huonosta musasta ja idioottimaisista mainoksista, mutta juontajilla on joskus ihan hauskoja juttuja.
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.06.2009 18:16
Minulla ei ole varsinaista suosikkiradiokanavaa, kuuntelen vähän mitä sattuu. Groove FM tosin kuuluu niihin, joilta en ole tainnut koskaan kuulla mitään kovin hyvää...
Töissä kuuntelen selvästi korruptoituneesta matkaradiosta Iskelmä Jannea. \o/ Lähtökohtaisesti iskelmä ei miellytä, mutta tuossa joukossa on välillä niitä loistavia sattumia, jotka taatusti kompensoivat sitä mitäänsanomatonta settiä (en välttämättä koe tarpeelliseksi sanoa 'skeidaa', sillä loppujen lopuksi iskelmä ei ihan hirveästi nosta verenpainettani). Näitä loistavia työpäivän piristyksiä ovat olleet muun muassa Dingo ja Pet Shop Boys.
Autoillessa kuuntelen yleensä Novaa, johon suhtaudun vähän samalla tavalla kuin Iskelmä Janneen; paljon huonoa, mutta joukossa todella hyviä sattumia. Synthpop pelastaa aina. Esimerkiksi Radio Rockia en kuuntele sen takia, että sieltä kuulen harvemmin niitä loistosattumia, se on enemmän tasapaksun tyydyttävää.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2009 13:12

Lainaus: Polyunsaturated Doll Blood

Välillä ei jaksa kuunnella juontajien typeriä juttuja ja välillä ei jaksa huonoa musaa.

Tässä juuri yksi suurimmista syistä, miksi kuuntelen radiota niin harvoin. Kaiken lisäksi ne joka väliin tungetut rasittavat mainokset.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2009 13:16

Lainaus: P-M

Kaiken lisäksi ne joka väliin tungetut rasittavat mainokset.


The Voice - Me rakastamme mainoksia

Radio Rock - Soitetaan mitä mainostajat haluaa

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 06.07.2009 13:19
Äsken Radio Suomipopilta tuli ehkä maailman huonoimman musiikin putki; YÖ:tä, Pauli Hanhiniemeä, Pelle Miljoonaa ja joku "Sitähän se kaikki on, rakkautta rakkautta vaan" -suomireggaerykäys joka pani yökkimään.

Voi tsiisus.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #27
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.07.2009 18:35

Lainaus: Piiskansiima

The Voice - Me rakastamme mainoksia

Radio Rock - Soitetaan mitä mainostajat haluaa

Iskelmä - parhaita kotimaisia mainoksia ja kevyen mainonnan klassikoita.

Joku muukin on varmaan huomannut, että tunti Iskelmän ohjelmistossa menee about näin:
Uutiset ja sää, mainoksia, biisi, juontaja ja juontajan mainokset, mainokset, biisi, mainokset, biisi, sää, mainokset, biisi, uutiset, juontaja ja juontajan mainokset, Iskelmän tuotemainokset, liikenneraportti, mainokset, uutiset ja sää...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2009 19:02

Lainaus: neo_shaman

Iskelmä - parhaita kotimaisia mainoksia ja kevyen mainonnan klassikoita.


Totta! Parhaita radiokanavien sloganeja on myös "Tahmeat inhokit - Radio Aalto".
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #29
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 06.07.2009 20:09
Tuosta Iskelmä - yms. radioiden tarjonnasta tuli mieleen, kun poikaystävällä on radio-herätyskello, jonka hän laittaa (tai yrittää laittaa) aina Radio Rockin taajuudelle. Yhtenä aamuna huomasimme, se oli kumminkin vahingossa mennyt jollekin ihan muulle kanavalle ja heräsimme johonkin todella häröön "Teinienkeliii, teinienkelii..." -biisiin.. o___O Googletuksella selvisi että se oli Rauli Somerjokea.

Muistan myös, kun lukioaikoina koulumatkoilla joskus aamuisin jouduin isän autossa kuuntelemaan jotain kanavaa, josta tuli liikennetiedotukset ja uutiset: siellä musiikkitarjonnasta löytyi aina jotain biisejä, joiden sanoma oli suunnilleen: "syönpä tässä aamupalaa ja voitelen leipäää, lallalaa"... Laatumusaa heti aamusta??
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.07.2009 17:46

Lainaus: Swanette

biisejä, joiden sanoma oli suunnilleen: "syönpä tässä aamupalaa ja voitelen leipäää, lallalaa"...

Tuollaiset biisit ovat kamalimpia. Ei minua kiinnosta miten joku muu voitelee leipää, varsinkin kun ne ovat yleensä jotain kolmen soinnun rallatuksia muutenkin. Niillä on myös ikävä tapa jäädä päähän soimaan, tai sitten mulle jää vaan soimaan kaikki.

Lainaus: neo_shaman

Joku muukin on varmaan huomannut, että tunti Iskelmän ohjelmistossa menee about näin:

Taitaa mennä melkein jokaisella kanavalla nykyään noin. Ainakin juuri näillä suuremmilla.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit