Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Harrastuksena tanssi?

Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #31
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2008 18:11
Ala-asteella harrastin jonkun näköstä show tanssia, jonka myöhemmin saman koulun aikana vaihdoin break danceen. Tässä pärjäsinkin ihan kohtuullisen hyvin, ja ohjaaja olisi minua halunnut sysätä jopa suureen maailmaan kisaamaan, mutta ite halusin vaan harrastaa. Sen innon sitten tappokin tuo ohjaajan innokkuus.
Sitten menikin vuosia, etten oikein tanssinukaan mitään, kunnes pari vuotta sitten löysin itämaisen tanssin! Siihen oon kyllä rakastunu! Ensinnäkin esiintymisissä käytetyt asut on aivan ihania kaikkine kolikkovöineen ja muine hilavitkuttimineen, ja se on oikeesti kunnon kannalta hyvä laji. Vatsa ja peppu pysyy hyvässä kunnossa, kun koko ajan tarvii ko. lihaksistoja jännittää suosittelen lajia muillekin, sopii niin aloittelijoille, konkareille, ei-niin-urheilijoille ja himoliikkujille.

Tämänkin mainospuheen teille tarjosi groomeri.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.07.2008 20:51

Lainaus: groomeri

Vatsa ja peppu pysyy hyvässä kunnossa

Oooo, pitäsköhän alottaa ko. tanssilaji tanhun ohella? Kansantanssi kun tuntuu vahvistavan enimmäkseen vaan kinttuja. Kaikkea pittää kokeilla.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #33
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2008 21:54

Lainaus: Tiragen

Oooo, pitäsköhän alottaa ko. tanssilaji tanhun ohella?


suosittelen! Useimmissa työväenopistoissa pyörii läpi vuoden ainakin joku itämaisen tanssin kurssi, eikä ne onneks ole edes hirveän kalliita (verrattuna vaikka jääkiekon pelaamiseen samalla aikavälillä).
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.07.2008 12:55

Lainaus: groomeri

seimmissa työväenopistoissa pyörii läpi vuoden ainakin joku itämaisen tanssin kurssi

No täällä tuppukylässä ei sellaisia hienoksia kyllä ole O__o Showtanssi ja kansantanssi ovat ainoat vaihtoehdot tanssiharratukselle täällä peräkorvessa. Harmi. Jos joskus tulevaisuudessa muutan kaupunkiin tai isommalle paikkakunnalle niin kyllä aloitan jonkun tuollaisen. Ja kyllä tanssiharratus aina jääkiekon voittaa. Miksei esimerkiksi tanssitapahtumistakin (Pispalan Sottiisi, Folklandia, Polkan SM ynnä muut) voida tehdä sellaista koko illan tv-lähetystä niinkuin jääkiekko-otteluista? Hiemanko olisi mahtavaa.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.07.2008 15:50

Lainaus: Tiragen

Miksei esimerkiksi tanssitapahtumistakin (Pispalan Sottiisi, Folklandia, Polkan SM ynnä muut) voida tehdä sellaista koko illan tv-lähetystä niinkuin jääkiekko-otteluista? Hiemanko olisi mahtavaa.


aivan!! kun telkkarista tulee vaan näitä vakiotanssi kisoja, ja nekin sellaseen aikaan ettei niitä nää
tarvii lähettää vähän kanaville noottia.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.07.2008 16:11

Lainaus: groomeri

telkkarista tulee vaan näitä vakiotanssi kisoja, ja nekin sellaseen aikaan ettei niitä nää
tarvii lähettää vähän kanaville noottia.Niinpä, ja kyllä nyt ihmiset varmaankin haluaa nähdä muutakin kuin vakkaritansseja ja kesäyön valsseja. Ja Tanssii tätien kanssa-ohjelmaa o.o Nyt kaikki vaan urakalla kirjottahan kanaville että ottavat esimerkiksi Kalevan Nuorten riveistä ammattitaitosia kuvaajia riveihinsä kuvaamaan tanssitapahtumia.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.08.2008 12:46
Onkohan työväenopiston tanssikursseilla pelkkiä keski-ikäisiä tanttaroita osallistujakaartissa? Tuo itämainen tanssi kiehtoisi, kurssilla hintaa vaivaiset 60 euroa, mutta mutta... uskaltaako sinne sekaan?
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.08.2008 17:15
uskaltaa uskaltaa saa ainakin hyvän mielen, kun ne tanttarat usein tekee "vähän sinne päin" ja sitten ne saakin paikkansa tosi kipeiks ja näyttävät ihan muumeilta ja itsetunnon nostamista ne ainakin harrastaa, kun vähän ite jaksaa yrittää niin sieltä kyllä kehuja satelee. Tai sitten miulla oli vaan äärimmäisen mukava ryhmä
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.08.2008 17:30
Pitänee siis varmaan ilmoittautua. Tuo vaikuttaisi sellaiselta liikuntamuodolta mikä parantaa kehonhallintaa (varsinkin keskivartalon) olematta yhtä puhkitylsää kuin pilates... vai?
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.08.2008 22:11

Lainaus: Piiskansiima

Tuo vaikuttaisi sellaiselta liikuntamuodolta mikä parantaa kehonhallintaa (varsinkin keskivartalon) olematta yhtä puhkitylsää kuin pilates... vai?

Tanssi kyllä todellakin parantaa kehonhallintaa ja tasapainoa, eikä ole tylsää. . Ja pysyy hyvässä kunnossa, kokemusta on. Suosittelen lämpimästi.

Minulla alkaa varsinainen tanssirääkki ensiviikolla, minä onneton onnistuin eksymään Lapin urheiluopiton tanssin linjalle ja tässä sitä ollaan kouluttautumassa kovaa kyytiä ammattitanssijaksi. Pelottavaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit