Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Spiritismi

Kirjoittanut: Mahtigoottienkuningas (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.09.2010 17:57
Itselläni on melko huikeita kokemuksia tuosta maailman vaarallisimmasta ja arveluttavimmasta pelistä. Olen sen takia menettänyt ystäväni sekä kyvyn sukupuoliseen kanssakäymiseen... Piru tuli ja leikkasi veikkani irti, kun kysyin tapaa miten kuolen. Makasin 2 viikkoa teholla, mutta elossa sitä yhä ollaan. ystäväni menetin aiemmalla pelikerral 14 vuotiaana kun tuo höpsö nuori poika kysyi miten tulee kuolemaan. Henki vastasi että samalla lailla kuin isoisäsi 8 vuotta sitten. Kaverini kauhistui: isoisä olib kuollutb eläintarhassa kungorilla oli päässyt häkistään vapauteen.. Yhtäkkiä kuulimme jyskytystä ja rintojahakkaava hopeaselkä hyppäsi savupiipusta olohuoneeseen, tarttui ystäväni käteen ja nuo katosivat horniin. En sen koommin ole Laurentiuksesta(nimi muutettu) kuullut,

VINKKI: ÄLÄ IKINÄ KYSY MITEN TULET KUOLEMAAN!!!!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.09.2010 18:02
Hyvähyvähienoahienoabanniabannia.

Vinkki: älä tule trollaamaan foorumille jossa on aktiiviset valvojat.
Kirjoittanut: Jalosoturi (Jäsen)
 • #343
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: Jalosoturi
 • Lähetetty: 14.09.2010 01:14
Tämä kyseinen keskustelu herätti mielenkiintoni, ja haluaisin avata ehkä hieman uudenlaista "puolta" tästä aiheesta. Toivon, että kukaan ei leimaisi minua miksikään "käännyttäjäksi" tms. Haluan vain jakaa hieman jotain sellaista, mihin minä uskon, minun näkökulmaani. Ja myös haluaisin jakaa tietoa eräästä kirjasta niille, jotka ovat kyllästyneita taikka uupuneita henkivaltojen häiriköintiin...

Monet viestit ovat tässä ketjussa kyllä vuosiakin vanhoja, ja onhan tämä keskustelu kovin tyrehtynyttä, mutta kirjoitanpahan silti.

Minä itse uskon kristinuskon Jumalaan, ja samalla myös Saatanaan. Täällä jo puhuttiinkin hieman siitä, mitä Raamattu kertoo Saatanasta, ja minä voisin aiheesta vielä hieman jatkaa.

Saatana oli tosiaan suuri enkeli, itseasiassa enkeleistä suurimpia. Hänet kerubiksi luotiin, hän oli "täydellisistä täydellisin, täynnä viisautta, itse kauneus."
Mutta Saatana kumminkin ilmoitti, että hän haluaa nostaa itsensä Korkeimman vertaiseksi. Taivaassa käytiin tämän vuoksi suuri taistelu, jonka Jumalan sotajoukot voittivat, ja Saatana, langenneiden enkeleidensä kanssa, syöstiin syövereihin. Syntiinlankeemuksen seuraamuksena Saatana sai otteen maailmasta ja sen ihmisistä, synnin kautta. Tämän Perkeleen vallan mursi Jeesus ristillä, voittaen kuoleman vallan.

Uskon moniin täällä kerrottuihin tositarinoihin, vaikka jotkut sepustukset olivatkin lähinnä vain huvittavia huumorilla väritettyjä hassutuksia. Uskon, että henkivallat kyllä toimivat, niinkuin täälläkin on kerrotu, kun niille annetaan tilaisuus. Siksi näillä asioilla ei tulisi koskaan leikkiä, mutta eipä tuo tieto ole ennenkään paljoa ihmisiä estänyt... Uteliaisuus tulisi kieltää lailla. : )

Kun ihminen "pelaa" spiritismiä, ennustaa tarot-korteilla, lausuu loitsuja tms, niin hän avaa samalla elämässään "portteja" henkivalloille. Ei ole olemassa mitään sellaista, että esim. välttelemällä "vääriä" kysymyksiä ihminen voisi välttää henkien kiusaamiset. Nimittäin näitä portteja aukeaa aina, kun ollaan milläänlailla yhteydessä henkivaltoihin, ja näitä portteja ei kukaan ihminen kykene omassa voimassaan sulkemaan, ei koskaan... Ja siksi henkivallat saattavat jäädä kiusaamaan pitkäänkin sen jälkeen, kun on avattu näitä portteja. Pahimmillaan ihminen saattata tulla jopa riivatuksi.

Saatana ei kumminkaan ole todellakaan tyhmä, vaan hän on viisaista viisain, itse oveluus. Ei hän ilmennä voimaansa niille ihmisille, joille se ei ole sopivaa. Esimerkiksi heille hän ilmentää voimaansa, keitä hän voi hallita pelon sekä avuttomuuden avulla. Näin hän saa vedettyä kahlittuja ihmisiä kohti helvettiä. Kun taas ääripäänä joidenkin skeptikkojen on hyvä pysyä skeptikkoina, sillä silloin he pysyvät erossa kaikesta "yliluonnollisesta", koska he kieltävät sen kaiken olemassaolon, ja näinollen nämä ihmiset ovat myöskin matkalla helvettiin. Saatana ruokii skeptikkojen epäuskoa, koska se palvelee häntä. Hän ilmentää voimaansa tapauskohtaisesti, miten on kulloinkin sopivinta.

Saatana ei koskaan halua mitään hyvää, ei koskaan. Hän on itse ylpeyden henki, joka rangaisee jokaista, joka häntä jotenkin loukkaa. Hän ei alistu vapaaehtoisesti kenenkään vallan alle, eikä hänen henkivaltojaan voi koskaan todellisesti alistaa ihmisen vallan alle (vaikka toisin joskus ajatellaan). Saatana haluaa kurjuutta, kahleita, epätoivoa sekä vankeutta kaikille ihmisille, myös hänen "kannattajilleen". Hän saattaa kahlita ihmisiä tiukasti monilla erilaisilla tavoilla, kuten esim. nettipornolla, joka usein aiheuttaa sellaista riippuvuutta, mistä tulee paljon vaikeuksia.

Ikävä kyllä Saatana vetää ja kutsuu monia, kuoleman vallassa eläviä, ihmisiä yliluonnollisten asioiden puoleen, avaamaan elämäänsä hänelle. Hän käyttää hyväkseen uteliasuutta, ruokkien sitä aina vain suuremmaksi. Siksi tänäpäivänä on olemassa kaikenmaailman New Age-liikkeet, Voodoo-uskonnot tms. joiden parissa tapahtuu monia henkimaailmojen ilmentymiä...

Jos täältä löytyy joku, jota todella kiinnostaa nämä asiat, niin kehotan lukemaan kirjan "Olin noita", jonka on kirjoittanut Doreen Irvine (löytyy vaikkapa googlella). Doreen oli todellinen suurenluokan noita Englannissa, joka tuli lopulta uskoon. Kirja kertoo hyvin siitä, mitkä voimat vaikkapa spiritismin takana liikkuu.

Myös kirjaa "PÄIVI NIEMI: STOOREJA VARJOJEN MAASTA" voisi suositella asioista kiinnostuneille.

Kolmas kirja, jota suosittelisin, on kirja nimeltä "Kuuntele minua saatana", jonka on kirjoittanut Carlos Annacondia. Tämä mies opettaa paljon Saatanan toiminnasta ja sen mitätöinnistä, kuinka voittaa Saatanan valta Jeesuksen nimen voimalla. Kirja kertoo monia tositarinoita uskoontulleista ihmisistä, jotka ovat mm. saaneet vapatua henkivaltojen tiukoista kahleista. Tätä kirjaa suosittelen niille, jotka ovat ehkä vakavissaankin miettineet asioita, ja joita kiinnostaa, vaikkapa yleisen mielenkiinnon vuoksi, tämä puoli asioista. Ja jos joku ei halua olla henkivaltojen kohteena, niin suosittelen tätä kirjaa oikein lämpimästi.

Monista viesteistä olen saanut ikäväkseni lukea, miten on leikitty spiritismillä, ja kuinka sitten myös myönnetään se, miten siitä ei ole mitään hyvää seurannut... Minä kehotan näitä ihmisiä miettimään omaa elämäänsä, ja sitä, mitä siltä haluaa.

Jokainen uskoo, mihin haluaa, joku ei usko sanojensa mukaan mihinkään. Minä uskon spiritismiin, ja siihen, miten henkivallat saattavat jäädä vaivaamaan pitkäksikin aikaa. Onneksi minua viehättää niin paljon enemmän Jumalan valo ja totuus, sekä myös hänen tunnusteot, joita olen saanut monesti todistaa. Se, mitä kaikkea Jumalalta voi saada, on jotain sellaista, joka todella vetää puoleensa ja joka todella viehättää. Saatana on jotain niin pientä, jotain niin vaatimatonta verrattua Jumalaan, jonka pyhyyttä Saatana ei pysty kestämään. : )

"Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan"
Matt. 7:8

Jalosoturi on puhunut.

Ps. Tämä on kyllä periaatteessa melko tynkä viesti(vaikka samalla myös melkoinen romaani) tästä minun "näkökulmasta", mutta varmasti myös valaiseva.
Pss. Mikäli yhtään kiinnostaa kuulla jostain lisää, mikäli mieleen kumpuaa kysymyksiä taikka muita mielipiteitä, niin otan mielelläni viestejä vastaan.
Kirjoittanut: Bullyboys (Jäsen)
 • #344
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.09.2010 19:03
Jalosoturi,

minusta on harmillista seurata välillä keskiaikaista kielenkäyttöäsi. Nykyteologia ei päästä ihmisiä noin helpolla, vaikka tietysti ymmärrän, että lyhyissä kirjoitetuissa kommenteissa on yksinkertaistettava ja kärjistettävä. Väitän, että Jumala kestää myös kyseenalaistamisen ja epäilyksen.
Kirjoittanut: twisted (Jäsen)
 • #345
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.09.2010 19:57
Jjoo mulki tosta kokemusta, mut en oikeen tiiä että mihin uskoo. Pelattiin kaverin kanssa siivouskomerossa - ja kyllähän se lasi liikkui, mutta mietin että saattoi olla minun kaveri kuka sitä alitajunnassa liikutti. Mutta kun kysyttiin yks kysymys, saatiin vastaus, tarkistettiin ja se oli oikein kyllä vähän säikähti... Mutta sitten kävi ilmi että mun kaveri oli tiennyt sen mutta ei mitenkään muistanu tai mitää.. mut sit se palautu sen mielee sen jälkee. Joo ja tosiaa tärkeimmät neuvot mitä osaan nyt sanoo nii on:
- ei mitään kysymyksiä kuolemasta, omasta tai kenenkään muunkaa!
- ei kannata pelata pahan hengen kanssa. tai siis ei saa.
- pitää aina pyytää lupa ennen kuin lopettaa.
- ja pitää puhutella "arvoisa henki"+ kysymys
-eikä saa kysyy mitään itsestään selvää, tai henki voi suuttua. esim onko hauki kala?
- ja jos pyytää merkkiä nii se pitää pyytää niin että se ei vahingoita ketään.
Kirjoittanut: Jalosoturi (Jäsen)
 • #346
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.09.2010 20:49

Lainaus: Bullyboys

Jalosoturi,

minusta on harmillista seurata välillä keskiaikaista kielenkäyttöäsi. Nykyteologia ei päästä ihmisiä noin helpolla, vaikka tietysti ymmärrän, että lyhyissä kirjoitetuissa kommenteissa on yksinkertaistettava ja kärjistettävä. Väitän, että Jumala kestää myös kyseenalaistamisen ja epäilyksen.


Haluaisitko tarkentaa, että mitä tarkoitat "keskiaikaisella kielenkäytöllä"?
Missä suhteessa "nykyteologia" ei päästä ihmisiä "näin" helpolla?

En oikein muutenkaan ymmärrä tuota viestisi "sanomaa", mutta voit varmasti avata pointtejasi.

Ja olenko jossain sanonut, että Jumala ei kestäisi kyseenalaistamista taikka epäilemistä? Mitä haet takaa tuolla "väitökselläsi"?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.09.2010 21:01
Jalosoturi:

Vaikka kaikenlaisista uskonnoista keskustelu on täällä sallittu, niin suosittelen olematta kuitenkaan lipsumasta varsinaisen käännytystyön puoleen, se ei ole hyvien keskustelutapojen mukaista ainakaan täällä. Saatan toki tulkita tekstiäsi hieman väärin mutta meikäläisen silmään sieltä ehkä paistaa pieni hurmoshenkisyys.

Päivi Niemeä en kylä pitäisi minään hyvänä esimerkkinä, korkeintaan varoittavana. Hänhän taitaa olla Suomen kristittyjen keskuudessa jonkinlainen käännytystyön mestariteos - jos siis unohdetaan tyystin että henkilö vaikuttaa siltä että on vain sujuvasti vaihtanut yhden addiktion toiseen. Noiden kirjasuositusten vastapainoksi olisi itse asiassa melko kiintoisaa suositella uskonnoista irti päässeiden kokemuksia mutta valitettavasti en tiedä tällaisten opusten nimiä (onko niitä?).
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #348
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.09.2010 21:25

Lainaus: Piiskansiima

Noiden kirjasuositusten vastapainoksi olisi itse asiassa melko kiintoisaa suositella uskonnoista irti päässeiden kokemuksia mutta valitettavasti en tiedä tällaisten opusten nimiä (onko niitä?).

http://www.uskontojenuhrientuki.fi/
Suoranaisia kirjavinkkejä en tuolta löydä, mutta artikkeleja ja ihmisten omia kokemuksia löytyy. Samoin vastaavia linkkejä. Saattanee auttaa löytämään sen mitä haet, muutenkin löytyy paljon kiinnostavaa matskua.

Ja aiempaan kommentoidakseni sanoisin että samaa mieltä Piiskansiiman kanssa. Kellään tuskin on mitään toisten henkilökohtaista uskoa vastaan ja foorumilla on ainakin minun tietääkseni useammankin eri uskontokunnan jäseniä tai ns. itsenäisiä uskovia jonkun verrankin, mutta minäkin luin Jalosoturin viestistä kyllä vähän käännytyshenkisyyttä. Saatan olla väärässä, mutta tuli vähän sellainen fiilis, että on tultu "eksyneille gooteille" kertomaan omasta totuudestaan.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.09.2010 21:49
Jalosoturin viestistä ensimmäinen puolikas oli miltei sanasta sanaan Paranormal State -sarjan "pentagrammi = Saatana ja älä edes ajattele aaveita tai ne tappaa sut" -valistuskoohotuksesta, toinen puolikas taas oli tuota suu vaahdossa evankelointia josta kirkkoväki ei vaan osaa pidättäytyä oli keskustelun aihe sitten mikä tahansa. Olen itse asiasta kyllä samaa mieltä vaikkakin hyvin eri syistä ja lähtökohdista. Ei kukaan fiksu ihminen lähde sotkemaan voimavirtakaapeleiden kanssa vain siksi että siihen on mahdollisuus ja se on jännittävää, joten kannattaako siitä syystä myöskään lähteä sörkkimään omaa ja kavereidensa alitajuntaa ja psyykettä? Tehdään asioita vasta sitten kun tiedetään satavarmasti mitä ollaan tekemässä ja ymmärretään riskit.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.09.2010 22:03

Lainaus: Nordis

Tehdään asioita vasta sitten kun tiedetään satavarmasti mitä ollaan tekemässä ja ymmärretään riskit.

Tottahan tuota saa kummitusjuttuja kertoa ja henkien kanssa leikkiä, ehkä se kummitus tai henki sitten joskus ilmestyykin piirin keskelle kertomaan kuinka ne asiat oikeastaan menee. Eipä osunut aikoinaan kohdalle, oli kai väärään suuntaan se pentagrammi tai vääränväriset kynttilät.

Olihan tuo jännää aikoinaan, mutta ei vetänyt vertoja omppuvarkaissa käynnille. Siinä hommassa se perkelettä huutava mörkö oli takuuvarmasti perässä ennemmin tai myöhemmin.

Lainaus: Jalosoturi

Saatana ei koskaan halua mitään hyvää, ei koskaan. Hän on itse ylpeyden henki, joka rangaisee jokaista, joka häntä jotenkin loukkaa. Hän ei alistu vapaaehtoisesti kenenkään vallan alle, eikä hänen henkivaltojaan voi koskaan todellisesti alistaa ihmisen vallan alle (vaikka toisin joskus ajatellaan). Saatana haluaa kurjuutta, kahleita, epätoivoa sekä vankeutta kaikille ihmisille, myös hänen "kannattajilleen".

"Voitaisko me tulla sisään kertomaan teille Lusiferista?"
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit