Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä mieltä pitkätukkaisista miehistä ?

Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.12.2009 21:18

Lainaus: azpzv

Katsokaapa esim;muissa musiikkipiireissä(mitä ei voi olla näkemättä,kun niitä tuputetaan joka paikassa lehissä/tv;ssä yms..)niin MIKS Noilla on aika "ohuet"hiukset..ja mielestäni he kaljuuntuvat"ennenaikojaan"?!!


Siis et kai nyt tosissasi sano että esim. poplaulajilla on yleensä ohuet hiukset?

Pidän kyllä pitkähiuksisista miehistä, mutta ei lyhyissäkään hiuksissa mitään vikaa ole. Vaikea keksiä kuitenkaan yhäkään miestä, jolle sopisi olkapäille ulottuvat hiukset.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.12.2009 21:49

Lainaus: Gothica

Vaikea keksiä kuitenkaan yhäkään miestä, jolle sopisi olkapäille ulottuvat hiukset.

Ootpa jäänyt paljosta paitsi..Amorphis laulaja(Tomi.JoutsenKotiteollisuuden Hynynen/Nightwish Pojat.. jne ..mene katsomaan nämä netistä!..
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.12.2009 21:58

Lainaus: azpzv

..Amorphis laulaja(Tomi.JoutsenKotiteollisuuden Hynynen/Nightwish Pojat.. jn

Kaikilla manitsemillasi henkilöillä on hiukset yli olkapäiden. Tarkoitan nimenomaan olkapäille ulottuvia hiuksia. En niiden yli.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.12.2009 17:22
Hellou....jos kundeilla on VIELÄ Pitemmät hiukset kuin YLI Olkapäitten,niin Vaaaaaaauuuuuuu!!..
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.12.2009 20:10

Lainaus: Gothica

Tarkoitan nimenomaan olkapäille ulottuvia hiuksia.


Miehillä olkapäille ulottuvissa hiuksissa on parasta se, että ne saa ponnarilla kiinni. Riippuu tietenkin myös hiuslaadusta, mutta perisuomalaisella luiruletillä varustettujen miehenpuolten kannattaa tosiaan harkita niiden kuminauhojen käyttöä kun tukankasvatusprojekti on vasta vaiheessa.
Kirjoittanut: Holy (Jäsen)
 • #216
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.12.2009 22:59

Lainaus: azpzv

Katsokaapa esim;muissa musiikkipiireissä(mitä ei voi olla näkemättä,kun niitä tuputetaan joka paikassa lehissä/tv;ssä yms..)niin MIKS Noilla on aika "ohuet"hiukset..ja mielestäni he kaljuuntuvat"ennenaikojaan"?!!


Veikkaan, että varsinkin suomalaisilla muusikoilla syy on geeneissä. Kaljuuntumista aiheuttavat geenit on kuitenkin tosi yleisiä, niitä on lähes kaikilla suomalaisilla miehillä (esim. Lääkärikirja Duodecim 29.12.2008 Matti Hannuksela, ihotautien erikoislääkäri: Miestyyppinen kaljuuntuminen)

Vaihtelee tietysti aika paljon, mihin tahtiin hiukset lähtee, mutta ymmärtääkseni usein alkaa jo reilusti ennen keski-ikää ja etenee aika hitaasti. Lähipiirissäni on pari miestä, joilla on alkanut jo ennen kahtakymppiä, ja voin kertoa, että ei ole kivaa, varsinkin jos haluaisi pitkää tukkaa kasvattaa...

Onni onnettomuudessa, että kyseiselle henkilölle sopii tosi paljon paremmin sänkimalli, ainakin mun mielestä. Voin kuvitella, että korpeaa vielä pahemmin, jos sattumalta kuuluu niihin, joille lyhyet saatika kaljut mallit eivät kertakaikkiaan sovi, mutta luonto niihin pakottaa jo teini-iässä...
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.12.2009 19:06
Mun heikkouteni on ollut AINA pitkä hiuksiset miehet. NAM GRRRR!
Kirjoittanut: Arimath (Jäsen)
 • #218
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.12.2009 19:24
Mietin vaan sitä, että kaipa ihminen yrittää aina jollakin keinolla viestittää jotakin ulkoisella olemuksellaan, vaikkei tekisikään sitä tarkoituksella. Jos joku pukeutuu ainoastaan sinisiin farkkuihin ja harmaaseen villapaitaan, kertoo se ihmisestä ainakin sen, ettei kyseinen henkilö halua/uskalla/kehtaa vetää niitä kilsan korkuisia plattareita ja pvc-takkia päälleen - vaikka tietenkään ei voi tietää kaikkea toisesta pelkän ulkokuoren nähtyään. Tai toistepäin, se, joka ne pvc:t ja plattarit ylleen laittaa, tekee niin koska haluaa/uskaltaa/kehtaa/pitää sitä esteettisenä jne. Mutta kuitenkin kun on kyse "vain" pukeutumisesta, ei kaikkea, mitä toiset päällään pitävät, tarvihe ottaa niin haudanvakavasti, luulen mie.

Aiheesta sen verran, että olen pitkätukkainen mies, ja ketjun otsikko tökkäsi silmääni jotenkin hassunkurisena. Lienee totta, että koska nykymiehen tukan pitäisi olla lyhyt (näin ainakin, jos uskoo Dressmannin yms. yms. vaatemainoksia), lienee pitkätukkaisuus melko monen mielestä kannanotto suuntaan tai toiseen. Väittäisin, että hevipiireissä pitkä tukka on aika must, vaikka oman näkemykseni sitä tukkaa heilutellaan enemmänkin toisinaan, harkitusti ja/tai läpällä, eikä niinkään siksi, että saisi tosi kovan hevimiehen maineen.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.12.2009 19:48

Lainaus: Arimath

Väittäisin, että hevipiireissä pitkä tukka on aika must


Se kuuluu hyvin yleisesti nk. "heimounivormuun", jolla viestitetään kanssataistelijoille ja potentiaalisille kumppaneille kenen riveissä seisoo.
Kirjoittanut: MetalMama (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.12.2009 20:41
Olen Heetterin kanssa suurin piirtein samaa mieltä

Toisaalta, niinkun taisin sanoa jo aikaa sitten, mä tykkäsin pitkästä tukasta jo aivan pikkulikkana. Ihailin ja kuolasin komeita pitkätukkaintiaaneja aina kun vaan satuin jonkin länkkärin näkemään

Jokin siinä sitten viestii jotain - ehem - seksuaalista vissiin?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit