Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kokemuksia ja keskustelua vampirismista.

Kirjoittanut: Lucilla A (Jäsen)
 • #191
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2010 02:49
Oletko ikinä kuullut reformaatiosta? Kyllä sitä kai nyt voi uskoa "henkiseen maailmaan" mutta ei se sitä tarkoita, että minun pitäisi niellä kaikki taikausko sarvineen ja hampaineen, varsinkin jos siitä on alettu kirjoittamaan vasta okkultismin tullessa muotiin ja varsinkin internetissä.

Suosittelen ottamaan yhteyttä Skepsikseen, koska siellä tarjotaan muistaakseen 1000 euron palkkiota mistä tahansa todistetusta yliluonnollisesta kyvystä. Yleensä mystikot selittävät, että he eivät tartu tarjoukseen, koska eivät halua paljastaa kykyjään. Sinulla ei tunnu olevan sitä estoa, joten go for it!
Kirjoittanut: Kilju (Jäsen)
 • #192
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2010 03:15
tiedän reformaatiosta, kriittisestä ajattelusta ja skeptisyydestä enemmän kuin sinä. Tiedätkö, että reformaatio ON okkultististen järjestöjen aiheuttama? Ja minut voi luokitella mm. pyrrhonistiksi. Olen lukenut skepsistä ja olen ajatellutkin aiemmin käydä siellä, en sinänsä todistelemassa mitään. Okkultismi on Suomessa muodissa mun vanhempien ja niiden kavereiden (niin okkulttijohtajien, okkultististen presidentikandidaattien kuin kulttuurijohtajien) takia. Niin pimeät kuin valoisat okkultistiset ryhmät ovat järjestelleet tämän maailman asioita aina. Erityisesti sitä, ettei kukaan enää luota henkisyyteen.

voin ehkä mennäkin. en tiedä, miten ei tuota 1000 euroa voi kuka tahansa napata. He eivät selkeästi ole tarpeeksi skeptisiä. Niiden jutuissa on kyllä hirveä määrä huuhaata. Mutta en tiedä, miksi sanot edes noin, kun voin todistaa asian suoraan sulle? Mä voin sanoa susta jotain, mitä kukaan muu ei tiedä. Kyllä, testattu on moniin kertoihin.

Ihan sama, et sä kuitenkaan usko

anteeksi kaikille, että avasin suuni
Kirjoittanut: Kilju (Jäsen)
 • #193
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Kilju
 • Lähetetty: 09.04.2010 03:38

Lainaus: Lucilla A

taikausko
Tuo on erittäin suuri loukkaus.

Tiedätkö, mikseivät ihmiset yleensä puhu tällaisista asioista? Suntapaisten ihmisten takia. Ei kukaan sano sitä taikauskoksi, että joku voi heittää keihästä 85 metriä. Mutta se, että jollain on telepaattisia kykyjä, on "taikauskoa".

En jatka keskustelua, ellei se pysy selkeänä. Mä en itse normi-ihmisenä uskaltaisi missään nimessä puhua tuolla tavalla selkeästi hiukan edistyneemmälle psyykkiselle vampyyrille: hänhän voi tuhota sut vaikka kaukaa. (tottakai myös internetin välityksellä: kaikki on energiaa (niin mystinen kuin okkultinen kuin nykyään myös tieteellinen fakta))
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.04.2010 09:22
Gootti.netissä tänään: psyykkiset vampyyrit tuhoavat ihmisiä internetin välityksellä.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.04.2010 09:34
Niin paikkaansa kun varmaan pitääkin, ei kaikkea vieläkään kannata valtavirralle paljastaa, alkavat vaan hulluna pitää ja lynkkaavat. Tulee muuten sellainen maku suuhun, että yrittää jotenkin kehuskella omalla erilaisuudellaan, vaikka se ei tarkoitus alunperin edes olisi. Niin suvaitsevaista ja erilaista porukkaa kuin gootit ovatkin, ei meistä silti jokainen ole himo-okkultisti tms. Ei kaikilla ole tietoa eikä kosketuspintaa näihin asioihin, ja pelkästään sen tähden, että ihmisten uskomukset eriävät, ei kannata vetää hernettä nenään. Ja toiseksi, sanon nyt minäkin sitten: vältetään tuplapostauksia.

Vaikka Suomi on vapaa maa, ei kaikkien silti tarvitse ymmärtää kaikkia tai hyväksyä kaikkia.

Kokemusperäiset jutut ovat aina kiistanalaisia; se, mikä on itselle totinen tosi, on toiselle fiktiota. Se ei tarkoita, että kumpikaan on väärässä tai oikeassa, kyse on vain omakohtaisesta kokemuksesta. Ihminen katsoo maailmaa omien silmiensä läpi, ja näin ollen kyseiselle yksilölle tietyt asiat ovat tosia ja toiset fantasiaa. Nämä käsitykset voivat muuttua ajan kanssa, mutta erityisesti, kun mennään paranormaalin alueelle, ei koko maailman päähän voi millään saada taottua mitään "universaalia totuutta" paranormaalien asioiden "normaaliudesta". Niin se vain on, ja niin sen pitääkin olla. Ei siitä sen enempää.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.04.2010 12:29
Kilju - siinä jo lähetetyn viestin yläpuolella on 3 alleviivattua sanaa, jotka toimivat linkkeinä. Voisitko jatkossa painaa sitä oikeanpuoleisinta, eli sanaa Muokkaa ja välttää siten tuplapostauksia. Mieluummin me luemme pitkän viestin jälkeen tulevan jälkikommentin, kuin kiehumme onlinerille tai treelinerille erikseen kirjoitetusta postauksesta. Kiitoksia.

Ja viitaten aiempaan viestiisi jossa kirjoitit mm. tunteettomuudestasi, en malta olla kommentoimatta seuraavaa.
1) Väitit aiemmin kykeneväsi parantamaan ihmisten sisempiä tasoja ja olevasi hyvin herkkävaistoinen niissä asioissa. Tämä ja jälkeenpäin mainitsemasi tunteettomuus sulkevat toisensa pois, muodostavat paradoksin.
2) Kuvauksesi itsestäsi sekä kirjoitustapasi viittaavat hyvin voimakkaasti narsismiin. Kuten myös se asia, että tekstistäsi on selkeästi havaittavissa syvä ärtymys heti kun tuo pieni, mutta kuitenkin niin iso, sana tuli mainittua.
Kirjoittanut: Mad Scientist (Jäsen)
 • #197
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2010 17:33

Lainaus: Ratpick

Gootti.netissä tänään: psyykkiset vampyyrit tuhoavat ihmisiä internetin välityksellä.


Olisikohan syytää kaivaa foliohattu esiin?

Lainaus: Lucilla A

Suosittelen ottamaan yhteyttä Skepsikseen, koska siellä tarjotaan muistaakseen 1000 euron palkkiota mistä tahansa todistetusta yliluonnollisesta kyvystä. Yleensä mystikot selittävät, että he eivät tartu tarjoukseen, koska eivät halua paljastaa kykyjään. Sinulla ei tunnu olevan sitä estoa, joten go for it!


Skepsiksen palkinto on itseasiassa peräti 10.000 euroa. Sitä palkintoa ei ole kukaan napannut siksi, ettei hakijoista ole yksikään pystynyt osoittamaan omaavansa minkään sortin yliluonnollisia kykyjä. Ja sama tilanne on jenkeissä. Helppoa on aina väittää, mutta todistaminen onkin sitten eri asia.

Tässä linkissä on amerikan vastaavan järjestön haastetestin FAQ. Kannattaa lukea tuon Randi's Personal FAQ kohdasta alas päin. Siinä Randi kertoo tarkemmin millaisia hakijat yleensä ovat. Kukaan ei ole päässyt koskaan varsinaiseen isoon testiin, koska jo alustavissa testeissä on hakijat jo osoittautuneet huijareiksi (tietoisesti tai tietämättään). http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge/c hallenge-faq.html

Psyykkinen vampirismi kuulostaa jotenkin samanlaiselta, kuin harhakuvitelma supervoimista: http://en.wikipedia.org/wiki/Grandiose_delusions

Minusta ainuat oikeat vampyyrit on WoD-maailman vampyyrit.
Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
 • #198
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Fenrisulfur
 • Lähetetty: 09.04.2010 23:17
En ihan käsittänyt mitä yritit sanoa, "

Lainaus: Kilju

siinä, missä lepakolla on korvat (olen kaljuuntunut niistä kohdista
"
Että miten se kaljuuntiminen liittyy vampyyreihin, mutta voisin lähettää sulle yksityisviestiä ja kysyä mielenkiinnosta lisää...

Ja uskon kyllä että voi olla henkinen maailma ja jumalat, mutta en usko mihinkään tosta vaan kun joku väittää foorumilla...

Edit: Luin juuri tänkin sivun kirjotukset ja valitettavasti tulee sellanen fiilis, että aika omahyväinen olet kilju... Ikäänkuin yrittäisit halventaa muita puhumalla kuinka paljon mahtavampi olet.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.04.2010 23:29

Lainaus: Fenrisulfur

Minusta ainuat oikeat vampyyrit on WoD-maailman vampyyrit.Eiku oota, OWoD vai NWoD?
Kirjoittanut: Mad Scientist (Jäsen)
 • #200
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2010 23:33

Lainaus: Ratpick

Eiku oota, OWoD vai NWoD?

OWoD... lähinnä koska vanha painos on mulle tutumpi. On mulla noi uudetkin, mutta en ole saanut koskaan luetuksi niitä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit