Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Loukkaavin asia mitä sinusta/sinulle on sanottu?

Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.06.2009 15:14
Äidiltä pahin ehkä on se,että soitti kun olin suljetulla osastolla,väkipakolla ja vielä Niuvassa (pahin osasto) ja ainoa mitä se akka sano oli että "sinä oot varastanu minulta yöpaidan ja toivon että sinä oot siellä ainakin pari kk"

Ensinnäkin, en ole varastanut siltä akalta mitään. Miksi helvetissä veisin jotain mutsin alusvaatteita yms kun en ole edes sen kanssa väleissä. Tiesi ihan hyvin että olin niuvassa. Helvetin monta kertaa yritettii tappaa miut sielä,katoin mm. tälläistä joka päivä: Yksi mieshenkilö iskee tuolin jalan suoraan yhden potilaan kurkkuun koska ei pidä täsät henkilöstä. yöllä tullaan vitun paksuista,lukituista ovista potkien läpi,kysytään mukaan pakoon sieltä. en lähde;rautaputkella suoraan sääriluu paskaksi. Seuraavana päivänä katoin sisäpihalla jonkun pakoyritystä ja tämä henkilö ammuttiin. Niuvassa ei ole mitään sääntöjä ja hoitajat saa tapettua/tainnutettua sieltä lasipalatsistaa 48 henkilöä samaa aikaan. Mutsi ties kaiken tuon ja soitti sinne syytelläkseen minua.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #192
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SyllaBoreal
 • Lähetetty: 15.06.2009 16:33

Lainaus: SinofSatan

Tiesi ihan hyvin että olin niuvassa. Helvetin monta kertaa yritettii tappaa miut sielä,katoin mm. tälläistä joka päivä: Yksi mieshenkilö iskee tuolin jalan suoraan yhden potilaan kurkkuun koska ei pidä täsät henkilöstä. yöllä tullaan vitun paksuista,lukituista ovista potkien läpi,kysytään mukaan pakoon sieltä. en lähde;rautaputkella suoraan sääriluu paskaksi. Seuraavana päivänä katoin sisäpihalla jonkun pakoyritystä ja tämä henkilö ammuttiin. Niuvassa ei ole mitään sääntöjä ja hoitajat saa tapettua/tainnutettua sieltä lasipalatsistaa 48 henkilöä samaa aikaan. Mutsi ties kaiken tuon ja soitti sinne syytelläkseen minua.


Jaahas... No on sulla varmaan sitten mahdottoman kurjaa siellä. Taitaa olla vähän väritelty tätä juttua?
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.06.2009 07:44

Lainaus: SyllaBoreal

Lainaus: SinofSatan

Tiesi ihan hyvin että olin niuvassa. Helvetin monta kertaa yritettii tappaa miut sielä,katoin mm. tälläistä joka päivä: Yksi mieshenkilö iskee tuolin jalan suoraan yhden potilaan kurkkuun koska ei pidä täsät henkilöstä. yöllä tullaan vitun paksuista,lukituista ovista potkien läpi,kysytään mukaan pakoon sieltä. en lähde;rautaputkella suoraan sääriluu paskaksi. Seuraavana päivänä katoin sisäpihalla jonkun pakoyritystä ja tämä henkilö ammuttiin. Niuvassa ei ole mitään sääntöjä ja hoitajat saa tapettua/tainnutettua sieltä lasipalatsistaa 48 henkilöä samaa aikaan. Mutsi ties kaiken tuon ja soitti sinne syytelläkseen minua.Jaahas... No on sulla varmaan sitten mahdottoman kurjaa siellä. Taitaa olla vähän väritelty tätä juttua?

Taitaa olla vilkas mielikuvitus joillain. Ettei vaan olis pelattu pleikkarilla liikaa?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 16.06.2009 11:56
Noh noh, ihmiset. Nyt vähän poliittista korrektiutta kommentointiin.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.06.2009 21:45

Lainaus: Malys_

Taitaa olla vilkas mielikuvitus joillain. Ettei vaan olis pelattu pleikkarilla liikaa?anteeksi vain,mutta en ole mikään lapsi ja en näe mitään syytä kuvitella asioita joita ei tapahdu,ja e todellakaan ala kirjottamaan p*skaa ympäri tätä foorumia. Samantein voin sitten täältä poistua kun kukaan ei usko mitä puhutaan. vai olenko antanut mitään aihetta olla uskomatta?

Moderaattori muokkasi lainauksen kuntoon.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 16.06.2009 21:53

Lainaus: SinofSatan

vai olenko antanut mitään aihetta olla uskomatta?


No, suoraan sanoen, ei kuulosta todellakaan uskottavalta, että supermiehen voimat omaavat miehet tulisivat potkimalla ovista läpi, hoitajat ampuisivat potilaita noin vain tai omistaisivat taikanapin, jolla tappaa tai tainnuttaa sen tasan 48 ihmistä kerralla.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.06.2009 23:16

Lainaus: SinofSatan

anteeksi vain,mutta en ole mikään lapsi ja en näe mitään syytä kuvitella asioita joita ei tapahdu,ja e todellakaan ala kirjottamaan p*skaa ympäri tätä foorumia. Samantein voin sitten täältä poistua kun kukaan ei usko mitä puhutaan. vai olenko antanut mitään aihetta olla uskomatta?

Lainaus pielessä mutta mitäs pienistä... Lainasit siis tuon miulta, ei Heetteriltä. Heetteri vain moitti meitä "ipanoita" kun ei aina osata käyttäytyä.

Anteeksi jos loukkasin, ei ollut tosiaankaan tarkoitus. Eihän toki kukaan halua siun poistuvan foorumilta, ei todellakaan, mutta tuo teksti pisti silmään vaan hieman erikoisena.
Piti myös sanomani ettei mielenterveysongelmat ja masennukset tosiaankaan mikään leikin tai naurun asia ole (jos joku sellaisen käsityksen sai), päin vastoin!
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.06.2009 23:19

Lainaus: Iiriva

No, suoraan sanoen, ei kuulosta todellakaan uskottavalta, että supermiehen voimat omaavat miehet tulisivat potkimalla ovista läpi, hoitajat ampuisivat potilaita noin vain tai omistaisivat taikanapin, jolla tappaa tai tainnuttaa sen tasan 48 ihmistä kerralla.


Oletko itse koskaan ollut Niuvassa? tiedätkö millaista porukkaa siellä on? Tiedätkö miksi sinne joutuu?
Luulisin että et,kun kirjoitat noin.
Kyllä,niillä hoitajilla on lupa tainnuttaa/tappaa jos joku käy kimppuun.
Ja tiedätkö yhtään millä ne siellä tainnuttaa? missä ne hoitajat yleensä siellä on?
Luulisin,että et.


Moderaattori muokkasi lainauksen kuntoon.
Kirjoittanut: Misery94 (Jäsen)
 • #199
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.06.2009 23:25
Minun isä oli Niuvassa töissä ja sano että siellä kyllä saa varoa koko ajan että kukaan ei lyö millään että olisi hyvä olla silmät selässäkin ja että siellä on joitain tosi vahvoja potilaita, ja ne sais kyllä oven murettua.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #200
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.06.2009 23:48

Lainaus: SinofSatan

Ja tiedätkö yhtään millä ne siellä tainnuttaa?

Et kysynyt multa, mutta taitaa olla niin, että Niuvassa käytetään etälamauttimia. Hoitohenkilökunnalla on oikeus puolustaa itseään ja muita potilaita väkivaltaiselta käytökseltä, mutta ei tietenkään lupaa tappaa ketään. Lamautettu henkilö voi tietysti vaikuttaa kuolleelta, kun ei pysty liikkumaan, ja onpa maailmalla joitakin ihmisiä myös todella kuollut etälamautinta tainnutukseen käytettäessä. Tietääkseni Suomessa ei kuitenkaan ole nän käynyt! Enkä yhtään halua vähätellä kokemuksiasi, oli varmasti hyvin pelottavaa joutua olemaan Niuvanniemessä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit