Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä te pelkäätte?

Kirjoittanut: Magnolia (Jäsen)
  • #561
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 03.01.2014 14:48
UFO Over Santa Clarita
http://www.youtube.com/watch?v=tFHSV4sMw6U
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 13.04.2014 00:22
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/slovjansk%20k rim%20miehitys-18968
Kunhan eivät länsirajaa ylittäisi... tai siis luoteisrajaa.

Voi tulla monellekin paha paikka jos ampumakilpailu alkaa.

Sen verran historiaa lukenu jotta tälläset talouskriisien yhteyksissä sattuvat pienet välikohtaukset ovat täysin normaaleja. Mutta se ettei ole näin pitkää pätkää rauhanaikaa ollut ja sitten herätellään uutta rähäkkää vanhan tutun toimesta jo toisen kerran ... jenkitkin vetäytyneet merkityksettömistä kriisipesäkkeistä ja vähän merkityksellisistäkin.

Ja muistetaan myös jotta pieni välikohtaus se on kansainvälisessä mittakaavassa jos suomen itäraja siirtyy vaikkapa joensuun länsipuolelle...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.04.2014 01:36
Eivätkö nuo ole laittomia taistelijoita, koska kenelläkään heistä ei ole edustamansa maan lippua sotilaspuvussaan? Tuo on kaikkein yllättävintä, sillä sama käytäntö voi yleistyä...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 13.04.2014 02:32
Vapaata riistaa kansainvälisten sopimusten mukaan. Joku ehkä sanoisi terroristeiksi ja veisi karibianlomalle jos olisivat vaikkapa amerikassa. Mutta huonoa on poliisin ampua komppanian sekaan kun tietää mitä sakkia tuo on. Ja kansalla taas ei ole aseita koska niistä oli edellisen hallinnon aikana pikkunen vallankumousriski.
Oikeastaan ukrainan johto pelaa nyt hiton hyvin, vahinko vaan ettei apua heru vaikka kuinka venäläiset vetävät viikseen.
Kirjoittanut: Sieluton (Jäsen)
  • #565
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 09.07.2014 00:04
Pelkään tulta...Juu...
Alotin regressiomeditaation ja sain selville että kuolin roviolla.
Aloin ehtiä tietoa netistä saamieni tietojen perusteella ja BINGO!
Tiedot piti paikkaa ja olin ymmälläni jopa.
En jaksa kirjottaa enempää, koska kukaan ei varmaa lisäkseni usko jälleensyntymiseen.
Mutta jos jotakuta kinostaa niin sanokaa vaan niin pitempi kommentti tulee.

Asiaan!
Siis uskon että sillä on tekemistä pelkoni kanssa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!