Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jos sinulla olisi 24h elinaikaa.

Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.07.2008 16:49
Varmistuisin siitä että kuolisin oikeasti, eikä vain et "oho mitäs mä täällä vielä teen?"
Kirjoittaisin pitkät pitkät kirjeet (kirjoituksist tulee pitkät jos non jäähyväiset) ystäville, rakkaalleni, joillekkin tutuille ja perheelle. Laittaisin kirjeisiin mitä kamoja ja vastaavaa henkilö saa.
Sitten koittaisin saada jonkun/jotkut seuraksi. Safkaisin jotain hyvää ruokaa, kävisin kauniissa paikoissa täällä kylällä ja kävelisin ihan rauhassa.
Sitten menisin nukkumaan viimeisen kerran. Kirjoittaisin sitä ennen ehkä vielä viimeisen runon tai kirjeen. Sitten olisin valmis lähtemään
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2008 21:09

Lainaus: BlackLotus

Sitten koittaisin saada jonkun/jotkut seuraksi

Ethän kuolemaan 24h sisälle sentään mukaan pyydä


Vetäisin jotain kofeiini pillereitä myöskin, niin olisin sitten sen viimoset 24 tuntiansa ihan täysin AD/HD:nä.
Kirjoittanut: Kivesnipsutin (Aktiivi)
 • #43
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.07.2008 22:19
Toteuttaisin likaisen fantasian!
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.07.2008 19:40

Lainaus: Unholysacrament

Ethän kuolemaan 24h sisälle sentään mukaan pyydä

No en nyt ihan, olis pitäny varmaa laittaa et tunniksi tai vastaavaa
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.07.2008 17:03
Ensin varmaan tekisin juttuja, jotka haluan vielä tehdä. Seuraavaksi sitten varmaan rupeaisin keräämään kokoon niitä läheisiä ja tärkeitä ihmisiä joiden kanssa haluaisin viimeiset hetkeni viettää. Haluaisin myös selvittää asiat muutaman henkilön kanssa. Jos emme voisi tavata, niin ainakin puhelimessa olisi tahtoisin puhua. En kuitenkaan kertoisi, että kuolen muuten 24 tunnin sisällä, koska en haluaisi ymmärrystä tai saada jotain anteeksi vain koska kuolen kohta. Sitten kertoisin ihan "tuli muuten tossa mieleen" -henkisesti lähimmilleni millaiset hautajaiset haluaisin ja sitten viettäisin heidän kanssaan loppuajan.
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #46
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 31.07.2008 17:54
Tämä oli melko paha, oon miettiny monesti sitä että mitä tekisin jos saisin tietää kuolevani. Melkeen itku tursuaa silmistä, minä en nimittäin tahdo kuolla vielä hetkeen.

Aluksi herätessäni, kirjoittaisin varmaan paperille ajatuksia, hyviä asioita.. Kirjottasin sen ihmisille joita rakastan, niille jotka teki mun elämästä sellaista mitä se on ollut tähän saakka. Unohtaisin tyystin kaiken ****** mitä on sattunu, kaikki huonot ja pahat asiat, joitten takia joskus halusin paukauttaa aivoni seinälle. En olisi enää katkera mistään, antaisin anteeksi kaiken. Myös tämän kirjoittaisin ylös, jotta ihmiset joita tyhmistä syistä olen vihannut, tajuais että annoin anteeksi. Ei huvittais aiheuttaa muille lisää pahaa mieltä sillä että meikä kupsahtaa.

Tähän kirjoitus-sessioon menisi varmaan pari tuntia, ajatuksia olis niin paljon. Olisin tuolla hetkellä varmaan myös melko shokissa ja miettisin että miksi mun pitää kuolla?! Tämä hetki tapahtuisi varmaan melko aikaisin aamusta, voisin kuvitella avopuolison nukkuvan vielä.

Tässä vaiheessa laittaisin viestin jokaiselle hyvälle ystävälleni, että kokoontuisivat tiettyyn aikaan kauniiseen paikkaan. Siellä on järvi ja aina tosi nättiä. Muutamia mökkejä, monia kauniita muistoja. Sitten menisin ja herättäisin avopuoliskoni, sanoisin että nyt lähdetään. Hypättäisiin autoon ja lähdettäisiin ajelemaan kohti sitä nättiä paikkaa, kertoisin mistä on kyse. Matka kestää noin 4 tuntia, hyvin aikaa puhua ihanista jutuista, kuunnella kaikki biisit jotka jostain ihanasta muistuttavat.

Vanhempani ja veli asuvat myös lähistöllä, heidät kävisin ensin hyvästelemässä. Kertoisin heille kuinka välitän ja rakastan, vaikka vaikeat hetken ne on meilläkin olleet, mutta voidaan unohtaa ne. Ikävä tulee, ikävä on jo nyt.

Tästä matka jatkuisi järven rannalle, johon kaverit saapuisi pian. Tehtäisiin joku älyttömän iso nuotio sinne, istuttaisiin kaikki sen ympärille ja muisteltaisiin niitä hetkiä jolloin meininki oli ihan hullua!! Miten kivaa se aika olikaan, sitä ei saa enää koskaan takaisin.

Lähdettäisiin ajamaan miehen kanssa sitten jonnekkin rauhallisempaan paikkaan. Aurinko laskee jo... Istuttaisiin jossakin kivassa paikassa ja tuijotettaisiin kaukaisuuteen, sinne minne minäkin toivon mukaan olen menossa. Sitä kun ei tiedä, mistä sitä itsensä joskus löytää. Itkisin varmaan ihan hulluna, en voi edes kuvitella sitä tilannetta! Lopulta tultaisiin takaisin kotiin, viimeiset tunnit makaisin mieluusti sängyssä oman miehen vieressä, hokisin varmaan loputtomiin rakkauttani ja muuta yhtä tunteellista hömppää. Itkisin. Mutta en vois kyllä kuvitella parempaa paikkaa kuolla kuin tämän ihmisen syli.

Ja tämä kirjoitus päättyy tähän, alan märisemään nyt jo vaikken oo kuolemassakaan! Mutta jokaisella meillä on se hetki kuitenki edessä. Se tulee yhtäkkiä... Tän takia on varmaan se sanonta että pitäis elää hetket täysillä, ne voi olla viimeisiä. Pitäis kertoa ihmisille että välittää niistä, voi olla että huomenna ei ehdi.
Mutta tuskin kukaan elää tällä tavalla kuitenkaan, vaikka se kuolema onkin niin normaali juttu ja se meillä kaikilla on edessä, niin ei sitä osaa odottaa. On se elämä vaan kummallinen juttu. Pistää miettimään.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.08.2008 13:44
Mää varmaan kuuntelisin Seth: Leave this planet-biisiä repeattina niin kauan kunnes kuolisin, heheh!

Siinä on mahtavat lyrikat:
"Spiritual transition
Physical atraction
Conciousness abolition
Sexual perversion

Emotional abstraction
(slow) killing depression
Amphetamine logic
(this is) a monumental dementia

I want you to be the only one
to be down in a hole
to destroy this empty world
or to leave this filthy planet

Darkness is a gift, feel it inside of you
Darkness is a gift, feel me inside of you

Take it or do it but
Leave this ******* planet !
Take it or do it now !
(feel the devil inside)"
Kirjoittanut: pimuonpeto (Jäsen)
 • #48
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 10.09.2008 14:51
aijaa 24 h elin aikaa.....no tekisin mahollisimman paljon varmaa mitä aina oon halunnu tehä... eli...öö....tota noi....empä taija enempää kommentoida xD
Kirjoittanut: TyynePred (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.10.2010 14:14
Hmmm... tää on paha. No varmaan ajaisin mopolla joka paikkaan minne kerkiäisin,kävisin kamujen luona, ostaisin gootti vaatteita korillisen tai kaks. : D Ja sit oottelisi, kun aika loppuu ja kuolen.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.10.2010 20:45
Haluaisin ajatella tekeväni ja sanovani merkityksellisiä ja tärkeitä asioita. Mutta jos tämä tilanne noudattaisi muita kriisitilanteita (joissa tosin olen aina ollut auttava enkä autettava osapuoli) menisin ns. hätätila-asetuksiin. Silloin hetkellisesti tunnepuoli nitistetään jonnekin mielen perukoille ja alan toimia järjestelmällisesti ja loogisesti. Tällä logiikalla alkaisin siis soitella järjestelmällisesti lääkäreille, vakuutusyhtiöihin, tehdä testamenttia ja esimerkiksi listoja tärkeistä salasanoista, tunnusluvuista ja muista aiheellisista asioista.

Tosiasiassa tilanne varmaan olisi erilainen kun tuossa olisin itse sen hädän kohde. Pää ei ehkä pysyisi kasassa samalla tapaa, ja jotenkin veikkaisin että ensimmäiset pari tuntia (vähintään) olisivat paniikkia, shokkia ja hysteeristä itkemistä. Sitten varmaan lähtisin läpikäymään niitä perinteisiä kriisiportaita. (Denial, Anger, Bargaining, Depression ja Acceptance) Veikkaan että vihaan ja masennukseen menisi eniten aikaa, mikäli itseäni yhtään tunnen.

Ainakin toivoisin että voisin viettää paljon aikaa läheisten kanssa. En usko että haluaisin tehdä mitään suurta ja radikaalia. En ole sen tyylinen ihminen, että menisin benji-hyppäämään viimeisinä hetkinäni. Todennäköisesti haluaisin vain olla ja viettää sitä aikaa normaaleissa merkeissä, koska ne normaalit päivät ovat juuri sitä parhautta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit