Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

"kun minusta tulee iso, niin minusta tulee porkkanoiden kuningas ja haitarin soittaja"

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #211
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.04.2011 10:51

Lainaus: Ayuku

Ja jos nyt lähtisin vielä opiskelemaan yliopstoon, taitaisin itse olla aika muumio kun työkentälle pääsisin

Meillä on arkeologian ryhmässä vanhin opiskelija oman arvioni mukaan about 60v. Opettajat on samaa ikäluokkaa ja molemmat tekevät yhä kenttätöitä kaivauksilla. Lisäksi on kaksi n. 40-vuotiasta opiskelijaa, joista toinen aikoo vakaasti vaihtaa ammattia arkeologian kentälle jahka valmistuu.

Jos on kiinnostusta ja intoa, niin yleensä opiskelu kannattaa. Nykymaailmassa harva enää pysy koko työikäänsä samassa työpaikassa ja samoissa hommissa, uudelleenkouluttautuminen, lisäkoulutus ja alan vaihtaminen ovat ihan yleistä kauraa.
Kirjoittanut: Morso (Jäsen)
 • #212
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.04.2011 22:41
Joskus pikkuisena halusin lentää avaruuteen ja ottaa sieltä tähden mukaani. No, avaruuteen lentäminen ei ole mahdotonta, mutta se tähden saaminen sieltä olisi vähän monimutkaisempi juttu.

Toinen taisi olla se, että halusin elää meressä, en merenneitona vaan jonkulaisena toisena olentona. Ehkä siksi, että fanitin (ja fanitan edelleen) haita.
Kirjoittanut: Lily Symphony (Jäsen)
 • #213
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2011 20:32
Joskus kolmen-neljän ikäisenä kun joku kysyi, mikä minusta tulee isona, sanoin kuulemma että lumiukko.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.04.2011 23:34
Itse halusin olla pienenä supersankari.

Nykyään haluan olla supersankari.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.04.2011 12:22
Kun minulta kysyttiin pienenä että mikä musta tulee isona, vastasin vain meidän silloisen koulun keittäjän nimellä Halusin siis kokiksi mutta vastasin vain aina näin. Se oli varmaan kaikista se mitä eniten halusin tuolloin, mutta aina kun katsoin piirrettyjä niin kyllä niiden jälkeen aina ajatteli että voi kun olisi hienoa olla Ariel! Sitten kun katsoi Leijonakuninkahia ni sen jälkee aina juoksenneltii käsien ja jalkojen varassa ja karjuttiin niiku jellonat ja ajateltii et vau millasta olis olla mufasa! Sitten nalle puhia kun katsoi ni sen jälkeen kaikki laatikot yms olivat "hyödyllisiä purnukoita" ja aina "namihammasta" kolotti ja hunajaa syötiin jatkuvasti

Mitä ikinä katsoikin niin aina alkoi elämään sen tyyliin ja kun joku kysyi mikä susta tulee isona ni joka kerta oli sitten eri vastaus riippuen minkä leffan oli juuri katsonut Joskus muumien jälkeen sitä halusi aina lähteä etelään talveksi
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.04.2011 16:02
Pikkulapsena halusin olla ainakin sirkustaiteilija oikeastaan siis strapetsitaiteilija
Ja saatoin haluta myös olla eläinlääkäri. En ole kyllä ihan varma, mutta oli mulla lapsena todennäköisesti aika monta haavetta mikä haluaisin olla isona.
Kirjoittanut: Sumumarja (Jäsen)
 • #217
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.05.2011 17:05
Laulaja, ballerina, eläinlääkäri, prinsessa, malli, formulakuski, mäkihyppääjä, spiderman... Ei ole ainakaan visiot loppuneet kesken. Aika hupaisia, kun vertaa nykyisiini (lakimies ja patologi. Tuo patologi voisi olla asiakkaille aika järkytys, kun itsekkin ruumilta näyttävä kaveri astelee ovelle ja tervehtii kädet veressä jajjaja.... :P)
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2011 10:25
Nonii jos joku haluu porkkanoitte kuninkaaks,ni voipi tulla käymää meillä. Porkkanat on sitte kansa joka vaatii hoitamista. Että kastele,kitke ja nosta myyntiin ´Varovasti nostetaa hangolla ettei naatit mee poikki,tai tuu reikiä porkkanoihi. Mie myyn ne sit eteepäi toril.. Jep jep.
Kirjoittanut: Elsie (Jäsen)
 • #219
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.08.2011 21:23
Ihan muksuna suunnitelma oli, että musta tulee "koirankouluttaja". Mielikuvissani tarkoitti sitä, että opettaisin silinterihattu päässäni koiria hyppäämään vanteiden läpi. Sitä seurasi sitten eläinlääkärihaave, joka oli hyvin pitkään hyvin vahva, mutta kaatui sitten siihen, kun tajusin, että pitäisi opiskella perkeleesti enkä varmaankaan kestäisi katsella niitä kärsiviä eläimiä..

Yläasteella taas ajattelin, että kouluttaudun psykologiksi, vaikka itsellä ei siihen aikaan kovin positiivista käsitystä kyseisestä ammatista ollut. Vaihtoehtoina toimivat myös äidinkielen- tai biologian opettaja. Nekin kuvitelmat on nykyisin kyllä haudattu...

Kaikista pysyvin haave on ollut tulla kirjailijaksi ja se pätee osin vieläkin.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 01.08.2011 21:40

Lainaus: Iiriva

Armeijaanhan mie oon 7-vuotiaasta asti suunnitellu meneväni, sama juttu vielä 10 vuotta myöhemminkin pitihän musta tulla laulaja, ammattinoita ja vaikka mitä *räkäti* mutta nyt todennäköisimmältä näyttää taiteen alempi kanditaatti (kirjotetaanko se noin? O______o), ja siinä tapauksessa valinnanvaraa onkin paljon. voin sitten lähteä vaikka sisustusarkkitehdiksi, pukusuunnittelijaksi , hopeasepäksi tai lavastajaksi


Noh, nyt, 5 vuotta myöhemmin, armeija on jo käyty, mutta amk-haaveet jäivät. Tosin, alan viikon päästä opiskelemaan lavasterakentaja-artesaaniksi, eli ei se varmaan niin huono ole, vaikka toisen asteen opinnoissa yhä pysytäänkin... Minä vain en suostu hakemaan jonnekin hevon kuuseen ja lukemaan jotakin alaa joka ei yhtään kiinnosta ihan vain sen takia, jotta pääsisi ammattikorkeaan (minun mielestäni mm. laki tai kaupallinen ala yms. ovat niin plaah ettei tosikaan). Olkoon amis siis. Voihan sitä pitkän kaavan kauttakin tehdä ja opiskella vaikka 30-vuotiaaksi saakka, saakeli.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit