Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ihmeellistä käytöstä ylläpidolta (ja valvojilta)

Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.09.2008 11:32
Tämä meneekin jo tässä vaiheessa täysin asiattomaksi, mutta kyllä minu mielestäni aloitusvisetin huumoriksi tarkoitetut kommentit ovat liikaa. Voisi kuitenkin vähän aina miettiä mitä sanoo ihan siksikin kun tekstistä ei voi kuulla äänensävyä eikä nähdä ilmettä, eli niitä hymiöitä mukaan silloin kun ollaan huumorilla liikenteessä niin tällaiset vältetään.
Kirjoittanut: Mika-Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.09.2008 15:20
Kuopassa pelleilee. Kukaan ei vakavissaan sanois tollasta! Hei come on.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 15.09.2008 15:37

Lainaus: Mika-Mariel

Kuopassa pelleilee. Kukaan ei vakavissaan sanois tollasta! Hei come on.

Hei come on, sen verran olen netissä pyörinyt että tuollainen kommentti voisi ihan tosissaankin tulla jonkun suusta. Lukaisisitkos koko keksuksteluksen, jookkos.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.09.2008 21:03

Lainaus: kuopassa

Hei DeadlyNightshade, piirsin sulle sarjiksen:

Voisit ryhtyä lääkäriksi käsialan perusteella. En ottanut mitään selvää.
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2008 13:51

Lainaus: BronzeRain

Voisit ryhtyä lääkäriksi käsialan perusteella. En ottanut mitään selvää.

Hyvä etten ole ainoa joka ei-osaa-lukea. Jotakin "fantsua" siellä taisi seisoa... Ja eikö se ole ennemminkin runo kuin sarjis, enligt min åsikt.
Kirjoittanut: Mika-Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2008 15:48
En mäkään saanu selvää. Paitsi signeerauksen.
Kirjoittanut: Lady Elena (Nimetön)
 • #27
 • • Muokkasi: Lady Elena
 • Lähetetty: 16.09.2008 20:28
Minusta tuo oli hauskaa... Oikeasti, ihan asiallista tuo oli kun tietää Kuopassa- herran tyylin... Oikeasti, se kommentti "tahdon läpi saamisesta" oli kuin minun suustani...heheh.

Vai haetaanko tällä nyt pelkkää huomiota? Ketjun loppupuoli herätti epäilykseni... Joka tapauksessa, turha tästä on mitään suurta numeroa tehdä. Jotenkin vähän säälittävää.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.09.2008 21:43
Minulla on muutakin tekemistä kuin hakea huomiota nettifoorumeilta Aluksi aivan oikeasti loukkaannuin, koska en tajunnut kuopassa:n sanomisia huumoriksi.

Säälittävä olen, sen tiedostan kyllä.
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 18.09.2008 21:56

Lainaus: DeadlyNightshade

Aluksi aivan oikeasti loukkaannuin, koska en tajunnut kuopassa:n sanomisia huumoriksi.

Noh, mielestäni tämä on aivan normaalia. En itekkään monesti tajua jonkun huumoria, silloin varsinkaan kun itsellä on huono päivä tai on omassa elämässä sattunut jotain kurjaa. Silloin ei vitsit mene jostain aivokerroksestani läpi ja saatan niistä ottaa nokkiini. Mutta koska oma huumorini on niin vaikeasti ymmärrettävää ja omituista niin ymmärrän sen myös muitten kohdalla. Netti on kyllä ihmeellinen maailma, täällä kaiken voi käsittää väärin. Itse en ole kuoppaherran kommenteista osannut ottaa nokkiini kertaakaan, enkä kenenkään muunkaan. Mutta voin lohdutukseksi sanoa, että useat täällä kirjoittavat siihen tyyliin tekstiä, että siitä voi ihan oikeasti joku ottaa saturnukset takaraivoon. Oon nytkin kyllä niin väsynnyt etten tajua mitä kirjoitan. Huihuihai!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.09.2008 06:14

Lainaus: FrozenCorpse

Voisi kuitenkin vähän aina miettiä mitä sanoo ihan siksikin kun tekstistä ei voi kuulla äänensävyä eikä nähdä ilmettä, eli niitä hymiöitä mukaan silloin kun ollaan huumorilla liikenteessä niin tällaiset vältetään.

Jessöör, mamselli. Yritän jatkossa muistaa niiden hymiöiden käyttämisen keskustellessani sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ehkä ole tunneälyltään ja tilannetajultaan samalla linjalla kanssani.

Lainaus: DeadlyNightshade

Aluksi aivan oikeasti loukkaannuin, koska en tajunnut kuopassa:n sanomisia huumoriksi.

No joo, ei mistään sanomastani kannata loukkaantua. Tein siinä tämän viestiketjun aikaisemmassa tilityksessä parhaani mukaan selväksi sen, etten tahallani kiusi ketään. Sitä paitsi kaikki tällaiset loukkaantumiset menettävät pohjansa siinä vaiheessa kun loukatuksi tulleella keskustelukumppanilla ratkeaa joku suoni päästä ja sitten foorumille roiskuu tällaista jälkeä:

Lainaus: DeadlyNightshade

Tulkintaan lienee vaikuttanut paljon se, että ***** KIRJOITUKSET ON SAATANA KAHDEN KILON SIIAN PÄÄSSÄ *****PERKELEAAAAAAAAAAAAAAAAARGHSAATANASTRESSAANNU NKUOLIAAKSI

Lainaus: DeadlyNightshade

Loppukevennys ja tuplapostausta kehiin.!!!!!!""!¤/%&(&/)/(=/()=()=%&(¤W/"#¤etwrloe 3tGZsrgSdGV<srGYWsrG>xdGS<et<hg>DFH<fhdTGjfgJs<dg< sG>RYHdGJfgjdgzdgHZDh

Lainaus: Berzerker

YOU JUST DIDN'T!!!!!!
RICKROLLATUKSI TULEMINEN ON HAUSKAA MUTTA TUO!!!! ARRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lainaus: DeadlyNightshade

O___________________________O
KÄRSI, KUNNES VERI VALTOIMENAAN PULPPUAA!!
KUOLEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit