Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ihmeellistä käytöstä ylläpidolta (ja valvojilta)

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.04.2009 15:16
Aloin heti miettimään, miltä näyttää kasvoton bannivasara. Sen on pakko olla ainakin banaanin värinen!

Mutta joo, kertokaa palautetta niin tiedämme ketä vainoamm... eiku, tiedämme miltä nykyiset linjanvedot (nillitys tuplaposteista jne.) tuntuvat teistä jotka eivät roiku vallankahvassa.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Abigor
 • Lähetetty: 03.04.2009 15:40
Katselin tuossa vain ja ihmettelin tätä "se on vaan sen huumoria, tietäisit jos.."

...Niin jos. Vaan harva meistä rivifooruilijoista on tuskin kaljoitellut kuoppamiehen kanssa koskaan, tai nähnyt naamatusten, tai seurannut foorumia monta vuotta. Ja muita foorumeita ja vaikka Halla-ahon blogia seuranneena sitä voi luulla että joku sanoo tuollaista ihan tosissaan.

Ei mulla varsinaista valitettavaa tuon lisäksi ollut, kun että ei perusfooruilija tai edes aina moderaattori voi tietää jonkun ylläpitäjän mannerismeja.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #43
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.04.2009 16:24

Lainaus: Abigor

Ei mulla varsinaista valitettavaa tuon lisäksi ollut, kun että ei perusfooruilija tai edes aina moderaattori voi tietää jonkun ylläpitäjän mannerismeja.

Mutta samanlaista läppää voi heittää kuka tahansa rivifoorumilainenkin, ja se pitäisi osata ottaa huumorilla. Itse ainakin luen yleensä ärsyttävät viestit toiseenkin kertaan ja mietin, että onko tämä tarkoitettu vitsiksi. Usein asia selviää sillä, eikä ole tarvinnut laittaa nillitysviestiä. Ja ainahan voi kysyä kohteliaasti että oletko nyt tosissasi, se on sitä keskustelua.

Ei tältä taholta valituksia ylläpitoa koskien, enemmän ärsyttävät rivifoorumilaiset. Mutta, kun katsoo statistiikkoja niin taidan itsekin mennä enemmän samaan laatikkoon moderaattoreiden kuin "tavallisten" foorumilaisten kanssa.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.04.2009 17:09

Lainaus: BronzeRain

Mutta, kun katsoo statistiikkoja niin taidan itsekin mennä enemmän samaan laatikkoon moderaattoreiden kuin "tavallisten" foorumilaisten kanssa.


Kiinnostaisipa tietää miten moderaattori eroaa tiettyjen oikeuksien lisäksi rivifoorumilaisesta, ja minkälaisessa laatikossa me sitten oletettavasti olemme..?
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.04.2009 18:25
Hmm...omasta mielestäni modet toimii ihan ok. Välillä tulee kyllä semmosella vimmalla palautetta esim. ketjuista jotka ovat turhia, mutta senkin ymmärtää kun ottaa huomioon että he ovat varmasti joutuneet "uransa" aikana lukottamaan ihan hitosti semmosia ketjuja jotka olisi voinut jättää avaamatta, totta kai siinä palaa hermot kun joutuu jotain asiaa tekemään kerta toisensa jälkeen. Ja kirraaminen näistä tuplapostauksista yms. on ihan aiheellista kun joillekin se ei tunnu uppoavan... Kuria siis pidetään, mutta kuria tarvitaan jotta homma toimii. Ylläpidostakaan ei ole pahaa sanottavaa, apua olen saanut jos olen tarvinnut.

Kaikin puolin oikeen toimiva tämä foorumi!
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.04.2009 19:55
Sotketaampas sitten tämänkin foorumilaisen veitsi kippoon.

Asia Kuopassa: ihan asiallisesti on kaveri käsitellyt omastaan eriävät kommentit, jos ne on asiallisesti annettu. Mielestäni. Vaikka lienen hiukka jäävi kun kaveri lunasti ikuiset sympatiani puolelleen pelastaessaan minut 8-jalkaisten hirviöiden laumalta taannoisena vuonna foorumilla. Mutta siis oikeasti - jos pännii tosissaan jonkun kirjoitukset tai ihmetyttää, ehkä loukkaakin, niin täällä on upea yksityisviestijärjestelmä jossa voi puida asioita aikuismaiseen tapaan tällaisen lapsellisen "mä en kyllä leiki tuon kans enää, ethän säkään" tyylin sijaan. (HUH, tulipas pitkä lause!)

Asia Modet: Suhteellisen asiallisesti mielestäni modet ovat toimineet, joskin väliin hieman itse heilahtaneet myös tuonne lapsellisuuksien puolelle provosoituina. Vaan kuten Heetterikin jo totesi, persoonia ja inhimillisä otuksiahan hekin kaikki ovat!

Jeps ... poistun hiljakseen takavasemmalle ja käväsen viikon päästä vilaisemassa moniko minut nyt sitten päätti lytätä maan rakoseen.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #47
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.04.2009 19:21

Lainaus: Heetteri


Kiinnostaisipa tietää miten moderaattori eroaa tiettyjen oikeuksien lisäksi rivifoorumilaisesta, ja minkälaisessa laatikossa me sitten oletettavasti olemme..?

Äh, nyt laitoit suuhuni sanoja joita en todellakaan sanonut, tai ainakaan tarkoittanut sanoa. Vaikka kyllähän te monessakin mielessä erotutte suurimmasta osasta foorumilaisia. 99% positiivisessa sävyssä, mielestäni.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.04.2009 19:26

Lainaus: BronzeRain

Vaikka kyllähän te monessakin mielessä erotutte suurimmasta osasta foorumilaisia. 99% positiivisessa sävyssä, mielestäni.


Hmm. Tätäpä juuri mietinkin, ehkä enemmän sitä, kokeeko joku että me eroamme huomattavastikin rivifoorumilaisesta... O_o
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SyllaBoreal
 • Lähetetty: 05.04.2009 20:25
Itseäni ei itseasiassa modeissa mikään ärsytä vaan siinä että heillä on käytössään enemmän mahdollisuuksia kuin meillä muuten perus foorumilaisilla.

Sen huomaa vaikka siitä että kun olet postannut jonkun viestin, sitä voi tämmöinen tavan pasha muokata vain tietyn ajan, mikä itseäni on suuresti vituttanut varsinkin tuolla kirppis ja tori-osiossa kun on myymässä jotain vaatteita ja haluaisi pistää samaan ketjuun ensimmäiseen viestiin uusia ilmoituksia myytävistä tavaroista.
Tämä ei taida olla kuin modeille siunattu keino myydä tavaroitaan täällä samassa ketjussa ilman että saa floodaajan mainetta

Eli tuo viestin muokkaus saisi olla kyllä sallittu keino myöhemminkin kuin vain sen parin päivänä ajan.
Muuten homma tuntuu toimivan ja ei muuta napistavaa
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.04.2009 20:42

Lainaus: SyllaBoreal

Eli tuo viestin muokkaus saisi olla kyllä sallittu keino myöhemminkin kuin vain sen parin päivänä ajan.


Tämä on muuten validi pointti. Toivottavasti kuopassa noteeraa. O_o
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit