Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Melkein sukua julkkikselle?

Kirjoittanut: Trnquill (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.10.2008 20:36

Lainaus: MissAnnThrope

- kaverini juoksi kulman takaa suoraa Mike Monroeta päin (oikein törmäsi)

Tai Miken liikkumistyylin tuntien: ehkä törmääjä olikin Mike? ;D Sen jätkän kyllä kuulee jo kaukaa, kun tulee maammpyörä rämisten Kaskenmäkeä alas... :p

Soitin keikan, jossa meidän lämppäri oli Nylon Beat. Jeah. \,,/
Kirjoittanut: snowwiewolf (Jäsen)
 • #52
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: snowwiewolf
 • Lähetetty: 08.10.2008 22:03

Lainaus: MissAnnThrope

- Olin ravintolassa samaan aikaan Sonata arctican kanssaEka bändi jonka levyn oon ostanut!
Ja tuli mieleen että Sonata Arctican rumpalin eno pyysi äitiäni laulamaan Tallulahin.

Ja pitää listätä aiemmin kirjoitettuun, että Ari Koivunen kehui lauluani, hän sanoi
"Laulat hyvin tytöksi"
Voipi ymmärtää että tytöt eivät osaa laulaa hyvin, mutta luulen että hän ei vaan ajatellut :P

Juu ja olen laulanut Panteran 'Walk', kaatokännissä olevien Northerin Pete Lindroosin ja Wintersunin Jari Mäenpään kanssa. Samaan mikrofoniin vielä :P
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.10.2008 22:41
Voi helvetti tällasia juttujahan on ihan liikaa jos siis mukaan lasketaan kaikki julkkikset jotka on tavannut, joilta on saanu nimmarin, jotka on nähny jossain tms. Miks kertoa esim nähneensä vaikka Ville Valo Anttilassa jos on käyny H.I.M.in keikalla??? Jokainen täällä foorumilla on varmaan käyny niin monilla festareilla ja keikoilla et sitähän voi sanoo nähneensä lähes kaikkien hevi- ja goottibändien äijät!!!
Ihan eri juttu jos todella on SUKUA jollekin julkkikselle tai julkkis on frendi tms. Mut jos yritän unohtaa tän vakipanoni pilkun nyt, niin:
Tuula Polvi on faijan serkku (Miss Suomi aikoinaan), avomieheni on asunu Pelle Miljoonan kaa, avomieheni vanhoja frendejä on mm Ville Valo, Andy McCoy ja avomiehen bändin rumpali on Jukka Tolosen poika ja Jone Nikula on iskeny mulle silmää ja Raakel Liekki tuijotti pornomessuilla mua kieltään lipoen samalla kun sen alapäätä nuoltiin ja oon jutellu Alexi Laihon, Timo Kotipellon ja Northerin äijien kaa, (en luettele tässä siis niitä julkkiksia joita oon toimittajana haastatellut, koska sit lista ei lopu ikinä, mut pakko sanoo et Diablon äijä oli tosi hauska, se haastattelu löytyy täältä foorumilta jostain, Tuska-raportissa siis) Ja sit törmäsin (ihan kirjaimellisesti niin et kumpikin kaatu) Rasmuksen Lauriin Nosturilla kun siel on niiden treenikämppä avomiehen bändin kämpän vieressä, poltin siellä myös Kauko Röyhkän takkiin reiän röökillä, kattelin Waltarin treenejä niiden kämpäs ja juttelin Himin Kaasun kaa (niidenki treenikämppä on siinä vieressä ja se on myös avomiehen tuttu) Sit tappelin Factoryssa Suburban Triben Villen kaa ku se eka valitti siitä ku Flightin soundcheck kesti ja sit se yritti iskee ja tunki mun syliin väkisin, sit neuvoin Ari Peltosen ja Heinäsirkan yksiin kekkereihin, Within Temptationin iki-ihana Sharon lauloi keikalla mua katsoen kohdan: "Fallen angel, tell me why, what is the reason, the thorn in your eye" (just ku valitin ettei näitä keikkakokemuksia lasketa, mut WT on mulle ihan ykkönen ) Helvetti ku oli niin monta juttua mielessä mut nyt tuli ihan black outti!!
No, sit näitä et vastaan tuli Tuomas Holopainen, Marco Hietala, Henry Saari (jee!!!) Tuskassa v.i.p-teltassa pyöri nää Jone Nikulat, hevi-Arit, Ellenit sun muut ja oon istunu kahvilla Esko Ahon kaa ja polttanu pilvee Mikko Leppilammen kaa. Ja jos joku muistaa sellasen tyypin ku Waldo, niin oon makoillut sen kainalossa ku se tuli suihkusta, ja lukuisista kauneusleikkauksistaan ja Euroopan suurista silikoneistaan tunnettu Janita on vanha frendi Oulun ajoilta. Tää nyt tällä kertaa, kerron lisää ku tulee mieleen. Siis jos nää oikeesti jotain kiinnostaa? Voi olla et missasin tän aiheen pointin ja samalla tän ketjun mahdollisen huumorin koska jotenki tuntuu tyhmältä näitä luetella.... (pannaan väsymyksen piikkiin tää mun tymyys nyt, jookosta)
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 08.10.2008 23:44
Olen esiintynyt Heikki Paasosen isän kanssa, siis soittaen ja laulaen
Kirjoittanut: Vampira_666 (Aktiivi)
 • #55
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: Vampira_666
 • Lähetetty: 09.10.2008 15:09

Lainaus: Polyunsaturated Doll Blood

Tommy Lee Jones.


Tuo oli niin paras!

Olin samoissa juhlissa jonkun yö-yhtyeen jäsenen kanssa(en muista kuka,taisi olla rumpali tai jotain.) ja Movetron yhtyeen laulaja kanssa.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #56
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.10.2008 19:52

Lainaus: Ninni

Ihan eri juttu jos todella on SUKUA jollekin julkkikselle tai julkkis on frendi tms.

No, otsikkokin on että melkein sukua
Kirjoittanut: Tillie (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Tillie
 • Lähetetty: 10.10.2008 13:33
Isän nuorempi veli harrastaa sukututkimusta joten olen sukua aika monelle "julkkikselle" joista osa tosin on jo pari sataa vuotta pukannut koiranputkea.

Siis olen sukua mm. Runebergille, Ludvig XIV aka Aurinkokuninkaalle, Romanoveille, Nelimarkoille(joku taiteilijasuku), Esko Aholle ja Paavo Lipposelle.

Tanja Karpelan(ei halua muistaa nykyistä sukunimeä) lapset olivat samassa perhepäivähoidossa kuin minäkin. Kerran myös tehtiin, isäni kyyditsemänä, retki jollakkin lammastilalle. Retkelle osallistui myös silloinen rouva Karpela.
Ansaitsee muuten ihan rehellisesti Kahlitun Kuukkelin-

Ala-asteella musiikinopettajani oli Markus Elorinne. Herra oli muistaakseni entinen mr Finland ja siskonsa on Jippu.

Ylä-asteen luokanvalvojani taas oli Mikko Oinonen, ensimmäisen Suuren Seikkailun voittaja. Meitä kiellettiin heti tutustumispäivänä pyytämästä siltä nimmaria...
("Niin ja teidän opettajanne on sitten tän koulun virallinen julkkis. Siltä ei tosin saa pyytää nimmaria.")

Tomi Joutsen, Amorphisin laulaja, on minun ja äitini tuttu. Oli yksi lempinuoriso-ohjaajistani ja piti aina huolen että sain Dixissä ekana Demin ja Aku Ankan :P Ei olla juteltu vuosiin, mut edelleen se moikkaa aina kun nähdään.
Sillon muuten uskomattoman suloiset muksut joista toinen on miun kaima.

Suvi-Anne Siimes on mun hyvän ystävän äiti. Se on muuten siviilissä tosi mukava ihminen

Tässä tais olla ne tärkeimmät.
Kirjoittanut: winterheart (Jäsen)
 • #58
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.10.2008 19:50
- Äitini serkku on Paola Suhonen (se IvanaHelsingin suunnittelija ja luoja)
- Isäni pikkuserkku on Maria Taipale
- Hänen miehensä on tietenkin Lenni-Kalle Taipale
- Sain tietää viime syksynä, että myös Tiina Klemettilä on sukua (kukaan ei taida tietää/muistaa sitä, mutta se täti oli joskus mtv3:n aamuteeveessä juontajana)
- Äitini kaveri tuntee hyvin Marco Hietalan
- Se Salkkari-Miian esittäjä kävi meidän koulussa syömässä kerran
- Luokkakaverini on poseerannut Seiskan tähtityttönä
- Kättelin hikistä Jarkko Aholaa!
- Kuvasin Hynystä kirjakaupassa
- Kihlattuni serkun vaimon setä on Kilven laulaja Taage Laiho

Lainaus: Sir J the Ambivalent

Tampereelta tuttua:
-Kummelin sedät, Simo Frangen, Mikko Alatalo ja Veltto Virtanen on Tamperelaisia. Näen heitä useinkin kaupungilla, eli joo, sukua ollaan.

Joo, mäkin oon sukua noille. Pari kertaa oon istunut Frangenin kanssa samaan aikaan kahvilassa
Kirjoittanut: winterheart (Jäsen)
 • #59
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.10.2008 19:51
Oon myös nähnyt Holopaisen Metsossa! Menin melkein puhumaan sille, mutta tyydyin toljottamaan suu auki
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #60
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.10.2008 20:06
Ai niin, olen flirttaillut Jouni Hynysen kanssa. Hän aloitti.
Ja suudellut sitä Peteä joka nyt on Idolsissa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit