Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Darkside ry.

Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.04.2011 20:59

Lainaus: Heetteri

Miten sitä sitten edistetään? Mitä tähän kulttuurin piiriin kuuluu?

Sen kun joku keksisi, taitanee olla ollut tässä ongelmana juuri tämä :/

Lehdestä sen verran, että tosiaan ensimmäisen numeron olisi paree kertoo pikkasen darksidersin toiminnasta, mihin pyritään ja ehkä haastatella paria heeboa, jotka tähän touhuun on ryhtynyt. Voisi ehkä kertoa jottein jopa gootti.netistä ,koska täältähän tämä on vissiin alkunsa saanut.
Lehden kannattaisi jatkossa ehkä keskittyä kaikkeen metallikulttuurigoottihärpäkkeen ympärillä pyörivään. Juttuja erilaisilta festareilta, eri kaupunkien gooteista, mieluusti paljon kuvia kauniista ihmisistä, haastatteluja ja mitä nyt ihmiset keksii. Juttuja bändeistä ja ehkä ''normaaleilta'' ihmisiltä voisi kysellä pikku kyselyn että mitä mieltä alternative-tyylistä ollaan.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.04.2011 08:40

Lainaus: SirMarylee

Lehdestä sen verran


Keskityt nyt kovasti siihen lehteen...eikö siitä kannattaisi puhua vasta sitten kun on jokin hyvä pohja ylipäätään julkaista mitään? Jos keskusteltaisiin ensin vaikka siitä onko koko yhdistys pelastettavissa? Kysymystä jonka esitin ei kerta kaikkiaan voi sivuuttaa "kivempien aiheiden" tieltä.

(Kylläpä tulee tosi hyvä mieli kun joutuu koko ajan tuntemaan olonsa ilonpilaajaksi tässä Älkää ottako nokkiinne, koetan vain pitää keskustelun olennaisessa!)

Lehteähän voi toki tehdä ilman yhdistystäkin, mikäli SirMaryLeellä on nimenomaan siis verkkolehtiambitioita, eikä niinkään suurta hinkua yhdistystoimintaan. Itselläni on vähän molempia, mutta selvitetään nyt ensin voidaanko asiaa edistää.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #93
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.04.2011 08:41

Lainaus: Heetteri

En myöskään tiedä tuosta "jakaa goottikulttuuria nuorille" -kohdan tarpeellisuudesta tai järkevyydestä

Itseasiassa tuo ei minusta ole ihan huono idea. Tai siis joo, ehkä ei kannata kiertää jakelemassa lappuja, mutta ainakin mitä itse muista alaikäisenä synkiönä elämisestä, niin kaikki jännät tapahtumat olivat K-18 tai enemmän. Tietty tässä ehkä pitää miettiä saako riittävästi väkeä paikalle, mutta limudiskot pikkusynkiöille saattaisivat olla monelle myös ihan tervetullut juttu, mikäli sellaisten järjestäminen olisi mahdollista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.04.2011 08:50

Lainaus: Giffirt

Tietty tässä ehkä pitää miettiä saako riittävästi väkeä paikalle, mutta limudiskot pikkusynkiöille saattaisivat olla monelle myös ihan tervetullut juttu, mikäli sellaisten järjestäminen olisi mahdollista.


Totta sinänsä - lasten kaitseminen ja teinigoottien saattaminen "oikean kulttuurin pariin" (köh) ovat kaksi eri asiaa, joten en sinänsä pidä sitä pahana. Teinimetallistit sen sijaan ovat usein jo löytäneet omat bändisuosikkinsa, joten heitä mitkään EMB- ja industrial-pippalot tuskin kiinnostavat.

Okei, perusasioihin.
Oman näkemykseni mukaan synkiökulttuuri käsittää:

- Musiikin (sekä gootti- että metallimusiikin, mutta myös osiltaan klassisen)
- Arkkitehtuurin
- Sosiaaliset ympyrät
- Visuaalisen viihteen
- Kuvataiteen
- Kirjallisuuden
- Vaatetuksen

...Muuta?
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #95
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.04.2011 09:01

Lainaus: Heetteri

...Muuta?

Vaatteet! Ei sitä käy kieltäminen. Mutta kirjallisuuden voisi tuohon listaan lisätä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.04.2011 09:18

Lainaus: Natassja

Vaatteet! Ei sitä käy kieltäminen. Mutta kirjallisuuden voisi tuohon listaan lisätä.


Totta! Päivitänpä listaa.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.04.2011 15:45
Tulee vaan mieleen se, että mihin goottiyhdistystä tarvitaan? Mitä se oikeesti voi esim. miulle tarjota? Onko täällä kettään joka kuuluu tuohon darksideen? Voisi ehkä kertoa, että miksi aikanaan itse liittyi
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #98
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.04.2011 16:41

Lainaus: SirMarylee

Tulee vaan mieleen se, että mihin goottiyhdistystä tarvitaan? Mitä se oikeesti voi esim. miulle tarjota?

Musta tuntuu, että ne jotka alussa ilmoittivat liittyvänsä eivät paljon ajatelleet asiaa. Mutta keskeisimpänä ajatuksena, ainakin minulla oli silloin erilaisten tapahtumien järjestäminen. Ja juuri se, että yhdistyksellä olisi mahdollista saada erilaisia toiminta-avustuksia tuohon järkkäämiseen. Ja kyllä mä ainakin ajattelin, että voisi koittaa neuvotella alennuksia alan putiikkeihin, tiedä sitten olisiko se mahdollista.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.04.2011 17:20
Tai kätevintä ois järkkää tapahtuma ja yhdistyksen jäsenet sais alennusta pääsylipuista...

Tällästä yleistä pohrintaa siis vaa
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 27.04.2011 18:31

Lainaus: Heetteri

Lehteähän voi toki tehdä ilman yhdistystäkin

Tätä pitäis painottaa ihan kaikessa, koska myös klubeja ja keikkoja voi ja tehdään ihan ilman yhdistystä niin paljon että pk-seudulla joskus viikonloppusin on oikesti valinnanvaraa goottiklubien suhteen

Sosiaaliset ympyrät ja verkostoitumisetki ei vaadi mitään rakettitiedettä ja nekin hoituu hienosti foorumien, mittien, keikkojen, klubien ynnä muun ohessa.

Lainaus: SirMarylee

Tai kätevintä ois järkkää tapahtuma ja yhdistyksen jäsenet sais alennusta pääsylipuista...

Tätä mä en taas tue sen takia että kun skene ainaki täällä Helsingissä on niin ruohonjuuritasoa(että parin vuoden pelkkä klubeilla pyödiminen saa tuntemaan sellaset 80% porukasta) ettei kukaan järkkää näitä tapahtumia rahan takia. Ihan oikeesti se että saa maksaa jotain 2-8€ klubista on mun mielestä aika pieni jo valmiiks. Lisäks ne 3e isommat summat yleensä tarkottaa sitä että tulee nähtyä jotain bändejäkin jotka saattaa haluta syödä vähän tai olla maksamatta omia bensojaan keikkapaikalle joka on mun mielestä ihan reilua.

Mun oma näkemykseni on että hommat on ihan hyvällä tavalla nousussa jo valmiiks ilman että on tarvittu mitään yhdistystä koska goottipiireissä riittää paljon väkeä jolla on DIY-asennetta muidenkin iloks. Itsekään en halua olla ilonpilaaja minkään suhteen, mutta pisti vaan tää todellinen tarve mietityttää.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit