Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Mikä kiinnittää gootin huomion vastakkaisessa sukupuolessa? - Sivu 10

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä kiinnittää gootin huomion vastakkaisessa sukupuolessa?

Kirjoittanut: rumanaama (Jäsen)
 • #91
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.08.2009 17:55
Yleisolemukseen huomioni kiinnittyy ensin. Sitten tulevat ne silmät, jos ne ovat kiltit ja rauhalliset, olen kyllä otettu. Kyllä vanha sanonta:" silmät ovat sielun peili", pitää aika hyvin paikkansa.
Myös se, jos toinen katsoo silmiin puhuessaan, antaa lisäpointteja.
Nenän muoto on myös sellainen, jota tulee kateltua, suhteellisen pieni ja suora siis.
Kirjoittanut: Eldnaard (Jäsen)
 • #92
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.08.2009 00:14
Ulkonäkö, manerismi, käyttäytyminen ja puhe- tai kirjoitustapa, "tärkeysjärjestyksessä".
Kirjoittanut: Drakan (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.01.2010 16:21
Kokonaisuuteen, hevimäisyyteen, sieluun
Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #94
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.01.2010 14:47

Lainaus: darkAngel

miehessä pitää olla jotain jota halata


Todellakin! En suosi ketään anoreksian partaalla olevaa joka vain laihduttaa vaikka jo valmiiksi muistuttaa luurankoa.

Pituudella ei ole hirveästi väliä, jos tykkää kyseisestä henkilöstä paljon. Tietysti se voi vähän haitata, kun astuu korkeisiin korkokenkiin. Tai aika paljonkin, jos mies on sinua muutenkin lyhyempi. :/
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.03.2010 15:38
Huomio kiinnittyy sekä miehissä että naisissa ensin hiuksiin; itse kun kehitän jatkuvasti pääni menoksi jotain uutta, on mukavaa, jos toisella on hyvinhoidetut ja siistit hiukset. Pitkät hiukset miehillä saa kuolan valumaan, naisilla aivan sama juttu, varsinkin, jos ovat mustat. Se nyt vaan on semmonen fantasia, muttei kuitenkaan mitään, minkä puute nyt estäis tutustumasta johonkuhun potentiaalisesti muuten kiinnostavaan tyyppiin.

Pukeutuminen; mustanpuhuva pukeutuminen herättää aina mun huomion, ihan sama missä liikun. Siisteydestä ja tyylikkyydestä ehdotonta plussaa, mielikuvituksellisuudesta samaten.
Naisilla rakastan korsetteja ja kenkiä, ja muutenkin todella naisellista pukeutumistyyliä - ja täysin päinvastaista, huoliteltua miesmäistä lookkia (ei äijämäistä!). Miesten pukeutumisessa tykkään hyvästä mausta, oli tyyli mikä hyvänsä; ei liian yliampuvaa.

Vartalotyypiltään saa mun puolesta olla millainen tahansa, jos nyt ihannemiehestä tai -naisesta puhutaan, mutta anorektisen laihat ja törkeän ylipainoiset ihmiset eivät viehätä tippaakaan.

Uudelta tuttavalta toivon hyvää huumorintajua, älykkyyttä ja enemmän tai vähemmän samanhenkisyyttä - tähän sisältyvät kiinnostuksen kohteet, musiikkimaku, tyyli ja niin edelleen. Drop dead gorgeous -tyypitkään eivät kyllä sytytä siinä vaiheessa, kun alkeellisimmatkin keskustelutaidot puuttuvat tai maailma pyörii ko. ihmisen navan ympärillä.
Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #96
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.06.2010 15:10

Lainaus: Dineara

Pukeutuminen; mustanpuhuva pukeutuminen herättää aina mun huomion, ihan sama missä liikun. Siisteydestä ja tyylikkyydestä ehdotonta plussaa, mielikuvituksellisuudesta samaten.

Tässä samaa mieltä. Aivan kuin vaatekaupoissakin löydän aina ne tummimat vaatteet muiden vaatteiden joukosta löydän myös ne samantyylisesti pukeutuvat tallaajat värimassan seasta.
Tyylikäs voi olla monella eri tapaa mutta kyllä tyylikkään ja siististi pukeutuvan henkilön huomaa jos sellainen tulee vastaan.
On tärkeää että miehellä olisi edes vähän mielikuvitusta. Juttutuokioistakin tulee paljon värikkäämpiä kun toinen osaa käyttää mielikuvitusta apunaan keskusteluissa.

Lainaus: Dineara

Uudelta tuttavalta toivon hyvää huumorintajua, älykkyyttä ja enemmän tai vähemmän samanhenkisyyttä - tähän sisältyvät kiinnostuksen kohteet, musiikkimaku, tyyli ja niin edelleen.


Tähänkin yhdyn. Huumorintaju ja samanhenkisyys ovat asioita jotka kiinnittävät huomioni. Jos musiikimaku on aivan eri kuin itselläni voi siitä päätellä että moni muukin asia hänen luonteessaan ei täsmää omaani. Vaikka täysin samanlainen ei tarvitse eikä saakkaan olla pitäisi silti jotain yhteistä löytyä.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #97
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Jenaldo
 • Lähetetty: 27.06.2010 16:43
Itselläni kiinnittyy huomio yleensä siihen yleiseen olemukseen jonka jälkeen sitten muihin asioihin. Pukeutuminen on tietenkin yksi asia joka kiinnittää huomion, varsinkin tummanpuhuva. Yleensä kiinnitän pukeutumisessa erityisesti huomiota siisteyteen, ehkäpä jopa jonkinmoiseen herrasmiesmäisyyteen. Kaikenlaiset hatut, kravatit, rusetit, kukkaset jne saavat minulta ainakin lisäpropseja.
Hyvä huumorintaju (mustahuumori varsinkin) on aika mahtava juttu kuten myös käytöstavat, älykkyys tietyssä määrin ja samat kiinnostuksen kohteet jotka olen todennut moneen otteeseen hyvin tärkeiksi. Jos ei ole samoja kiinnostuksen kohteita ei juttua synny, tai ei ainakaan mitään järkevää juttua.
Kirjoittanut: Deceive (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.06.2010 19:14
Ekana hiukset ja kuontalo saa eniten mun huomion!
Kirjoittanut: Swiine (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.07.2010 18:19
Naamataulu, eli jos miehel on pitkät hiukset ja vähä meikkii ja läväreitä ni kyllhän sitä pitkään kattoo mielellään Ja tietty jos semmonen kiva kilinä käy kun se kävelee ja on semmost kivaa vaatetta yllä ni sama juttu
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.07.2010 18:26

Lainaus: Swiine

ja tietty jos semmonen kiva kilinä käy kun se kävelee


Todennäköisesti et tarkoittanut kilinällä pullojen kilinää vaan ihan jotain muuta kilinää
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit