Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Mikä kiinnittää gootin huomion vastakkaisessa sukupuolessa? - Sivu 8

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä kiinnittää gootin huomion vastakkaisessa sukupuolessa?

Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
 • #71
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.06.2009 10:46
En ole koskaan tuntenut mitään vetoa pitkätukkaisiin miehiin. Kiinnitän huomiota miesten hiustenleikkuuseen, tukassa on oltava joku malli, mitä jännempi sitä enemmän kiinnostaa. Hiuksisto saa olla siis myös lyhyt. Ei partaa, enkä ole koskaan tuntenut vetoa kaljuihinkaan.

Ulkoisen olemuksen tulee olla siisti, muttei liian sliipattu. Persoonallinen, muttei liian räikeästi silmiin hyppäävä. En itse koe tarpeelliseksi näyttää üüber eriskummalliselta ja erottua muusta porukasta näin, enkä tätä piirrettä arvosta miehessäkään. Kaikki viktoriaaniset jutut, miljoonat niitit ja ketjut, roikkuvat vaatteet, tsiljoonat kallot ja eritoten niittikorut ei nappaa. Eikä jalassa saa olla ne vanhat marketin lenkkarit, kuten valitettavan monella edelleenkin näkyy olevan!

Ei tarvitse missään nimessä olla gootti, yleensä huomioni kiinnittävätkin paremmin ns. persoonalliset tavikset.

Syystä tai toisesta pidän n. itseni mittaisista/max. 10 cm pidemmistä miehistä. Hongankolistajat eivät ole koskaan erityisemmi hypänneet silmääni.

Hoikat, poikamaiset olemukset kiinnostavat. Kuitenkin ihmisen tulee näyttää terveeltä, jossain määrin siltä että se on joskus urheillutkin. Ja huono ryhti on ehdoton ei!

Nauravainen ja ulospäinsuuntautunut, pöydän nurkissa istujiin en kiinnitä huomiota.

Ja tämä lista ei toki tarkoita, että miehestä pitäisi aina löytyä kaikki nämä ominaisuudet, ei löydy nykyisestä puoliskostakaan. Mutta näitä mä tiirailen...
Kirjoittanut: Bella (Jäsen)
 • #72
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 09.06.2009 13:40
Oma huomioni kiinnittyy ensisksi kasvoihin ja silmiin.
Tummat tai vihreät simät sulattaa melkeen heti sydämmen ja pari lävistystä kruunaa vaan asian
Jos kasvot ovat mieleiset seuraavaksi on hiukset, mustat tai tummat ovat parhaat.
Kuitenkin pitää muistaa että luonne on ulkonäköä tärkeämpi
Kirjoittanut: Kirkkain valo luo pimeimmän varjon (Jäsen)
 • #73
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 09.06.2009 14:40

Lainaus: groomeri

Elokuvissakin lempihenkilöhahmoni on aina se vankilasta päässyt parransänkimies, kun muu naisseurue diggailee siitä siloposkisesta maailmanparantajasta.


Tässä sinulle yksi hengen heimolainen lisää Itsellänikin on tuon tapainen "ongelma" elokuvien pahiksien kanssa.. Lempihenkilöhahmoni on yleensä se hyviksissä oleva henkilö (kyllä, vankilasta päässyt parransänkimies xD) joka lopulta vaihtaa puoluetta.

Tässä kun tuli jonkin verran jo kommentoiduttua lisäänpä että satun olemaan kovin heikkona pitkiin hiuksiin varsinkin miehillä. Tietynlainen sirous ei ole pahasta, mutta kyllä miehellä muutakin pitää olla kehossaan kuin luuta ja nahkaa. Vihreät tai harmaat silmät ovat ihania. Pukeutumisessa kaikki muut käy, paitsi jos mies on joku hoppari yms. tyylinen. Hirviä määrä ketjujakaan ei ole suositeltavaa, mutta jos oikea henkilö sattuu kohdalle, voin tuollaisen seikan unohtaa
Luonteesta sen verran että miehellä pitää olla käytös tapoja (tosin ei tarvitse mikään hirviä herrasmies olla, kunhan on peruskohteliaisuuden hallussa) ja räiskyvä luonne. Huumorin tajukaan ei olisi pahasta. Ja miehellä ei saa olla mikään hirvittävän tavallinen luonne, jotain omaperäistä siinä pitäisi olla.

Lisäänpä vielä että minäkin alan pikku hiljaa siirtyä ikisinkkuuden kannalle
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.06.2009 15:16

Lainaus: Kirkkain valo luo pimeimmän varjon

Lisäänpä vielä että minäkin alan pikku hiljaa siirtyä ikisinkkuuden kannalle

Komppaan Veikkaan että tuollaiset jätkät mitä siekin kuvailit niin löytyy vaan oman pään sisältä
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #75
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 09.06.2009 15:38

Lainaus: Tiragen

Lainaus: Kirkkain valo luo pimeimmän varjon

Lisäänpä vielä että minäkin alan pikku hiljaa siirtyä ikisinkkuuden kannalle


Komppaan

taidampa liittyä minäkin. tosiaan tuppaa olemaan että kun tapaa sen unelmiensa miehen, jonka kanssa kaikki sujuu niin eikös se olekkin varattu.

Lainaus: Kirkkain valo luo pimeimmän varjon

Itsellänikin on tuon tapainen "ongelma" elokuvien pahiksien kanssa.. Lempihenkilöhahmoni on yleensä se hyviksissä oleva henkilö (kyllä, vankilasta päässyt parransänkimies xD) joka lopulta vaihtaa puoluetta.

Tässä kun tuli jonkin verran jo kommentoiduttua lisäänpä että satun olemaan kovin heikkona pitkiin hiuksiin varsinkin miehillä. Tietynlainen sirous ei ole pahasta, mutta kyllä miehellä muutakin pitää olla kehossaan kuin luuta ja nahkaa.

nimenomaan! miehessä pitää olla jotain jota halata ja itse en pysty edes ihastumaan kukkakeppeihin. ja koen että näyttäisin sinivalaalta kukkakepin kanssa. miehen pitää olla pitkä ja roteva. ja miulle vielä sen näkönen että kun sen kanssa liikkuu kaupungilla niin ei uskalla tulla kukaan kerjäämään edes rahaa
omassa miesmaussani pätee se mitä sanotaan että nainen valitsee kumppaninsa isänsä mukaan. olen monesti huomannut viehättyväni juuri sellaisista piirteistä mitä isältä löytyy. esim parta miehellä on jotain niin vastustamatonta.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #76
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.06.2009 11:09

Lainaus: darkAngel

nainen valitsee kumppaninsa isänsä mukaan.

Auuuuhh...taitaa olla totta! Isäni oli voimakastahtoinen, itsepäinen, määrätietoinen ja dominoiva. En viehäty miehistä, jotka ovat ohjailtavissa. Miehessä pitää olla henkistä vastusta ja vahvuutta.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #77
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.06.2009 11:23

Lainaus: darkAngel

nainen valitsee kumppaninsa isänsä mukaan.

Jep. Kauan uskoin että tämä väite meni niin, että "nainen valitsee isänsä näköisen..." mutta äitini selitti juuri vähän aikaa sitten, että se menee juurikin niin, että nainen valitsee sen luontoisen miehen, mitä oma isä on tai oli.
Tämä on minulle aika paha, koska oma isäni on aina ollut erittäin etäinen, ajoittain kylmäkin ja antaa rahaa rakkauden sijaan. Hän on myös hyvin arvosteleva, jota hän ei välillä sano suoraan, mutta muistan nuoruudestani vain hetkiä jolloin en osannut jotain asiaa tai "olin läski".
Itse aiheesta sen verran, että minussa ehdottomasti kiinnittää huomion erilaisuus, sellainen erilaisuus ettei erotu vain valtavirrasta, vaan myös muista gooteista. Useimmiten ensimmäinen asia on hiukset ja se miten kantaa itsensä. Erittäin itsevarmat miehet kiinnittävät huomioni, vaikka yritänkin useimmiten esittää etten olisi muka huomannutkaan koko henkilöä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 10.06.2009 11:28

Lainaus: Polyunsaturated Doll Blood

Kauan uskoin että tämä väite meni niin, että "nainen valitsee isänsä näköisen..." mutta äitini selitti juuri vähän aikaa sitten, että se menee juurikin niin, että nainen valitsee sen luontoisen miehen, mitä oma isä on tai oli.


Teini-iässä ja kapinointivaiheessa etsitään kumppaneita jotka ovat mahdollisimman paljon erilaisia kuin vastakkaista sukupuolta oleva vanhempi, ja myöhemmin sitten kun ollaan ns. "kypsempiä", niin kuin vaistomaisesti haetaan olemukseltaan "sukuun sopivia" kumppaneita. Tosin tämä saattaa hyvin olla lopulta kiinni geeneistä ja niiden yhteydestä tietynlaisiin luonnetyyppeihin.

En minä osaa sanoa onko yhdelläkään poikaystävistäni ollut mitään muuta yhteistä isäni kanssa kuin huumorintaju ja kitaransoitto. Ainakaan ulkoista yhteneväisyyttä ei juuri ole ollut.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #79
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.06.2009 15:49

Lainaus: Polyunsaturated Doll Blood

äitini selitti juuri vähän aikaa sitten, että se menee juurikin niin, että nainen valitsee sen luontoisen miehen, mitä oma isä on tai oli.

juuri näin! oon huomannut myös viehättyväni juurikin semmoisiin miehiin joilla on saman kaltainen luonne kuion isällä ja jtka tulevat juttuun hyvin isän kans.

Lainaus: Heetteri

Teini-iässä ja kapinointivaiheessa etsitään kumppaneita jotka ovat mahdollisimman paljon erilaisia kuin vastakkaista sukupuolta oleva vanhempi, ja myöhemmin sitten kun ollaan ns. "kypsempiä", niin kuin vaistomaisesti haetaan olemukseltaan "sukuun sopivia" kumppaneita.

nyt kun sanoit niin huomasin tuon ainakin itseni kohdalla olevan totta. ylä-asteihastukset oli järestään IHAN erilaisia eikä oikeastaan yhteneväisyyksiä löytynyt ollenkaan mutta nyt kun katsoo niitä nyky-ihastuksa niin huomaa kyllä että samanlaisuutta alkaa olla yllättävän paljon.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.06.2009 17:40

Lainaus: Kirkkain valo luo pimeimmän varjon

Tässä kun tuli jonkin verran jo kommentoiduttua lisäänpä että satun olemaan kovin heikkona pitkiin hiuksiin varsinkin miehillä

MInä myös, tykkään meinaan sitten hiplailla ja harjailla ja laittaa ponnarille näitä hiuksia (auts...) Rakastuin muuten tässä LOTR leffassa siihen Legolasiin, tai lähinnä hänen liuhulettiinsä, sama Gandalfin kanssa, vaikka se on vanha kääpä! ._.
(Pakko muuten vielä sanoa, että kyseinen henkilö jota komppaan olisi voinut vielä vähän pidemmän tuon "jälkikirjoituksen" keksiä *hehhe*ja tämä nyt ei ole pahalla )
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit