Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kasvissyönti - Sivu 18

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kasvissyönti

Kirjoittanut: fernia (Nimetön)
  • Lähetetty: 06.03.2012 21:29
Olen ollut vegaani nyt 3 vuotta ja kasvissyöjä n. 15 vuotta. Rakastan ruoanlaittoa ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Mulle wokit, curryt ja satay-kastikkeet on pikaruokaa, niiden pyöräyttämiseen menee vain se 10 minuuttia.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
  • #172
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 11.03.2012 10:41

Lainaus: Cata

Enkä kyllä täysin ymmärrä Marraskuun kommenttia siitä, ettei voi vegaanina hyvin. (Hyvää) rasvaa ja b-vitamiinilisä naamaan, niin ei pitäis psyyken oikutella.


Tarkoitin nimenomaan fyysistä hyvinvointia. Kahden kuukauden vegaanikokeiluaikana olin jatkuvasti maha sekaisin ja uupunut, vaikka laskin jopa aika tarkkaan, että varmasti saan kaikki ravintoaineet. B12-vitamiinia ja D-vitskua söin purkista, muut katsoin saavani ruuasta. Enkä tosiaan siirtynyt veganismiin ihan yhtäkkiä, taustalla 8 vuotta lakto-ovoa ja siitäkin hiljalleen.

Ongelmat vähenivät, kun palautin ruokavalioon satunnaiset luomuhapanmaitotuotteet. Soija- tai kaurajogurtti ei auttanut kummemmin. Syy voi toki olla joku muu kuin veganismi itsessään, mutta toki yhdistin oireet siihen, koska ne alkoivat ja loppuivat samaan aikaan.

Lainaus: Cata

Oon ollut vegaani 8 vuotta, eikä mulla kyllä mee ruuanlaittoon päivässä kuin max. puoli tuntia. Onko puoli tuntia jonkun mielestä liikaa?


Mulla on välillä semmoisia viikkoja, etten ehdi laittaa ruokaa ollenkaan ja elän viikon välipaloilla. Siinä vaiheessa puoli tuntia on liikaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit