Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjoita kun saat jotain kivaa 4

Kirjoittanut: Usvatuuli (Jäsen)
 • #951
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.02.2012 18:21
Ystävätär teki mulle violetti mustat geeli kynnet ja ne on ihanat. ei oo vähään aikaan saanutkaan mitään näin piristävää turhamaisuus härpäkettä
Kirjoittanut: fanget sjel (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.02.2012 21:33
Sain viikon alussa hankittua itselleni aivan ihanan hameen Nyt vaan pitäisi vielä keksiä, mitä yhdistäisi hameen kanssa, mutta eiköhän tuo hoidu!
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.02.2012 19:04
Sain tässä muutama päivä takaperin ystävältäni paketin tekoripsiä. Räpsyttimet eivät istuneet hänen silmiinsä, joten laittoi kiertoon. Tänään sain toiselta kaveriltani punaisille hiuksille tarkoitetun värinaamion, kun ei enää sovi nykyiseen hiustenväriinsä, mutta kuulemma toimiva. Vähän offia, mutta pitäisi harrastaa enemmän tällaista kaveriporukkakierrätystä ja penkoa omat roinat läpi jos löytäisin vuorostani jotain eteenpäin laitettavaa.
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #954
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.02.2012 18:17
HAH! Sain niin paljon rahaa taskuun, että kehtasin hankkia sellaisen laatuluokan akvarellikynät kuin tarvitsen! Olen ehkä onneni kukkuloilla vaikken ihan sitä 200€:a viitsinyt laittaa menemään täydelliseen settiin, mutta niin paljon kyniä omistan nyt, että pystyn sekoittamaan ongelmitta kaikki värit joita keksin haluta!

Faber-Castellien tuntumasta diggailen myös huomattavasti enemmän kuin CretaColorin, saati Derwentin! Ei voi muuta sanoa kuin "Baby, ma palan!" ja iskeä täydellä teholla uuden teossarjan kimppuun, jota varten olen tehnyt jonkin verran luonnoksia ja yhden kokeilun laimennetulla akryylilla, Muusa obsessio, here I come!
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #955
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.02.2012 22:13
Kirpputorilta tarttui mukaan tummansininen villatakki ja kaulahuivi, ruskeat kesäkengät ja piikkimatto. Hyrisen tyytyväisyyttäni kun ihmiset ovat maksaneet noista matoista käsittämättömiä summia (ainakin yhdessä liikkeessä maksoivat melkein 50 euroa, srsly.) ja nyt niitä on jokaisella kirpputorilla vähintään yksi muutamalla hassulla eurolla. Viimeksi kun selkä jumahti oli matto lainassa kaverilta, nyt ei tarvitse enää lainailla.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 28.02.2012 23:59
Lontoosta mukaan ei tarttunut paljoa, mutta kivoja asioita kuitenkin:

- Aquarium fish & fish keeping - kirja
-Strange deaths - kirja
-uusi napakoru, edellisen hankkimisesta onkin jo useampi vuosi
-meikkejä

Kumma kyllä, en löytänyt edes Camden townista mieleistäni vaatetta! O___O
Kirjoittanut: Muffin (Jäsen)
 • #957
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.03.2012 18:58
Siouxsie and the banshees-paita kirpparilta ^-^
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #958
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.03.2012 11:14
Ihana mustavalkoiraidallinen jakku, tosin mietin että pitäisikö se vaihtaa koko isompaan, mutta se on niin kaunis.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #959
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.03.2012 19:33
Tulin käymään vanhempien luona Helsingissä kun piti saada hiukan pesäeroa arkeen. Heitin hetkeksi hippeyteni hiiteen ja shoppailin tehokkaammin kuin ehkä koskaan ennen.

- Yhdet pitkikset ja yhdet legginssit Indiskasta
- Valkoinen alusmekko Kappahlista
- Polvimittainen tasku/remmihame ja taskuvyö Aurinko-kaupasta.
- Musta paitatakkisysteemijuttu Vero Modasta
- Kaksi pussia teetä, toinen Thé Huoneelta ja toinen Ouncesta.

Huomenna voisi vielä mennä hakemaan yhden hellemekon kesäksi. Jäi harmittamaan kun en ostanutkaan sitä. Sitten loppuu tämä tuhlaaminen. Enkä tietenkään edes löytänyt niitä mitä tulin hakemaan, eli lenkkareita ja juhlapaitaa. HUPS.

Vähän tylsä ja vanha olo, kun shoppailin vain tavallisissa vaateketjuissa. Morticiassa tuntuu olevan ihan samat rytkyt hyllyssä vuodesta toiseen ja Cybershopissakaan en lämmennyt millekään. Backstreet taas oli muuttanut Forumista jonnekin ja en edes yrittänyt etsiä sitä. Olen Helsingissä niin turisti, että en yleensä liiku 500m kauemmas mannerheimintieltä tai eksyn.
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.03.2012 15:56
Ostimpas itselleni uuden kesätakin. Siinä on kuitenkin vuori. Seppälästä löysin sen.
Mielestäni kaunis takki. Helma levenee kivasti ja siinä on valkoiset tekonahkaiset tereet.
Tämmöinen takki kyseessä

https://www.seppala.fi/takki/fi_1110_6103281/dp?op enGroup=1532

Sitten pistin ebaysta tilaukseen yhden ihanan kirjan.
Löysin kirjan yhdestä blogista.
Kirja on Camille Rose Garcian Snow White.
Kirjassa on todella upeita kuvia!

Sitten olen saanut elämääni jotain todella todella ihanaa. Ja se on kaikista paras asia mitä olen saanut Se ei ole materiaa. Vaan uusi jo todella rakkaaksi tullut henkilö. Siis miespuoleinen henkilö. Oli tässä vaan pakko kertoa tuosta kun olen niin iloinen ja onnellinen tällä hetkellä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit