Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

"Gootti 24/7" vai kaksoiselämää?

Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
  • #251
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 10.04.2013 16:47
Ihan 24/7 olen mikä olen.
Laittaudun lähinnö itseäni varten eli koska se on kivaa, ja mä en tajua minkätakia siitä pitää joittenkin ruveta valittamaan.
"sullon kajalia vaikka et oo menossa mihinkään!!!!!11"
No voi harmi kato vahingossa laitoin.
Tilanteen mukaan pukeudun, ei mun tyyli muutu silti miksikään.
Tietenkään kouluun en vedä mitään supermeikkejä ja asutkin on jotain "joo tosta nyt eka puhas paita mikä osuu käteen ja noi mustat farkut juuh" kun ei aamulla jaksa kasata mitään asukokonaisuuksia, eikä oo aikaakaan. Tyyliä voi aina hillitä vähän, mutta ei sitä kyllä pitäisi joutua täysin muuttamaan työpäivän ajaksi. Eriasia tietysti on työpaikat jossa tarvitaan työasu, en mä ainakaan mun parhaissa vaatteissa menis teurastamolle töihin.
Mun tyyli nyt ei ehkä gootein mahdollinen ole, mutta eipä sillä taida olla väliä, ite pidän itteäni goottina ja se riittää. Voihan joku asiantuntija tietysti tulla asiasta kitisemään mutta ei mua kiinnosta. Sillä saa aikaan vaan v*tutusta jos rajottaa oman elämänsä jonkun muotin mukaan.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
  • #252
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 10.04.2013 18:23

Lainaus: Wormboy

Laittaudun lähinnö itseäni varten eli koska se on kivaa, ja mä en tajua minkätakia siitä pitää joittenkin ruveta valittamaan.
"sullon kajalia vaikka et oo menossa mihinkään!!!!!11"
No voi harmi kato vahingossa laitoin.


Tätä mä juuri aina kummaksun, että mikä helekkarin väi sillä on kellekään muulle jos tykkää laittaa itseään, oli menossa kauppaan tai kekkereihin? Minä laitan kun laitan ja silloin kun huvittaa.

Eilen illalla lähdettiin pelaamaan lautapelejä paikalliseen, joka tunnetaan vähän räkälänä. Mulla oli hyvä meininki ja meikkasin itseni oikein kivasti ja laitoin nätit vaatteet päälle. Kämppikset (poikia): "Miten sä nyt oot niiiin laittautunut, mä voisin lähtee sinne pubiin vaikka kalsareissa öhöhöhöhö!!"
Per**le, niin voisin minäkin lähtee verkkareissa mutta mielummin näytän kivalta. Onko siinä joku ongelma. Murrrr.

Jos tämä nyt oli vähän ot, niin pahoittelut!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit