Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

"Gootti 24/7" vai kaksoiselämää?

Kirjoittanut: Christabel (Jäsen)
 • #21
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.06.2006 17:34
Itse opiskelen ammattikorkeassa ja tulevassa ammatissani en voi käyttää esimerkiksi limakalvolävistyksiä, ja muutenkin pitää näyttää vähän hillitymmältä. Mutta mihinkään tavismuottiin en suostu itseäni tunkemaan, ja aion elää ja pukeutua mieleni mukaan. Toki ymmärrän ammatin tuomat rajoitukset, ja hyväksyn ne, koska itse olen sen tien valinnut.
Kirjoittanut: Gabrielle (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 25.06.2006 19:59
Lainaus: Ninni"Saat olla tollanen ihme friikki, mikä lie vampyyri luuletkaan olevas, kunhan pukeudut ja käyttäydyt NORMAALISTI aina silloin kun mummi ja vaari tulee käymään, tai kun mennään serkuille kylään, tai jos mennään yhdessä shoppaileen, tai jos ystäväni tulevat kahville tai....parasta että leikit noita kummitusjuttuja vaan yksin omassa huoneessas, ja laitakin ovi silloin lukkoon, ei ikinä tiedä milloin täti tulee tervehtimään."


Tämän tyylisiä kommentteja äidiltä tulee suunilleen joka päivä. Ja kyllä jotkut tuntuvat tuolla kaupungilla pari kertaa katsovan mutta se on heidän ongelmansa jos eivät siedä erilaisia ihmisiä.

-Erilaisuus on rikkautta-
Kirjoittanut: zanna (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: zanna
 • Lähetetty: 26.06.2006 21:44
Puutun tässä aiheeseen pintaliipaisten ja ulkonäöllisesti.24/7-Siitä tuli Mike Monroen <3 kommentti'No compromises,no regrets'...
Kaikkia ei voi miellyttää ja kun kumartaa toiseen suuntaan pyllistää siihen toiseen.
Mun pitäisi pukeutua säkkiin ja laittaa se paperipussi päähän,jos vielä joskus palveluammattiin erehtyisin.On tullu harrastettua tuota body modifikaatiota sen verran.
En oikein ymmärrä tarvetta puuttua ylireagoiden toisen ulkonäköön(ok,tietysti marginaalitapaukset kuten nakuilu yleisellä paikalla kulttuurissamme koetaan kanssaihmisille kiusalliseksi)...Mutta toisilla jostain syystä kummasti ottaa luonnon päälle ihan pikkujutut.Tietysti sitä vieraassa ihmisessä tarttuu siihen,minkä ensimmäisenä huomaa,jos sen persoonassa jokin nyppii.Oli se olennaisin asia eli ei...
Katukuvassa näkee (joka kerta kun ulos astuu) 'erottuvia' ihmisiä,mahtaa olla täysi työ huudella niille kaikille perään hehe!

muokkaus-p.s. Millä alalla limakalvoissa olevat lävistykset ovat kiellettyjä,ja miten asiaa tarkkaillaan?Uteliaisuus heräsiTämä ei ilmeisesti liittynyt muusikoihin tahi musiikkiin...?
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 04.07.2006 13:12
Lainaus: zannaMillä alalla limakalvoissa olevat lävistykset ovat kiellettyjä,ja miten asiaa tarkkaillaan?

Ainakin terveydenhuoltoalalla ne on kiellettyjä. Itse opiskelin monta vuotta sitten Kemin amk:ssa sairaanhoitajaksi, ja heti eka päivänä piti kiskoo lävärit pois. Sillon mulla oli 3 huulilävärii, joten ymmärtäähän sen, et ne haittas ku koskettavat limakalvoihin, mut mun piti ottaa kulmalävärikin pois!
En sit tiedä mitkä muut alat moisia juttuja vaatii. Tulipas vaan toi nyt mieleen.
Kirjoittanut: Christabel (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.08.2006 19:03
Terveysala vaatii, koska limakalvot ovat yksi portti bakteereille päästä suuntaan ja toiseen, lävistyskorut ovat kontaminoituneet, eli kantavat mikrobeja mukanaan. Siksi vaaditaan limakalvolävistämättömyyttä Sairaalabakteereja koitetaan pitää kurissa, samoin muita mikrobeja, ja hygeniataso täytyy pitää korkealla, ettei iske epidemia. Ymmärrän tämän varsin hyvin, siksi luovuin nenäkorustani. Ja pakkohan se oli. Kulmalävistys keikkuu vielä paikallaan.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 15.08.2006 14:20
Mä pukeudun just niin ku tahdon ainakin kouluun. Porukat ei mitään sano, on jo tottunu. Huone on täynnä kynttilöitä, ikkunassa on paksut viininpunaiset puuvillasamettiverhot, sänky on valtava, musta rautasänky, päiväpeitto on musta, koristetyynyt viinipunaista puuvillasamettia, on rautainen yöpöytä, paljon julisteita ja seinälippuja, miekkoja seinillä, lepakoita ikkunassa ja seinillä, punamusta kiinalainen kattolamppu, punavalkomusta matto yms yms yms. eli huoneeni on omasta mielestäni ainakin ihana. seiniä vaan en saa maalata, opiskelijasolussa kun asun. Oon alkanu jo miettiä, pitääkö mun ostaa ihan hirveästi punaista ja mustaa kartonkia tiimarista ja vuorata seinät sillä?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 15.08.2006 14:30
ja pukeudun melkeinpä aina kunnolla... ja tolla "melkeinpä aina" tarkotan lähinnä sitä, että ei sitä aina jaksa kotiviikonloppuna ees vaihtaa yöasua mihinkään ihanuuteen, kun kotona rönöttää kumminkin koko päivän tekemättä mitään ihmeellistä. Mut syksyy odotan et pystyy taas käyttämään niitä ihanimpia vaatteitaan, ku kesäsin ne tuppaa olemaan yleensä liian kuumia... tänäänki nyöritin vyötärökorsetin kouluun, opettajat ei oo ikinä sanonu mitään ku tietää mun luonteen, oon tosi kiltti ja ystävällinen ja välillä on tullut iha kehujaki vanhoilta, lähes eläkeikäsiltä opettajilta. Mut lukiossahan on kaikenlaisia ihmisiä, joten... :>
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.08.2006 19:03
Kaupungille ja kouluun kun meen nii laitan päälleni ihan mitä vaan huvittaa, mitäs se muille kuuluu. Joskus katsotaan pahasti tai ainakin ihmetellen, mutta onneksi ainaki omilta sukulaisilta on tullut pelkästään hyvää kommenttia.

Mummon työ kun menen niin yritän vähän olla "normaalimpi", en halua tahallani aiheuttaa vanhalle ihmiselle mitään järkyttäviä murheita Luulee usein että mieli on yhtä musta kuin vaatetuskin... vaikka se ei pidä paikkansa. Ärsyttää joskus tuollaset ennakkokäsitykset.
Kirjoittanut: UnWelcome (Jäsen)
 • #29
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.08.2006 15:13
Vaikka suosin tummaa pukeutumista ei varsinaisesti kadulla törmätessä gootiksi sanoa. Pidän enemmän mahdollisuudesta kadota huomaamattomuuteen kun mahdollisuudesta esitellä itseäni ja murhaavaa persoonaani...
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #30
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 19.08.2006 19:12
Lainaus: Henna Kaupungille ja kouluun kun meen nii laitan päälleni ihan mitä vaan huvittaa, mitäs se muille kuuluu. Joskus katsotaan pahasti tai ainakin ihmetellen, mutta onneksi ainaki omilta sukulaisilta on tullut pelkästään hyvää kommenttia.


Näin.
Tosin omassa koulussani ihmiset osaavat olla suhteellisen suvaitsevaisia ja siellä muutenkin korostetaan ihmisiä olemaan omia itsejään.
Tulevasta työelämästä en sitten tiedä, mutta en usko, että tekstiilipuolen artesaanilta vaadittaisiin mitään tietynlaista pukeutumista ja ulkoasua.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit