Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

"Gootti 24/7" vai kaksoiselämää?

Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.09.2006 12:54
Mä olen vähän turhan mukavuudenhaluinen, eli opiskelupaikassa vedän vaan lähinnä mustissa vaatteissa, suurin osa rimssuista on jätetty kotiin. Eli yksinkertaisia sametti-, pitsi-, yms-hameita tulee käytettyä, mutta korot ovat suht matalat, vaan jotain 6 cm, meikkinä vain meikkivoider+puuteri, ripsari ja kulmakynä. Jotain liehuhihoja tulee joskus käytettyä, mutta ovat suht epäkäytännöllisiä. En halua löytää pitsihihoja ruokalautaseltani tai tarttua hameen remeleistä ovenkahvaan. En jaksa istua aikaväliä 08.05-15.55 tiukassa korsetissa epämukavalla koulunpenkillä.

Eli sanotaanko että jotain osviittaa musiikillisesta suuntautuneisuudestani saa arkisinkin, mutta kaikki erikoinen on riisuttu pois.

Sitten keikoille, tapahtumiin, klubeille sun muille tulee pukeuduttua mieleisesti. On paljon hauskempaakin laittautua kun ei aina näytä siltä kuin olisi menossa klubittamaan
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.09.2006 15:17
Hmhm...Itse en pukeudu goottireleisiin 24/7, ihan sen takia, että opiskellessa pitää käytännön töissä olla jotain suht käytännöllistä päällä. Siksi toisekseen en halua kalliisiin goottihörhelöihini kemikaalitahroja tai parisataa vuotta vanhaa pölyä. Tallilla taasen pukeudun asianmukaisiin vaatteisiin, eli ratsastusaiheisesti.

En silti koe eläväni mitään "kaksoiselämää", sillä mieltymykseni hassuihin vaatteisiin tiedetään yleisesti niin koulussa, tallilla kuin muidenkin kavereideni keskuudessa. Yritän myös arkipukeutumisessani pitää yllä hieman erikoisempaa, mutta silti naisellista ja kaunista linjaa. Myöskään värillisiä vaatteita en käytä juurikaan, ainut ihan kokonaan värillinen vaate taitaa olla tummanvihreä toppi, muissa vaatteissa väri on mustan lisänä.

Ja korkkareita ei jalastani saa pois kuin tallilla!

Mlrd: verkkari-ideasta tuli mieleen, että Huutonetissä oli myynnissä Dimmu Borgir -bikinit! :O
Kirjoittanut: Lenore (Jäsen)
 • #43
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Lenore
 • Lähetetty: 03.10.2006 14:15
En mie voi sanoa kaksoiselämää viettäväni. Kouluun pukeudun en-niin-näyttävästi ihan siitäkin syystä, että aamuisin on ihan järkyttävä kiire. Meikkiä naamaan ja mustat vaatteet. Hameita ja liehuhihoja löytyy kouluasustakin, mutta korsetit jätän suosiolla kotiin. Asenne ei kuitenkaan häviä mihinkään, vaikka meikkiä hieman vähemmän onkin.

Tallille tottakai laitan asialliset vaatteet. Piikkareissa ei varmaan ratsastus oikein sujuis. Eikä oikein pas*an lappaminen innosta jos pitäis koko ajan vahtia ettei vaatteet likaannu.

Vapaa-aikana pukeudun sitten hienommin. Toisinaan on tullut ihmisiltä ikävääkin kommenttia, mutta en ole viitsinyt ottaa niitä henkilökohtaisesti. Tuli muuten mieleen keskustelu jonka kävin viime viikonloppuna jonkun pissiksen kanssa:
Pissis: Miks sulla on osa päästä kaljuna?
Mie: Miusta se on hieno.
Pissis: Sä olet outo?
Mie: Mitenni?
Pissis: No kun et sä ookkaan pelottava vaik oot gootti..

Että näin. Ennakkoluulothan ne jyrää..
Kirjoittanut: MenZurA (Jäsen)
 • #44
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 25.10.2006 20:34
itse pidän tyyliäni yllä 24/7 jollain tavalla. yleensä mustalla kauluspaidalla ja liituraitahameella. hametta hankkiville jätkille minulle ei ole tullut kuin lähinnä kehuja. hoppari ystäväisenikin sanoi että "hienot kuteet mut en mä ikinä pitäis". nykyään tää tyyli on jo milteen muotia ja ihmiset on alkanu tajuamaan antaa muille mahdollisuuden olla erillaisia. en itse muuta ainakaan tyyliäni että muut arvostaisivat enemmän ja se on minusta hyvä asia.
Kirjoittanut: Kahleet (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.10.2006 13:04
Vapaa aikanani kyllä pukeudun niinkuin gootin kuuluukin, mutta välillä on aivan pakko laittaa gootti vaatteet syrjään esim. työnhakuun, harrastuksiin tms... Onhan mulla kokemusta siitä kun töitä lähtee hakemaan niin ei pääse töihin ihan vain näiden vaatteiden takia koska asun tuppukylässä ja ihmiset ovat ennakkoluuloisia. Koulussa en juurikaan käytä korsetteja tai korkeita kenkiä juuri sen takia kun aamuisin on aina vähäsen kiire. Mutta mustaa, pitsiä, isoja hihoja ja samettia kyllä arkivaatetuksesta löytyy. Niin ja kuten Piiskansiima sanoi en silti koe viettäväni kaksoiselämää. Kaiken maailman kissanristiäiset ynnämuut tilaisuudet vaan rajoittavat pukeutumista.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 18.11.2006 12:03
Tuli mieleen kamala ajatus, et kun mähän oon menossa naimisiin, niin miten ihmeessä vältyn siltä valkoselta laahuspuvulta???!!!
Haluisin seuraavanlaisen hääpuvun: Yläosa viininpunainen samettinen korsetti, sit vaan valtavan levee, musta hame jossa vois olla vaik yläosan värisiä ruusuja. Sit mustat, pitkät silkkihansikkaat käsiin, hääkimppu tietysti punaisia ja mustia ruusuja sekaisin. Mitään huntua en voi laittaa, koska sehän ois sit suruhuntu!
Kuinka moni muu on ajatellut millasen hääpuvun haluais? Siis sit tulevaisuudessa. Mulla se nyt on ajankohtaista. Taas sukulaiset saa päivitellä kun näkee mut. Mut tyylistäni en tingi, en sitten vaikka mikä olis!!!!
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #47
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.11.2006 14:56
Lainaus: Ninni Tuli mieleen kamala ajatus, et kun mähän oon menossa naimisiin, niin miten ihmeessä vältyn siltä valkoselta laahuspuvulta???!!!


vältyt siltä kun vaan pidät kiinni omista mielipiteistäsi ja omasta tyylistäsi. Kyllähän ne muutaman mummot ja tädit katsovat vähän pitkään ,mutta eihän se ole heidän juhlansa, vaan sinun ja miehesi.
Tuskin kuitenkaan olette menossa naimisiin kirkossa? joten varsinkin muissa juhlapaikoissa pidettävissä häissä olen törmännyt ihan erilaisiinkin pukuihin kuin vain valkoisiin.
jopa oma äitini piti häissä mustaa hametta ja hopean väristä paitaa (jota tosin myöhemmin ihmettelin, koska hän ei enää ainakaan pidä mustia vaatteita, mutta se nyt ei liittynyt asiaan) off-kommentti.
Itse olen myös miettinyt ,että jos nyt joskus menen naimisiin, niin laittaisin jotain tummanpunaista tai tummanliilaa, en välttämättä mustaa, koska haluan vaan näyttää vähän erilaiselta kuin normaalisti, mutta niillä väreillä voi säilyttää oman tyylinsä kuitenkin.
Eihän valkoinen hääpuku ole synonyymi hienolle hääpukeutumiselle, se on vaan jonkunlainen tapa joillain ihmisillä.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #48
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 18.11.2006 17:16
Lainaus: Kuutar Eihän valkoinen hääpuku ole synonyymi hienolle hääpukeutumiselle, se on vaan jonkunlainen tapa joillain ihmisillä.

Ei todellakaan! Tollainen Ninnin suunnittelema puku kuulostais tosi hienolta. Pidä vaan oma tyylisi, ja pääsi.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 18.11.2006 17:22
Kiitoksia Kuutar ja poison siitä, että kannatatte myös oman tyylinsä pitämistä hinnalla millä hyvänsä!
Kirjoittanut: Kahleet (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.11.2006 14:01
Joo en minäkään laita valkoista häämekkoa päälleni mistään hinnasta!! Haluaisin tummansinisen korsetin ja pitkän tummansinisen hameen. Ja haluun ehdottomasti jotkut nyörisaappaat! Tyylistä ei tässä tapauksessa tingitä! Hääpäivänä ollaan sellassia, kun ollaan. Sillon ei pidä esittää mitään muuta!
Ja onnea Ninnille naimisiin menosta!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit