Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Paras tv-sarja?

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.12.2010 22:10
Ainoa telsusarja, joka on saanut minut pauloihinsa, on Kova laki. Siinä tapahtumat pyörivät jaksoittain ainakin kolmen eri tiimin välillä. Jaksot kuvataan hillitysti, realistisesti eivätkä jaksot ole täynnä jonninjoutavia ihmissuhdesotkuja kuten melkein kaikessa muussa televisiosta tulevassa.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.12.2010 09:43
Frendit on tullut katsottua monesti läpi ja silti ne jaksaa naurattaa (saan vihdoin joululahjaksi sen 10 tuotantokauden boksin!). Samoin Simpsonit on katsottu. Ja Sinkkuelämää. Ja Tuhkimotarina =D
Lempisarjoihin kuuluu myös Dieetit vaihtoon ja kaikki Suurin pudottaja ohjelmat =D Jostain syystä ne aina piristää ja antaa kyllä välillä hyviä vinkkejä laihduttamiseenkin =)
Tällä hetkellä netissä seuraan Gleetä (tosin saatan silti katsoa telkkarista tulevat jaksot myös, vaikka olenkin ne jo nähnyt). Saatan myös katsella joitain lyhyempiä sarjoja netistä, j0ista on ilmestynyt esim. 10 jaksoa, mutta niitä en jaksa mainita vaikka niistä tykkäsinkin paljon.
C.S.I:ta seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti.Tykkään sarjasta, mutta ei minun pakko sitä ole nähdä. Varsinkin, kun niitä on niin monta erilaista. Onneksi harvemmin tapahtumat jatkuvat useamman jakson verran, joten ei ole väliä koska katsoo ja koska ei.
Niin joo, ja se joskus 60-luvulla ilmestynyt Addams family sarja
Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #453
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.12.2010 13:47
Jäin pahasti koukkuun uuteen zombie sarjaan The Walking Dead, perustuu samannimiseen sarjakuvaan ja vei mennessään. Harmi vain, että tuotantokaudessa oli vain kuusi jaksoa, saa nähdä kuinka pitkään joutuu seuraavaa kautta odottelemaan, jäi vielä (tietysti) niin jänniin tunnelmiin! Koska kaikki seuraamani sarjat tuntuivat jääneen tauolle alkoi armoton metsästys uutta katseltavaa. Nyt on sitten tullut katseltua Dark Angelia ja Psychiä, jotka molemmat nousevat suosikkilistalleni.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #454
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.12.2010 13:53
Mä tykkään noista ruotsalaisista hengentuotteista. Esim. nyt tulee kaikki Beck elokuvat, aina torstaisin Ja sitten nyt alkoi Stig Larssonin kirjojen pohjalta tehty elokuvasarja. Ainakin tuo eka, "Miehet jotka vihaavat naisia" oli tosi jännittävä.
Kirjoittanut: JohnVonLondon (Jäsen)
 • #455
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.12.2010 11:31
- Kaikki painisarjat, esim. WWE'n SmackDown, RAW ja NXT. TNA'takin yritän katsoa.
- House. En ole kyllä katsonut pitkään aikaan... en ole muistanut
- Kauhukeittiö.
- Simpsonit. Sekin jäänyt vähemmälle... Monet jaksot on tultu nähtyä niin moneen kertaan, ja kotona on tuotantokausia niin monta.
- Futurama
- Mighty Boosh. Tämänkin mahtavan sarjan katsomisen jouduin lopettamaan, kun ei näytetä telkkarista...
- Isänmaan toivoja tuli silloin aikoinaan katsottua. Huippusarja myös sekin
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #456
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.02.2011 21:20
Viime aikoina on alkanut hurja määrä kotimaisia kokkisarjoja, itse en oo seurannu kun Top Chefiä ja Master Chef Suomi-sarjoja. Masteri vetää kyllä pitemmän korren, siinä mun mielestä on karismaattisemmat tuomarit vaikka Topin Stefan on kyyyyyllä melkonen persoona, diggailen hänestä. Kilpailijoita nyt on molemmissa sarjoissa molemmista kastista;tyhmiä ja kivoja (huomatkaa sivistynyt jakoni).

Kokkisarjat on muuten aika huippuja, tykkäilin paljon Sokkokokista ja siitä, muistaako kukaan nimeä, jossa kilpailijat toi kaupasta jollain viidelläkympillä sekalaista tavaraa joista he sitten kokkien kanssa loihtivat joitain makoisaa. Tästä sarjasta on kyllä aikaa, olikohan peräti markka-ajalla.

Ja jeeeeees, tänään alkaa Skinssin uudet jaksot
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #457
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 09.02.2011 22:35

Lainaus: Positiivinenpakana

Jäin pahasti koukkuun uuteen zombie sarjaan The Walking Dead, perustuu samannimiseen sarjakuvaan ja vei mennessään.


Minä myös. Tämä on todella mielesnkiintoinen sarja. Harmi vaan, että seuraava kausi alkaa jenkeissä vasta joskus lokakuun (?) aikoihin. Toivottavasti se olisi sentään pidempi kuin tämä edellinen.

Toinen uutuus, johon olen koukuttunut on Lost Girl. Tämän kanssa on tosin sama kuin The Walking Deadin, eli toinen kausi alkaa vasta joskus syksyllä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 10.02.2011 00:28

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

muistaako kukaan nimeä, jossa kilpailijat toi kaupasta jollain viidelläkympillä sekalaista tavaraa joista he sitten kokkien kanssa loihtivat joitain makoisaa. Tästä sarjasta on kyllä aikaa, olikohan peräti markka-ajalla.


Kokkisota! Minäkin tykkäsin siitä paljon.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #459
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.02.2011 17:24
^Sehän se! Ja muistaakseni siinä oli vielä hauskasti palkinnot, että voittajalle joku huippu paistinpannu tai muu semmonen ja häviäjälle joku minikeittiövempele mikä näytti ihan lelulta.

Kattelen tässä justiinsa subilta tanssikisa-ohjelmaa Dirty Dancing, ja voihan pojat. Onpa mahtavan näköstä kun porukkaa osaa tanssia! Erikoisia liikkeitä ja huomaa kuinka ne nauttii siitä. Wau. *_*
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #460
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.04.2011 22:16
Sori tupla, mutten voi enää muokata tuota aiempaa.

Modern Family. LO-VE IT. Oon katellu nyt parin päivän sisään ekan kauden ja alottanut toista, ihan loistava! Kovasti suosittelen. Maikkariko sitä rupesi esittämään vastikään myöhäisillassa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit