Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #301
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.11.2013 04:38
^ Agreed... Mieluummin lunta, kuin loskaa, paljon lunta! Mukavampi heppaillakin

Miksi pitää olla niin kylmääää'ääh ja kamala tuuli, en tykkää.. Varsinkin kun joutuu yöllä talsimaan ulkona jonkunverran. Hyvä etten lentoon lähtenyt... Sais tämä pimeys jo loppua, olen kyllä niin kesäihminen, kuin olla ja voi. Tai olisi edes aurinkoisia päiviä, sekin auttaisi asiaa.

Lisäkitinää töistä, minkä prkeleen takia päättäjiksi palkataan tuollaisia **tun pissapäitä, joilta ei saa vastausta tiedusteluunsa edes rukoilemalla?! Miksi?? Kysyin pomolta asiaa X neljä viikkoa sitten, lupasi selvittää. Kysyin työsuojeluvaltuutetulta, että mikäs on homman nimi, tämä vastasi saman tunnin aikana (illalla, yhdeksän tienoilla) ja pahoitteli ettei voi tilanteelle oikein mitään hänkään. Nyt vihdoin asian X tiimoilta, on saatu jotain aikaiseksi päällikkötasolla, mutta vieläkään vastausta minun kysymykseeni ei ole tullut. Laitoin jo kyselyä lähimmälle esimiehelleni uudelleen sekä tämän esimiehelle, kumpikaan ei ole vastannut. Kyse on ihan oleellisesti työhöni liittyvästä asiasta, joten vois h*lvetti sentään edes vastata! En voi mennä naamatusten kysymään, koska lähin esimies on saikulla ja tämän esimies sitten toisessa kaupungissa töissä, itse teen yövuoroa ja nämä molemmat arjen sankarit päivävuoroa, joten sähköposti olisi se helpoin tapa saada vastaus, mutta ei. Onneksi ensivuonna on uusi pomo ns. pääpallilla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.12.2013 08:18
Olis tosiaan aika päättää tuleeko nyt se talvi vai ei, ettei mene taas samanlaiseksi susikeliksi jäällä kuin kolmena edellisenä vuonna. Vahinko vaan että tais mennä jo koska itsenäisyyspäivänä tulee lunta tupaan ja järvissä on just se muutama sentti jäätä...

Tuskin enää tarvii mustalla jäällä luistella muuten kuin autolla.
Kirjoittanut: Korinabambi (Jäsen)
 • #303
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.12.2013 10:22
Kitisen mielelläni minäkin tästä, että lumi on sulanut pois. Lisäksi löysin yhden tosi lupaavan novellisivuston, mutta sekin on tainnut juuri kuolla hiljattain. Miksi aina kaikki sivustot kuolevat juuri kun itse olen sellaisen löytänyt. Nyt sitten uutta etsimään vaan >.< En varmaan koskaan löydä suomenkielistä novellinkirjoitusyhteisöä, jonne saa kirjoittaa muutakin kuin Twilight-fanfictionia. Valvoin myös koko viimeyön koska stressasin hiuksiani niin kamalasti ja tänään olisi treffit. Eäh. Luuserifiilis. Ainoa pieni valopilkku on se, että opintotukeni taisi nousta (syystä, että en tiedä) ja tosiaan ne treffit on kova sana. Itkettää vaan kun menin leikkaamaan itselleni otsiksen jossain mielenhäiriössä ja hiusten väri on hyvin epämääräinen ja tarttisin uudet pidennykset jostain edulliseen hintaan. Joo-o, on se elämä nyt niin kovin rankkaa
Kirjoittanut: Mirilla (Jäsen)
 • #304
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.12.2013 17:37
Hahah, taidan olla ainoa, joka odotti sysimustaa ja lumetonta joulua. Tai edes lupaa kaivautua peiton alle ja nousta kun lumet sulavat keväällä. Kaikki tiet, olivat sitten tasaisia, ylä- tai alamäkiä, ovat aivan peilijäässä ja hiekoitus ei juuri lohduta. Onnea paikallisen yläasteen opiskelijoille, minun aikanani opettajien lempipuuhaa oli heittää oppilaat pihalle -22 asteen pakkaseen. Onneksi enää ei tarvitse mennä pihalle muuten kuin kipittää koululle ja takaisin, eikä matkakaan ole pitkä, mutta jos ei muuta niin nenä jäätyy. D: Villanaamariko pitää hankkia?
Talvi on hanurista. Joulua voi juhlia ja puuroa syödä kesälläkin!
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #305
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.12.2013 11:50
Oi, stressi, miksi tulit? Pahinta aikaa vuodesta opiskelijalle on just ennen joululomaa ja just ennen kesälomaa. Hirvittävästi palautettavia tehtäviä ja kokeeseen luettavaa. Bläh! Ja kun stressaa, niin helpommin vielä jättää asiat viime tinkaan josta seuraa lisää stressiä. Reilu viikko sitten oon viimeks nukkunu niin, että ei tarvinnu heräillä keskellä yötä ja pyöriä ympyrää sängyssä. Ja jotta ei olis tylsää, rahat on todella vähissä tässä kuussa ja pitäs vielä lahjojakin hankkia. Ja kuin kirsikkana tän kaiken päälle, hävitin avaimeni lauantaina. Kämpän vara-avain on toki tallessa, mutta sinne meni molemmat käsirautojen avaimet (ei sillä, että oisin niitä mihinkää tarvinnu, mutta silti).
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #306
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.12.2013 06:36
Voi hevosen takapuoli! Miksi piti tulla tämmöinen jääsohjokeli, miksi?! Voi ärsytysmaksimus, sinne meni ne hyvät maastoilukelit, joita olikin tasan se 1,5 viikkoa, kun en vuokrahevoseni selkään päässyt.. Eikä tuolla ole kiva talsia töiden puitteissakaan, saati liukastella autolla, työpaikan parkkipaikka on vielä silleen kivasti mäessä, että saas nähdä tuleeko tuo kitkoilla varustettu pullasorsa ylös, vai jäänkö kevääseen saakka ylitöihin.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #307
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 12.12.2013 14:35

Lainaus: Mina

Voi hevosen takapuoli! Miksi piti tulla tämmöinen jääsohjokeli, miksi?!

Samaa vikinää täältäkin. Inhottavaa, kun vasta pääs nauttimaan ihanasta pakkasesta. Sais olla koko talven semmosta 5-15 astetta pakkasta ja yks ajanjakso et ois tyyliin melkein 25 astetta pakkasta (että puhistuis ilma, sano kaveri). Mut ei, kun heittää tämmösen on-off talven.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.12.2013 18:26
Kurwa! 13. perjantai on aina kiva päivä, mutta nyt menee vähän yli:

13. pesukone hajoaa
14. osta uusi pesukone, on jo valmiiksi rikki
15. koeta lähteä vaihtamaan pesukonetta, auto hajoaa.
16. Profit?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.12.2013 17:43
No voi vittu.
16. vaihda pesukone, saa samanlainen vikapaska tilalle. Tasan sama vika tossakin.

Alkaa vähän huumori hyytymään nyt kun pyykkikasa hipoo kattoa.

Jos ootte ostamassa whirlpoolin laitteita niin älkää, sieltä on tullut satsi paskaa markkinoille.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.12.2013 23:08
Öh... nyt ei autossa pelaa enää mittaristo, radio eikä sisävalot. Kenen mustalaisakan varpaiden yli mie olen nyt ajanut?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit