Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

paniikkihäiriöitäkö?

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #41
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.06.2007 15:50

Lainaus: Iiriva

Sen aiheuttaa yksi henkilö täällä.

Ai siellä vai täällä foorumilla ?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 25.06.2007 15:58

Lainaus: poison

Ai siellä vai täällä foorumilla ?


Vähän sekä että...?
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.08.2007 00:18
Itselläni on ollu masennus n.11 vuotiaasta asti ja olen nyt 15 vuotta. Olen vaihtanut 3 kertaa lääkkeitä eivätkä mitkään niistä auta. Mutta nyt aiheeseen,siis paniikkihäiriöt,toisin sanoen kohtaukset.

Ensimmäinen tälläinen omalle kohdalleni sattuin kun olin leirillä ystäväni kanssa. Yhtäkkiä,siis totaalisen nopeasti,minulle tuli ahtaanpaikan kammoa,ravasin sitten ulkona talvella n.kilometrin lenkkiä eikä sekään auttanut ahdistukseen.
Menin sisälle kun alkoi tulemaan kylmä,ja sitten huoneessani rupes tärisemään hillittömästi,jalat eivät kantaneet enä saanut happea.
Teki mieli ryömiä pitkin lattioita,mutta tyydyin matelemaan lähimpään nurkkaan polvilleni itkemään ja tärisemään.

Itkin putkeen varmaan n. 1 tunnin,ja sitten vasta sain sanan suustani ja sekin oli anteeksi.
Ja tämä on ystäväni kertonut,koska itse en muista tapahtuneesta suunnilleen muutakuin kamalan ahdistuksen ja itkemisen.
Kuulemma olin vajonnut lattialle möykyksi.
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.08.2007 13:43

Lainaus: SinofSatan

Itselläni on ollu masennus n.11 vuotiaasta asti ja olen nyt 15 vuotta. Olen vaihtanut 3 kertaa lääkkeitä eivätkä mitkään niistä auta.


En tiedä onko minulla joku masennus vai ei, mielestäni kyllä EI. Masentuneet ihmiset ei kuulemma havahdu esim. ihastelemaan talvella miten kauniisti lumihiutaleet leijaavat alas yms. Mulla vaan on elämä ollut aikas rankka. On mulle joskus tarjottu pillereitä, sekä masennus että uni, mutta ei kiitos. Univaikeuksia mulla on ollut jo liki 10 vuotta enempi tai vähempi että sen kyllä huomaa, mutta en siltikään halua nappailla pillereitä. Elämä saattuu. Jokaisen oma asia on ottaako esim. masennuslääkkeitä, mutta älkää nyt pahastuko kun totean oman kantani et minusta se on aika tavalla sama asia kun ottaa huumeita tai kittaa alkoholia. Minun "elämänkipua" auttaisi jos mulla ois kunnon mies joka jaksaisi pitää lähellä ja helliä. Paniikkihäriöön kyllä saattaa olla vähän "pakkokin" ottaa lääkkeitä. Tietysti ihan joku terapia tms. ois mun mielestä oltava ehdottomasti, ja tavoite se ettei yhtenä päivänä enää tarvitsisi ottaa lääkkeitä! Niiden tulisi olla vain väliaikaista ja auttaa alkuun.
Kirjoittanut: MissSacrifice (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.08.2007 15:34
Minua on auttanut mielialalääkkeet. Ja auttaa nykyisetkin lääkkeet, joista toinen on neurolepti Abilify ja toinen mielialalääke Sepram. En ole seonnut enempää vaan alkanut parantumaan. Joten niiden lääkkeiden vaikutus on ihan kiinni henkilöstä ja siitä, tietääkö lääkäri, mitä määrää. Mutta, jotenkin tuntuu että nuo lääkkeet tukahduttaa miusta jotain, joka on osa miua.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.08.2007 20:45

Lainaus: MissSacrifice

Joten niiden lääkkeiden vaikutus on ihan kiinni henkilöstä ja siitä, tietääkö lääkäri, mitä määrää. Mutta, jotenkin tuntuu että nuo lääkkeet tukahduttaa miusta jotain, joka on osa miua.


Taidan olla iaka vaikea tapaus tai sitten lääkäri ei osaa hommaansa,mitä kyllä vahvasti epäilen. Nimittäin joka lääkkeenvaihdossa eri lääkäri Mulla on ihan sama juttu,en tiedä mitä se on,mutta tuntuu niinku pää pehmenee ja et persoona sitten häviää.. Vaikka ainakin mun lääkkeiden pitäsisi edistää välittäjäaineiden kulkua,ja näin lisätä persoonallisuutta mutta ipä niin ole Minkäs mahtaa.
Kirjoittanut: blackmetal (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.08.2007 18:01
harmi..tuo masennus siis.Mikä se oikein ja mistä voi tulla masentuneeksi.Minä en ole enkä osaa olla, olen todella positiivinen kaikissa asioissa. haluan ottaa ilon irti täsätä pienestä omasta ainoasta elämästä.Haluan nauttia joka hetkestä joka päivä.Harmit teille. Koittakaa saada ittenne kun

toon.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.08.2007 16:12
Yritetään
Kirjoittanut: blackmetal (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.08.2007 17:02
moi, vastasitko mulle että yrität saada ittes kuntoon???
Toivon sitä, pitkä elämä on täynnä ihania asioita.
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.08.2007 17:15

Lainaus: kismet

En tiedä onko minulla joku masennus vai ei, mielestäni kyllä EI. Masentuneet ihmiset ei kuulemma havahdu esim. ihastelemaan talvella miten kauniisti lumihiutaleet leijaavat alas yms.

No, en tiedä sitten, mutta ne masentuneet jotka minä "tunnen" ja tiedän, voivat ihan hyvin katsella lumihiutaleita ihastellen ja olla silti syvässäkin depressiossa. Masennusta on eri tyylisiä, ei pelkästään eri syvyysasteita.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit