Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

paniikkihäiriöitäkö?

Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #51
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 24.08.2007 08:02

Lainaus: Raivonkyynel

Lainaus: kismet

En tiedä onko minulla joku masennus vai ei, mielestäni kyllä EI. Masentuneet ihmiset ei kuulemma havahdu esim. ihastelemaan talvella miten kauniisti lumihiutaleet leijaavat alas yms.


No, en tiedä sitten, mutta ne masentuneet jotka minä "tunnen" ja tiedän, voivat ihan hyvin katsella lumihiutaleita ihastellen ja olla silti syvässäkin depressiossa. Masennusta on eri tyylisiä, ei pelkästään eri syvyysasteita.


Kyllä minäkin pystyn nauttimaan elämästä ja ihastelemaan pieniä, kauniita asioita siitä huolimatta, että minulla on keskivaikea depressio.
Masennushan on sairaus, joka voi olla hyvinkin eri tyylinen eri ihmisillä ja se myös vaikuttaa toisiin ihmisiin voimakkaammin kuin toisiin, joten jo tämänkin vuoksi kaikkia masentuneita ihmisiä on hieman vaikea luokitella samaan ryhmään.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.08.2007 21:35

Lainaus: blackmetal

moi, vastasitko mulle että yrität saada ittes kuntoon???
Toivon sitä, pitkä elämä on täynnä ihania asioita.


Kyllä vastasin Tiedän.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 15.01.2008 21:52
Minulla oli lievä paniikkihäiriö lapsena, siihen ei kuitenkaan ollut, tai ole lääkitystä. Joulukuussa, kun harjoittelin kuoroni kanssa esitettäviä kappaleita, yhtäkkiä romahdin, koska aloin pelätä poikkihuilun soittamista tuntemattomien ihmisten edessä. Aloin täristä mahdottomasti, en saanut henkeä eivätkä jalta kantaneet. Olo meni puolen tunnin kuluttua ohi. Esiintymiskammoinen en ole ikinä ollut, vain poikkihuilun soittamista muille olen arastellut. Nyt se ehkä sitten stressin pahempana laukesi pitkästä aikaa jonkinlaisena paniikkikohtauksena. O______o
Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 25.01.2008 19:58
Ensiviikolla lääkäriaika jolloin saan jotain paniikkia lieventäviä pillereitä...jeejee...
Kirjoittanut: maammanellielli (Jäsen)
 • #55
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.01.2008 11:31
Minut ystävät raahasivat noin vuosi sitten koulun terveydenhoitajalle pahan tilanteen vuoksi. Kotona välit kiristyivät kiristymistään. Itsemurha yrityksiä, paniikkikohtauksia ja yksinkertaisesti tunne että kaikki menee täysin sekaisin.
Terveydenhoitajalta jouduin suoraa samana päivänä psykologille. Eivät uskaltaneet laskea menemään vaan suoraa edes jonkinlaiselle auttajalle. Parin kolmen viikon kävin tiiviisti lähes päivittäin psykologilla, muutama perhetapaaminenkin siinä oli joista ei kyllä ollut mitään hyötyä. Asioita ei kuitenkaan pystytty käsittelemään ja itse henkilökohtaisesti olin niin lukossa ettei asiasta tullut mitään. Lähete laitettiin sairaalaan psykiatrille ja melkopian ensimmäisen ajan sainkin. Lääkkeitä oli tarkoitus määrätä mutta ilmeisesti tilanne lieveni riittävästi ja reilun puolenvuoden käyntien jälkeen ajat harvenivat. Nyt en ole käynyt muutamaan kuukauteen ja kohta olisi kontrolliajan vuoro. Tuttu tunne alkaa taas nostaa päätään. Ammattikoulun lopetin noin kuukauden jälkeen kun se syksyllä alkoi. Työtä yrittänyt saada mutta esteenä yleensä alaikäisyys ja sekin etten edes usko pystyväni olemaan esimerkiksi työssä jossa on suuriosa asiakaspalvelua. Alkanut kartella ihmisiä muutenkin. Monet yöt valvonut ja pelännyt tulevaisuutta. Luulin että sain itseni nostettua tästä kaikesta mutta niin se vain seuraa taas kuin varjo. Kaverit ovat vähentyneet enkä oikeastaan välitä. Joskus tulee yksinäisyyden tunteita mutta useimmiten en edes välitä. Tulevaisuus pelottaa, välillä tuntuu niin epäonnistuneelta ja mielenkiinnottomalta kaikki.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.02.2008 21:31
Mulla ilmeni tänää ekaa kertaa niin raju paniikkikohtaus, että oksensin, itkin, tärisin ja olin poissaoleva ja haluton mihinkään. Voi *****, että on sit tääkin.
Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 16.02.2008 21:43

Lainaus: FrozenCorpse

Mulla ilmeni tänää ekaa kertaa niin raju paniikkikohtaus, että oksensin, itkin, tärisin ja olin poissaoleva ja haluton mihinkään.

Mulla tuli rajuimpien kohtausten aikana muistikatkoksia ja luulin että kuolen kun oli niin ahdistava olo :/ Nyt on lääkitys ja parempi olo...
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.02.2008 16:32
Mulla tänään sitten vahvistettiin paniikkihäiriödiagnoosi ja sain Propral-lääkityksen kohtauksiin. Vähän harmittaa, että tällanenki sitten on, mutta eipä sille ite voi mitään.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #59
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 18.02.2008 17:14

Lainaus: FrozenCorpse

Mulla tänään sitten vahvistettiin paniikkihäiriödiagnoosi ja sain Propral-lääkityksen kohtauksiin

Toi Propral vaikuttaa pääasiassa sydämen toimintaan, tasoittavasti, eli se ei ole varsinaisesti psyykenlääke. Tiedän, koska itselläni on sitä rytmihäiriöihin
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #60
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 19.02.2008 13:45

Lainaus: poison

Toi Propral vaikuttaa pääasiassa sydämen toimintaan, tasoittavasti, eli se ei ole varsinaisesti psyykenlääke. Tiedän, koska itselläni on sitä rytmihäiriöihin


eiks se oo vanha verenpainelääke? Niin sanoi oma lekuri, kun tänään sitä mulle kirjoitti. Eihän se mikään rauhoittava aine ole, se vaan "huijaa" kehoa, ettei tule fyysisiä ahdistuksen oireita.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit