Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ihmisinhoako?

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #131
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 31.01.2011 21:00

Lainaus: Azrael

Itsekään en suoranaisesti tykkää istua bussissa toisten vieressä, mutta en kuulu myöskään niihin ihmisiin, jotka varaavat toisen penkin omalle laukulleen. Mielestäni sellainen käytös on epäkohteliasta ja töykeää muita kanssamatkustajia kohtaan.

Allekirjoitan. Se bussi ei ole yksityinen limusiini. Sosiaalisten pelkojen kanssa ei varmastikaan ole kivaa elää, ja sympatiseeraan kun en itsekään lukeudu niihin rohkeimpiin ja sosiaalisimpiin ihmisiin maailmassa, mutta jos pelkää muita ihmisiä niin kovasti ettei kestä hetkeä istua vieressä bussissa, niin ehkä niihin pelkoihin on sitten syytä hakea jo apua, ellei sitä vielä saa. Voi omakin elämä helpottua, eikä me tuntemattomat kaikki ihan kamalia olla.

Osa noista laukkuvaltaajista on toki ihan vain epäkohteliaita ihmisiä, vailla erityisiä fobioita. Epäkohteliaisuus nyt vain on puhtaasti urpoa, eikä siihen yleensä terapiat auta. Joistain se lähtee helpommalla, toisista ei valitettavasti yhtään millään.
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #132
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.02.2011 12:03
No en tosiaankaan ole mikään ihmisystävällisin ihminen, mutta yleensä käyn "live and let others live"-idealla, eli en paljon välitä muista, ellei kukaan häiritse minua. Autan jopa ihmisiä, jotka apua pyytävät. Ruuhkabusseihinkin olen jo tottunut, täällä pk-seudulla kun asun. Koska olen nopea, eniten ärsyttää hidastelijat, jotka kulkee kadulla (huom! keskellä!) eivätkä anna tilaa mennä ohi. En vaan kestä kulkea hitaasti, kun voi kulkea nopeastikin. Sama kaupassa. Enkä myöskään pidä kovaan ääneen kännykkään kailottavista tyypeistä, tai kiljuvista pikkulapsista.
Kirjoittanut: Kattroll (Jäsen)
 • #133
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.02.2011 09:32
Nyt toivon todella, etteivät nuo yli-intoiset aikuisopiskeijat ole tosissaan tuosta äsken sivukorvalla kuulemastani ystävänpäivätapahtumasta. Vaihtoehtoina olisi kuulemma joko osallistuminen neljän hengen joukkueella lumijalkapalloon tai rusettiluistelu. Ensimmäinen voisi olla jopa ihan kivaa, jos vain joku luokastamme edes vähän innostuisi (tuskin, ainakaan miun kanssani), mutta jälkimmäinen.. Ei.. En todellakaan aio harjoittaa jo muutenkin vihaamaani luistelua vieraan ennakkoluuloisen ihmisen kanssa! En muutenkaan ymmärrä tälläisiä ihkupihkuja ystävänpäivätempauksia: kaverilliset ihmiset ylistäköön ystävyyttään keskenään vaikka vapaa-ajalla, mutta tarviitseeko sitä ulkopuolisille muistuttaa kuinka yksin sitä taas ollaankaa..
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #134
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.02.2011 09:59

Lainaus: Kattroll

En muutenkaan ymmärrä tälläisiä ihkupihkuja ystävänpäivätempauksia: kaverilliset ihmiset ylistäköön ystävyyttään keskenään vaikka vapaa-ajalla, mutta tarviitseeko sitä ulkopuolisille muistuttaa kuinka yksin sitä taas ollaankaa..

Nuo tapahtumat ovat myös hyvä tapa tavata niitä uusia ihmisiä ja sitä kautta saada kavereita.

Minusta se on hienoa, että järjestetään tuollaisia tapahtumia, joissa ihmiset voivat kerääntyä yhteen ja tutustua toisiinsa, sekä viettää aikaa läheistensä kanssa. Tuskin kukaan pakottaa sinua luistelemaan jos et sitä halua tehdä. Voihan sitä olla ottamatta osaa noihin tapahtumiin. Muiden iloa tuskin tarvitsee tappaa ajamalla alas tuon tyylistä toimintaa. Eihän se kivaa ole kokea yksinäisyyttä, mutta toisaalta asia tuskin muuttuu vihaamalla niitä muita ihmisiä ja vastustamalla kaikkea ihan periaatteesta.

Kyllä minäkin olen sitä mieltä että luisteleminen on kidutusmuoto eikä suinkaan mukavaa ajanviettoa, mutta ei muiden luistelut ole minulta pois. Ja voihan sitä mennä tuollaisiin tapahtumiin ilman että on pakko kaatuilla jäällä kuin Bambi. Ainakin ne rusettiluistelut ja laskiaisriehat joissa meikäläinen on käynyt koostuvat enimmäkseen niistä ihmisistä, jotka tulevat vain seuraamaan tapahtumaa ja tapaamaan ihmisiä. Harvempi oikeasti sirklaa jäällä sydämen muotoisia kuvioita hokkarit jalassa.
Kirjoittanut: Kattroll (Jäsen)
 • #135
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.02.2011 10:29

Lainaus: Giffirt

Nuo tapahtumat ovat myös hyvä tapa tavata niitä uusia ihmisiä ja sitä kautta saada kavereita.


Totta, mutta kun noita ensimmäisen vuodenkin opiskelijoita, etenkin poikia, seuraa käytävällä, on meno niin idioottimaista, että tiedän jo valmiiksi idean kusevan. Mielummin kerättäisiin vaikka muutamaan oppilaan ryhmät, jolloin joukkoon toivottavasti mahtuisi myös ihan "tavallisia" ihmisiä. Luulen tapahtuman käsittävän vain kauppiksen puolen, joten kaikki varmasti tietävät miun olevan "se kamala ja outo metallimörkö, jonka kanssa ei kannata olla tekemisissä". Menee ehkä jo hieman teiniangstin puolelle, mutta fakta se vain on.

En vihaa ihmisiä tai vastusta kaikkea, mutta tässä koulussa näiden ihmisten kanssa muuten ihan jees idea ei vain tule toimimaan. Mainitsemasi riehat ovat ilmeisesti olleet vapaaehtoisia, kun taas täällä on käsittääkseni vain nuo kaksi vaihtoehtoa lintsaamisen lisäksi. Itse olisin innoissani mukana kaiken maailman teemaviikoissa ja ties missä, mutta suurin osa muutenkin suht pienestä koulusta laittaa joka tapauksessa hupun päähän ja sanoo ewwwk..
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #136
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.02.2011 10:53

Lainaus: Kattroll

Totta, mutta kun noita ensimmäisen vuodenkin opiskelijoita, etenkin poikia, seuraa käytävällä, on meno niin idioottimaista, että tiedän jo valmiiksi idean kusevan. Mielummin kerättäisiin vaikka muutamaan oppilaan ryhmät, jolloin joukkoon toivottavasti mahtuisi myös ihan "tavallisia" ihmisiä.

Joskus kannattaa antaa mahdollisuus niille jotka vaikuttavat idiooteilta. Saatat yllättyä positiivisesti. Yksi tapa on myös mennä itse mukaan järjestämään. Tai edes antaa ehdotuksia. Heitä järjestäjille ehdotus isommista ryhmistä?

Millöä kouluasteella olet? Ymmärrän että yläasteikäiset ja osin vielä lukio/amisikäisetkin voivat olla idiootteja, mutta aikuiset ihmiset yleensä ovat fiksumpia. Ja pakollisia nuo riehat ovat käsittääkseni vain yläasteella, koska pitää saada tietty määrä koulupäiviä oppivelvollisille. Lukiossa ja amiksessa ollaan jo koska halutaan, oppivelvollisuus päättyy 16-vuotiaana.
Kirjoittanut: Kattroll (Jäsen)
 • #137
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.02.2011 11:16

Lainaus: Giffirt

Millöä kouluasteella olet?

Toisella asteella kauppiksessa, amiksen yhteydessä.

Ymmärrän idean olevan juurikin noista jo vähän fiksummista ja vanhemmista aikuisopiskelijoista hyvä ihan tuollaisenaan, kunhan vain saataisiin muutkin ajattelemaan asiaa edes vähän myönteisemmin. Myös positiivisia yllätyksiä on muutaman nuoremmankin ihmisen kohdalla havaittu esim. yhteisistä työssäoppimisista ja leireistä, mutta koulussa kavereiden edessä nuo malttavat harvoin olla esittämättä muiden mukana..

Ehkä tosiaan menen esittämään kantani foorumin lisäksi noille järjestäjillekkin. Samalla voisi vaikka kysellä, josko jostain jalkapallojoukkueesta sattuisi puuttumaan pelaajia. Kovasti nuo kyllä aina koittavat kaikkea järjestää, harmi vaan, etteivät saa kannatusta.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #138
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 09.02.2011 18:31
Tänään sain sitten taas seisoskella keskellä käytävää kahden painavan ruokakassin kanssa ylllätys yllätys - ruuhkabussissa. Ja eikös kyseinen linkki ollut täynnä näitä ihmisiä, jotka varasivat toista penkkiä mitättömän kokoisille laukuilleen.
Mitä nyt ympärilleni katselin, niin kaikki nämä laukkutyypit olivat nuoria naikkosia joista n. puolet olivat venäläisiä (itärajalla kun asun).

Ja tietenkään bussista pois jäädessä ei tarvitse välittää, että osuuko se 'todella arvokas' veska toisen naamaan vai ei.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.02.2011 10:01

Lainaus: Azrael

Ja eikös kyseinen linkki ollut täynnä näitä ihmisiä, jotka varasivat toista penkkiä mitättömän kokoisille laukuilleen.


Jos tyypit ovat niin urpoja etteivät itse tajua siirtää laukkuaan niin asiasta huomauttamalla se istumapaikka yleensä vapautuu

Edit: Oho, tää ei ollutkaan kitinätopic.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit