Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jurppiiko Uskovaiset?

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.06.2006 14:08
off-topic:

kuulin hyvän neuvon siltä varalta että törmää karhuun:
kun karhu tulee viiden metrin päähän, pitää kurata kalsarit.

ei siitä tosin mitään apua ole, mutta tapahtuu kuulemma varmasti.

jos karhua taas haluaa kenkiä, niin voipi lapinlahden iloisten ihmisten hotellista löytyä tilaa, ihan puhelinsoitolla...
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.06.2006 09:17
Lainaus: mlrdoff-topic:

kuulin hyvän neuvon siltä varalta että törmää karhuun:
kun karhu tulee viiden metrin päähän, pitää kurata kalsarit.

ei siitä tosin mitään apua ole, mutta tapahtuu kuulemma varmasti.


* nauraa kippurassa * Niinpä niin...
Kirjoittanut: Hecate (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.07.2006 10:36
Minulle uskovaiset ovat suhteellisen yhdentekeviä.
En hermostu jos minulle joku tulee esittämään pelastusta, tosin jos hän ei suorasta puheesta tajua ettei kiinnosta ja jankkaa, tai jos hän tuomitsee minut niin silloin minulla menee hermo.
Mutta sekään ei johdu ko uskonnosta vaan siitä että toinen ihminen ei kunnioita minun yksityisyyttäni ja valinnanvapautta ja käyttäytyy kuin kaikkivoipa tuomitsemalla.
Minusta on jopa todella hienoa että jotkut löytävät onnensa vakaumuksesta, olenhan minäkin onnellinen omien asioiden vuoksi, miksi en sallisi onnea toiselle hänen valitsemallaan tiellä?
Mä olen suhteellisen mukava niin pitkään kunnes mennään henkilökohtaiselle tasolle, mutta ap kysymykseen, ei, ei minua mitenkään riso uskovaiset.
Ihmisiä ne on. Ja enemmän minua mietityttää itse ihmisyys nykyisellään.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 02.07.2006 12:10
Ne kyllä uskals tulla pihalle asti, mutta koulutettu vahtikoirani haukkui ne... viimeinen kerta kun Jehovan todistajia näin...
Tapahtuneen jälkeen annoin koiralleni ison luun...-
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.07.2006 23:05
Lainaus: mlrdoff-topic:

kuulin hyvän neuvon siltä varalta että törmää karhuun:
kun karhu tulee viiden metrin päähän, pitää kurata kalsarit.

ei siitä tosin mitään apua ole, mutta tapahtuu kuulemma varmasti.


unohtui mainita että tämä ei toimi karhuille, mutta löisinpä vaikka pienen vedon että uskovaisiin tepsii.

vaikka paljon sontaa puhuvatkin, eivät taida hajua sietää...
Kirjoittanut: Lysithea (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 03.07.2006 13:09
En ole koskaan kyennyt käsittämään sitä, että kaikkia uskonnon edustajia tuomitaan yhden ihmisen tekojen perusteella. Vaikka joku uskovainen tekee jotakin, niin ei se tarkoita sitä, että he kaikki tekisivät täsmälleen samoja ratkaisuja ja ajattelisivat samoin tai olisivat yhtä ahdasmielisiä. Eikö kaikista yhteiskuntaluokista/ryhmistä/ihmisistä ylipäätään löydy aina ihmisiä jotka arvostelevat toisia, ovat ahdasmielisiä tai joiden kanssa ei kykene tulemaan toimeen? Itse katson kuuluvani näihin uskovaisiin, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö kykenisi hyväksymään tai kunnioittamaan muiden uskontojen edustajia. Vaikka monesti luokseni on tultu kadulla puhumaan eri uskontojen edustajien toimesta, jotka ovat 'huolissaan sielustani' ainoastaan ulkonäköni perusteella, en siltikään lähde tuomitsemaan koko heidän uskontoaan tai sen jäseniä muutaman ihmisen ahdasmielisyyden perusteella.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 03.07.2006 13:36
Lainaus: Lysithea[...] en siltikään lähde tuomitsemaan koko heidän uskontoaan tai sen jäseniä muutaman ihmisen ahdasmielisyyden perusteella.


Tässä on vähän sama juttu kuin mustalaisten kanssa: jos vain yhdeksän kymmenestä mustalaisesta tekee rötöksiä, ei tietenkään missään nimessä saa yleistää kaikkien mustalaisten olevan mätiä.

(Tuo näppärä manne-vertaus on alunperin jostain IrcQuotes-jutusta.)
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.07.2006 15:01
Muistan yhden hauskan jutun, kun asuin vielä Kokkolassa porukoiden luona, siitä on tasan 10 vuotta. Olin värjäämässä tyvikasvua mustaksi, puoli naamaa ja kädet mustana. Sillon koputettiin ovelle ja jehovalaiset yritti saada jalkaa oven väliin. Vedin oven melkeen kiinni, ettei ne ihmettelis sitä mustaa väriä kaikkialla. Ne alotti sen tavanomaisen paasauksensa, mutta ihan tahallani aloin kysellä ihan hullun lailla kaikkee niiltä, ettei ne saanu suunvuoroa. Siinä käytiin läpi niin vartiotornit kuin paavalinkin tekemiset, ja ne innostu ihan mielettömästi kun KERRANKIN joku oli niin äärettömän kiinnostunut asiasta. Toinen ämmä ehdotti, että kyllä nyt kannattais liittyä heidän ainoiden valittujen joukkoihin, ja kutsu jopa meikäläisen omaan himaansa illalla kahville! (kun niin v...n innostunut asiasta olin. Silloin avasin oven kokonaan ja paljastin pystyssä sojottavat värin töhrimät hiukset ja toisen puolen pärstästä, jossa väri virtas jo kaulaan saakka kuin musta öljy. Kohotin molemmat käteni (nekin siinä hiusvärissä) ämmiä kohti, ja ilmoitin kuuluvani alakerran Herran valittuun joukkoon. Uskokaa tai älkää, niin vauhdilla ne lähti, että toisen hame jäi ulko-oven väliin ja se pyllähti siihen yläportaalle kontalleen.
Kirjoittanut: Mila Art (Jäsen)
 • #29
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 08.07.2006 13:46
Eivät ne minua häiritse. Minulla on ikävä pakkomielle ottaa vastaan kaikki lappuset ja lippuset mitä kaduilla jaetaan, mutta en minä niiden höpötyksiä jää kuuntelemaan.

Mutta sattuipa viime kesänä hauska juttu. Ihan normaalisti kävelin kaupungilla ja oli juuri näitä kirkontyppejä vähän joka paikassa.
Otin sitten vastaan lehtisen mítä yksi tarjosi ja olin jo menossa pois, kun tämä nainen huusi perääni, että "Hei tyttö, odota!" Hän kaivoi laukustaan jonkun vanhan runokirjan 'Kaikki tiet vievät Taivaaseen', että "Ottappas tuo..." Ei se sitten muuta sanonut ja lähdin jatkamaan.
Kirjan sisäkannessa luki, että
Hilkalle heinäkuussa 1979
eli se oli ollut luulatavasti tuon naisen oma kirja.
Kirjoittanut: Woogo (Jäsen)
 • #30
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 21.07.2006 01:05
Jurppii kyllä. Tuputtavat uskontojaan.Jehovantodistajat usein käyneet ovella, huvittavaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit